Zaraz![]()
nas tam było 7 osób z forum + moja zona !
skad osoba o niku jak podajesz
co to miala czapke niewidkę ?Wziołeś chyba Błazeju moją zoną za kogoś innego , wytrzezwiej w koncu

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Zaraz![]()
nas tam było 7 osób z forum + moja zona !
skad osoba o niku jak podajesz
co to miala czapke niewidkę ?Wziołeś chyba Błazeju moją zoną za kogoś innego , wytrzezwiej w koncu
Blazej30 pisze:żona męża swegogdzie diabeł nie może
![]()
powiem tylko że to pełne zaskoczenie
spodziewałem się osoby strasznej a to ktoś miły i inteligentny
szok
Hyhy pisze:To tak jakby twoja wielka pasja byly furki, ale stac Cie tylko na poloneza czy starego golfa 2, i Twoja pani by Ci powiedziala, ze Twoj samochod wyglada jak obora na kolkach, a z bagaznika wystaje trawa i krowi sut
Hyhy pisze: Przepros ja i naucz sie szanowac taniec ludowy, ludzi ktorzy to robia jest bardzo malo
Wujo Macias pisze:Miejsce publiczne (ulica,klub,plaza,cokolwiek). Stoi sobie panna. Taka calkiem-calkiem, generalnie typ atrakcyjnej,inteligentnej kobiety.
TedBundy pisze:Wujo Macias pisze:Miejsce publiczne (ulica,klub,plaza,cokolwiek). Stoi sobie panna. Taka calkiem-calkiem, generalnie typ atrakcyjnej,inteligentnej kobiety.
ot, kolejny forumowy paradoks
Jak po rzuceniu okiem stwierdzisz że jest inteligentna? Na cyckach wyświetla się elektroniczny wyświetlacz Mensy?
Axamer pisze:jak dla przyjemności telefonu i 5 zł na wino zaczaśli młotkiem
Dzindzer pisze:jaki tam paradoks, a jesli paradoks to taki sam jak twarz inteligentna, lub gęba przygłupa
lollirot pisze:m dłużej przeglądam tę stronę, tym efektowniej udaje mi się sobie wmówić, że przecież wcale nie muszę jeść i prąd też mi w zasadzie zbędny <lol2>
Nepalczyk pisze:Wszyscy wielkiego brata oglądają?
złotooka kotka pisze:Niektorzy pracuja
Nepalczyk pisze:A gdzież Ty pracujesz w niedzielę o tej porze?
złotooka kotka pisze:W domu. Jak zwykle
Nepalczyk pisze:A co takiego robisz w domku?
złotooka kotka pisze:pracuje
mezowski pisze:Marissa pisze:guli pisze:mezowski napisał/a:
Czy to wina alkoholu? Bo byłem po 7 piwkach.
Nigdy w życiu nie słyszałeś, że alkohol znieczula???
No jeśli pyta to nie wiedział![]()
Ale też brak snu robi swoje...
A załóżmy, że będę na imprezce najebany i trafi mi się dziewczyna, to co mam rezygnować z sexu? Co pomaga w takiej chwili? Kawa?
Andrew pisze:A musisz wszystko co ci sie trafi ruchac ?
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 115 gości