Nasze znaki zodiaku
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- ___ToMeK___
- Uzależniony
Swoja droga zastanawia mnie troche nazwa tego znaku zodiaku w Polsce. W j. ang ten znak to virgin (dziewica), w j. niem Jungfrau (takze dziewica). Przeciez panna nie jest jednoznaczna z dziewica
pozdrawiam!
p.s. panny rule
Swoja droga zastanawia mnie troche nazwa tego znaku zodiaku w Polsce. W j. ang ten znak to virgin (dziewica), w j. niem Jungfrau (takze dziewica). Przeciez panna nie jest jednoznaczna z dziewica

pozdrawiam!
p.s. panny rule
0101010001101111011011010110010101101011001000000100011101100101011100100110101101100101
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
Ja tam wierze jeżeli chodzi o horoskopy ale takie jakim jest się osobą z danego znaku natomiast nie wierze w to jak piszą kogo należy unikać albo co się zdarzy w danym czasie. To już jest wymyślanie.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Triniti19 cos w tym jest gdzies przeczytalem ze osoby z niektorych znakow maja predyspozycje do laczenia sie z innymi np. raki, skorpiony ze soba chodzi tu o naturalne srodowiska tych zwierzatek skorupiaki wszelkie sie lubia itp. ryby i wodniki itp.
"Kochaj i szalej nie pytaj co dalej bo potem juz tylko niebo."
Triniti19 pisze:Ja tam wierze jeżeli chodzi o horoskopy ale takie jakim jest się osobą z danego znaku natomiast nie wierze w to jak piszą kogo należy unikać albo co się zdarzy w danym czasie. To już jest wymyślanie.
no dokładnie... widzę, że cechy charakteru różnych znaków mają przełożenie w rzeczywistości, a takie mówienie co będzie jutro czy za tydzień to bajki
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

-
- Uzależniony
I "amen". Choć chętnie poczytam pełne powagi wypowiedzi forumowych specjalistów na temat (szeroko rozumianych) miłosnych upodobań poszczególnych znaków :551:
A może jakiś zbiorczy horoskop forumowiczów pisany szczerze na podstawie własnych doświadczeń dowiedzie, że Fish stawiając cudzysłów wykazał się li tylko kurtuazją :566:
Oj Mrto widocznie nie spotkałaś tych z rodzaju potulnych
Ja również niespecjalnie pasuję do swojego znaku. I nie wierzę w te "pierdoły".
I "amen". Choć chętnie poczytam pełne powagi wypowiedzi forumowych specjalistów na temat (szeroko rozumianych) miłosnych upodobań poszczególnych znaków :551:
A może jakiś zbiorczy horoskop forumowiczów pisany szczerze na podstawie własnych doświadczeń dowiedzie, że Fish stawiając cudzysłów wykazał się li tylko kurtuazją :566:
a wszystkie znajome barany to wrogowie
Oj Mrto widocznie nie spotkałaś tych z rodzaju potulnych

Ostatnio zmieniony 17 paź 2004, 17:44 przez lorenzen, łącznie zmieniany 1 raz.

Ja jestem z 22 i też się za SKORPIONA uważam, ale mimo że to ostatni dzień to zasługuję na miano rasowego skorupiaka
kurde... jesteś starsza o 1 dzień :!: :564:
kurde... jesteś starsza o 1 dzień :!: :564:
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)

Wróć do „Wszystkie inne tematy”