wkurza mnie to, ze ten ze studiow sie odezwal, a ja juz zapominalam
i gg sie censored a mam ochote pogadac z jedna osoba ktora nie ma tlena
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Ok, dziekiOlivia pisze:moon, co do paznokci-zadzwoń do tego zakładu, co dałam Ci nr. Tam jest też babka co robi paznokcie.
Oj mnie tez. I wkurza mnie ze juz sielepiej czuje co prawda, ale jestem cholernie oslabiona przez te antybiotyki i sie na nogach slaniam.Yasmine pisze:a mnie znów wkurza bałagan w pokoju, bo wiem, że sam nie zniknie
mi tez, ale to poprzednia juz przy zelach. Ciesze sie w koncu znalazlam dobra i tania babke, bo poprzednie byly okropne, pazury odpadaly i nie byly ladne. takie na odpier.dal zrobioneYasmine pisze:madziorka.m pisze:ale to nic w porownaniu do tego jak pilowala mi baba jak akryle mialam miec
opiłowała Ci skórki, bo mi raz do krwi?
to nie mogli zadzwonic 2 godziny wczesniej uprzedzic ze wpadna? Nie lubie jak ktos wpada zupelnie bez zapowiedzi, moze sie zapowiedziec chociaz godzine przed odiwedzinami, ale lepsze to niz taka 'niespodzianka'.złotooka kotka pisze:Czlowiek wyjdzie swoje sprawy zalatwic, a tu telefon z pretensjami, ze oni/ktores z nich przyjechalo a nas nie ma
złotooka kotka pisze:Humor mam taki, ze tylko zabijac.
generalnie jestem sknera i nie lubie wydawac pieniedzy na wikszosc rzeczy. (poza nieruchomosciami, autami, nauka i wypoczynkiem). Nie byłabym sczesliwa z facetem, który ciagle skupowałby mi jakies prezenty.Mia pisze:a mnie ciekawi co agna uwaza za niepotrzebnaagna 24 pisze: mnie ludzie którzy wydają kase na pierdoły zupełnie nie potrzebne![]()
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 113 gości