cos z kosmetykow pielegnacyjnych do twarzy:
Lirene Beauty Care nawilzajaco-kojacy zel do mycia twarzy delikatnie oczyszcza i nie wysusza skory, ma w skladzi prowitamine B5 (D-pantenol) i wyciag z lipy, lagodzi podraznienia. Ja jestem z niego zadowolona przy mojej suchej cerze. Tubka 150ml, cena ok 16zl, ocena 5.
Uroda Melisa Tonik bezalkoholowy podobny sklad do zelu, alantonina, prowitamina B5, wyciag z melisy i zielonej herbaty - bardzo dobrze oczyszcza, odswieza i nawliza skore. Nie podraznia, nie ma uczucia przesuszenia. Bardzo pilnuje niektorych skladnikow i staram sie dobierac wlasnie wg nich jak sa roznych firm( a juz szczegolnie uwazam na brak alkoholu w kosmetykach) i ten mi bardzo podpasowal. Bardzo polecam, tymbardziej ze wzgledu na cene, butelka 210ml, cena ok 5zl, ocena 5+
[ Dodano: 2007-08-11, 21:57 ]Dzisiejszy zakup: Cienie do powiek
Simple Beauty, zestaw 5 slicznych, blyszczacych pastelowych kolorow. Kupilam 3
1) granat, turkus, fiolet, lila, srebrny
2) bez, braz, zloty, brzoskwioniow i ostatni taki brazowo-fioletowy
3) srebrny, zloty, czarny, bialy, grafit
cena opakowania 6,70. Bardzo fajnie sie rozprowadzaja. Naprawde sliczne zestawienia kolorystyczne. Jutro sprawdze jak z trwaloscia. Na razie jestem zachwycona
[ Dodano: 2007-08-12, 22:02 ]Wyprobowane

Trwalosc ok. Kolory pastelowe, niektore wychodza mniej intensywnie, ale mozna nalozyc na mokro. Za to aplikatory dolaczone do tego sa do kitu. Specjalnie sprawdzilam, bo tak maluje sie pedzlami.