Mati_00 pisze:chodzi mi o to jak to wygląda...
A jak to wyglada? Nogi sa w gorze tylko, jedyna roznica.
Moderator: modTeam
Dzindzer pisze:w tej pozycji to tych nóg ty za duzo nie ogladasz. a co jesli Kamilka nagle w przypływie roznamietnienia zadrze kuloski ku górze??
Marissa pisze:Nie wiem, u mnie na łyżeczkę z byłym beznadziejnie było. Nic nie czułam.
A najlepsza? Klasyczna z poduchą pod pupą i na jeźdźca.
Kitty_X pisze:Przy klasycznej czuje sie maxymalnie erotycznie
Wstreciucha pisze:Kitty_X pisze:Przy klasycznej czuje sie maxymalnie erotycznie
Ja docenilam ta pozycje dopiero z obecnym partnerem - pewnie dlatego , ze ludzie wciaz szukaja w seksie czegos, czego nie ma ;] albo moze to pierwszy na ktorego moge patrzec tak dlugo
żebym ja musiał wam to wyjaśniaćWstreciucha pisze:a jak to jest
Blazej30 pisze:żebym ja musiał wam to wyjaśniać![]()
w trakcie stosunku gdy żołądź znajduje się u wjścia do pochwy, kobieta wydycha całe powietrz z płuc, a chwilę póxniej, gdy członek wsówa się do środka, bierze głęboki wdech jednocześnie kurcząc mięśnie łonowo-guziczne. Członek powinien zostać zassany przez pochwę
Blazej30 pisze:żebym ja musiał wam to wyjaśniać![]()
w trakcie stosunku gdy żołądź znajduje się u wjścia do pochwy, kobieta wydycha całe powietrz z płuc, a chwilę póxniej, gdy członek wsówa się do środka, bierze głęboki wdech jednocześnie kurcząc mięśnie łonowo-guziczne. Członek powinien zostać zassany przez pochwę
Blazej30 pisze:żebym ja musiał wam to wyjaśniaćWstreciucha pisze:a jak to jest![]()
Kermit pisze:hmmmmm z moją dziewczyną lubie na boczku....
a z moją "koleżanką" UWIELBIAM na jeźdzca bo ma super fajne piersi i umie faceta ujeżdzać
Kermit pisze:wierność to się tak łatwo mówi
ja lubię jeszcze na krzesełku
Marissa pisze:Zreszta jeszcze jedna pozycja od tylca jest swietna, ale to chyba dla chojniej obdarzonego. Sama nie wiem jak sie ona nazywa, ale dziewczyna lezy na brzuchu i ma zlaczone nogi, dupcia troszke uniesiona, a facet wciska sie pomiedzy jej zlaczone uda.
Fantastyczna.
Ja tam srednio obdarzony a te pozycje z powodzeniem uprawiamkwestia wprawy,
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 335 gości