styl lat 80-tych, 90-tych??
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
styl lat 80-tych, 90-tych??
Witam wszystkich... mam problem...
otóż zostałam zaproszona na imprezę w stylu przełomu lat 80-tych, 90-tych... no i mam problem... bo nie mam zielonego pojęcia jak mam się ubrać... ma może ktoś jakieś pomysły albo najlepiej fotki jak się wtedy ubierano, czesano itp??
pozdrawiam:)
otóż zostałam zaproszona na imprezę w stylu przełomu lat 80-tych, 90-tych... no i mam problem... bo nie mam zielonego pojęcia jak mam się ubrać... ma może ktoś jakieś pomysły albo najlepiej fotki jak się wtedy ubierano, czesano itp??
pozdrawiam:)
Lata 80-te to wiadomo - dużo kolorów, włosy na tapir, getry itd. Z 90-tymi jest już trudniej, bo moda tzw. popularna była wtedy znacznie bardziej zróżnicowana. Inaczej ubierali się grungeowcy, inaczej bywalcy klubów, jeszcze inaczej neohippisi.... poprzeglądaj videoklipy z tamtych lat. Albo obejrzyj jakiś film. Np. Terminatora.
I niech nie opuszcza ciebie twoja siostra Pogarda, dla katów, szpiclów, tchórzy...
(Zbigniew Herbert)
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Candy Killer
- Uzależniony
ubierz kolorowe leginsy jakas kolorowa bluzke i ju ;P teraz duzo rzeczy w sklepach pod mode z 80-tych 
FOLIO --> www.beautifullyexecuted.deviantart.com
teraz jest wielki szał na rzeczy w stylu lat 80-tych, więc nie powinnaś mieć specjalnych problemów ze znalezieniem czegoś dla siebie
podstawowe zasady to: kicz, tandeta, wszystko w nadmiarze, bardzo dużo "żywych" kolorów. Kup sobie legginsy, jakąś kolorową szeroką bluzkę w pstrokate wzory i duże zwracające uwagę kolczyki
zaraz podrzucę parę zdjęć.
Chaos is a friend of mine
-
- Pasjonat
- Weteran
tu masz jeszcze filmik z imprezy "kicz party"
można se zgapić niektóre pomysły
kicz party
a tak w ogóle to Ci strasznie zazdroszczę, że na taką imprezę idziesz
zawsze chciałam na coś takiego się wybrać 
kicz party
a tak w ogóle to Ci strasznie zazdroszczę, że na taką imprezę idziesz