Czy to nie za często?

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

hemoth
Bywalec
Bywalec
Czy to nie za często?

Postautor: hemoth » 19 cze 2007, 17:12

Od pewnego czasu ja i moja dziewczyna za każdym razem kiedy się widzimy... uprawiamy sex. Wychodzi średnio 4 razy w tygodniu. Czy to nie za często? Czy może to mieć jakieś konsekwencje?
Robimy to dlatego że obojgu nam się to bardzo podoba. Oczywiście kochamy się a nasz związek nie opiera się na samym sexie. Poza tym sex bardzo nas do siebie zbliżył (nie tylko pod względem fizycznym).
Zastanawiam się tylko czy przez to że tak często go uprawiamy nie stanie się kiedyś tak że po prostu znudzi się albo coś w tym rodzaju?
Ostatnio zmieniony 19 cze 2007, 17:20 przez hemoth, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 19 cze 2007, 17:18

A jakie konsekwencje niesie ze sobą seks? Od tego zacznij..
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Awatar użytkownika
_normalna_
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: _normalna_ » 19 cze 2007, 17:27

hemoth pisze:Czy to nie za często?

nie zawsze można robić to codziennie <evilbat>

hemoth pisze:Czy może to mieć jakieś konsekwencje?

może być Wam za dobrze <evilbat>

a tak serio jeśli się kochacie to sex Wam się nigdy nie znudzi i na pewno nie będzie miał jakiegoś negatywnego wpływu na Wasz związek <przytul>
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 19 cze 2007, 17:54

hemoth pisze:Czy to nie za często?
U nas falowo bywalo i po 4 razy dziennie. To nie za czesto jesli Wam z tym dobrze. Nie szukaj problemow gdzie ich nie ma.
Awatar użytkownika
tank girl
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: tank girl » 19 cze 2007, 17:59

No właśnie, 4 razy w tygodniu? :| Straszne! Bez vibratora ani rusz <lol>
I niech nie opuszcza ciebie twoja siostra Pogarda, dla katów, szpiclów, tchórzy... :] (Zbigniew Herbert)
Awatar użytkownika
SaliMali
Weteran
Weteran
Postautor: SaliMali » 19 cze 2007, 18:04

jezeli i Tobie i jej to odpowiada to dlaczego mielibyscie to zmieniac? uwazajcie tylko, zeby sie nie stalo tak, ze tylko po to sie spotykacie
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Awatar użytkownika
Candy Killer
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Candy Killer » 19 cze 2007, 18:14

nie zawsze można robić to codziennie <evilbat>

albooo kilka razy dziennie:)
nie ma co sie przejmowac..gorzej by bylo jakbyscie sie kochali raz na miesiac:P
snelius
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: snelius » 19 cze 2007, 19:17

O rany.... nie wiem... Przecież ten problem to nie problem... :) Bzykajta się nawet i 8 razy dziennie! Seks w dużych ilościach nie szkodzi. Powiem szczerze, ale tu się chyba wszyscy zgodzą, że niedomiar seksu powoduje czasem stany depresyjnopodobne. RanyYY. Zazdroszczę :)
Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 19 cze 2007, 19:20

hemoth pisze:Zastanawiam się tylko czy przez to że tak często go uprawiamy nie stanie się kiedyś tak że po prostu znudzi się albo coś w tym rodzaju?

E. może być jakaś rutyna w sexie, ale od czego jest inwencja? Jak czujesz że wpada nuda/rutyna, to po prostu kombinujesz z nowymi pozycjami. Kreatywność się kłania.
Awatar użytkownika
Wilczyca
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Wilczyca » 19 cze 2007, 20:08

Sex jest bardzo ważny w związku. Zbliża partnerów do siebie. Partnerzy są bardzo zadowoleni. Zazdroszczę wam. Ja np. nigdy tego nie mam ze swoim partnerem bo on nie przykłada do tego wagi. :| No cóz wam za to rzycze udanego seksu. <banan>
nadia
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: nadia » 19 cze 2007, 22:15

hemoth pisze:Od pewnego czasu ja i moja dziewczyna za każdym razem kiedy się widzimy... uprawiamy sex. Wychodzi średnio 4 razy w tygodniu. Czy to nie za często? Czy może to mieć jakieś konsekwencje?
Robimy to dlatego że obojgu nam się to bardzo podoba. Oczywiście kochamy się a nasz związek nie opiera się na samym sexie. Poza tym sex bardzo nas do siebie zbliżył (nie tylko pod względem fizycznym).
Zastanawiam się tylko czy przez to że tak często go uprawiamy nie stanie się kiedyś tak że po prostu znudzi się albo coś w tym rodzaju?

Jest dla mnie niesamowitym, nad jakimi problemami ludzie potrafią i mogą się zastanawiać. :| POnieważ zawsze usiłuję jednak domniemywać racjonalność a nie totalną głupotę rozmówcy - powstaje u mnie pewne podejrzenie.... i..... no po prostu, zadać mam ochotę autorowi tak dziwnego topiku, następujące pytanie:
A czy Tobie się ten seks z Twoją dziewyczną uprawiany 4 razy w tygodniu, już teraz nie zaczął czasem lekko nudzić ? (no bo skoro w ogóle przychodzi Ci do głowy coś takiego :> )
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 19 cze 2007, 23:08

hemoth pisze:Od pewnego czasu ja i moja dziewczyna za każdym razem kiedy się widzimy... uprawiamy sex. Wychodzi średnio 4 razy w tygodniu. Czy to nie za często? Czy może to mieć jakieś konsekwencje?

Było. Śmietnik. Klozet 8)
KOCHAJ...i rób co chcesz!

Wróć do „Wszystkie inne tematy”