Od pewnego czasu ja i moja dziewczyna za każdym razem kiedy się widzimy... uprawiamy sex. Wychodzi średnio 4 razy w tygodniu. Czy to nie za często? Czy może to mieć jakieś konsekwencje?
Robimy to dlatego że obojgu nam się to bardzo podoba. Oczywiście kochamy się a nasz związek nie opiera się na samym sexie. Poza tym sex bardzo nas do siebie zbliżył (nie tylko pod względem fizycznym).
Zastanawiam się tylko czy przez to że tak często go uprawiamy nie stanie się kiedyś tak że po prostu znudzi się albo coś w tym rodzaju?
Czy to nie za często?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Czy to nie za często?
Ostatnio zmieniony 19 cze 2007, 17:20 przez hemoth, łącznie zmieniany 1 raz.
- _normalna_
- Uzależniony
- Weteran
- Uzależniony
albooo kilka razy dziennie:)
nie ma co sie przejmowac..gorzej by bylo jakbyscie sie kochali raz na miesiac:P
FOLIO --> www.beautifullyexecuted.deviantart.com
hemoth pisze:Zastanawiam się tylko czy przez to że tak często go uprawiamy nie stanie się kiedyś tak że po prostu znudzi się albo coś w tym rodzaju?
E. może być jakaś rutyna w sexie, ale od czego jest inwencja? Jak czujesz że wpada nuda/rutyna, to po prostu kombinujesz z nowymi pozycjami. Kreatywność się kłania.
hemoth pisze:Od pewnego czasu ja i moja dziewczyna za każdym razem kiedy się widzimy... uprawiamy sex. Wychodzi średnio 4 razy w tygodniu. Czy to nie za często? Czy może to mieć jakieś konsekwencje?
Robimy to dlatego że obojgu nam się to bardzo podoba. Oczywiście kochamy się a nasz związek nie opiera się na samym sexie. Poza tym sex bardzo nas do siebie zbliżył (nie tylko pod względem fizycznym).
Zastanawiam się tylko czy przez to że tak często go uprawiamy nie stanie się kiedyś tak że po prostu znudzi się albo coś w tym rodzaju?
Jest dla mnie niesamowitym, nad jakimi problemami ludzie potrafią i mogą się zastanawiać.

A czy Tobie się ten seks z Twoją dziewyczną uprawiany 4 razy w tygodniu, już teraz nie zaczął czasem lekko nudzić ? (no bo skoro w ogóle przychodzi Ci do głowy coś takiego
hemoth pisze:Od pewnego czasu ja i moja dziewczyna za każdym razem kiedy się widzimy... uprawiamy sex. Wychodzi średnio 4 razy w tygodniu. Czy to nie za często? Czy może to mieć jakieś konsekwencje?
Było. Śmietnik. Klozet

KOCHAJ...i rób co chcesz!
Wróć do „Wszystkie inne tematy”