Wpadka ?

Forum służące do wymiany opinii i doświadczeń na tematy związane z antykoncepcją i ciążą.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
remedios
Bywalec
Bywalec
Postautor: remedios » 16 cze 2007, 19:31

kurde ciagle czekam.mam nadzieje ze macie racje ale teraz kiedy sie boje to sie boje i nie umiem rozsadnie myslec.odstawilam tabletki bo bylo zle ale teraz idze ze juz wole tabsy od strachu.
naamah

Postautor: naamah » 17 cze 2007, 19:20

a ja mam pytanie - czy dysponuje ktos konkretniejszymi informacjami odnosnie plynu przedejakulacyjnego? Bo slyszalam, ze jest w nim mniej plemnikow niz w spermie... Otoz wczoraj uprawialam petting z moim partnerem i podejrzewam, ze troche tego plynu mial na paluszkach zanim mi je wlozyl... :/
Tak w ogole to slyszalam tez, ze aby doszlo do zaplodnienia potrzebna jest jakas okreslona ilosc nasienia, wiec poki co mam mieszane uczucia, bo nie bylo tego duzo, ale z kolei ja mam dni plodne. I nie wiem, czy jutro zasuwac do lekarza po recepte na Postinor.... :/
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 17 cze 2007, 19:24

naamah pisze:I nie wiem, czy jutro zasuwac do lekarza po recepte na Postinor.... :/
Malo? Na palcach? TO gdzie Ty ciaze chcesz i Postinor?Przesadzasz.
Awatar użytkownika
pani_minister
Administrator
Administrator
Postautor: pani_minister » 17 cze 2007, 20:27

naamah pisze:aby doszlo do zaplodnienia potrzebna jest jakas okreslona ilosc nasienia

Acha. Jeden plemnik :> A przesadzasz swoją drogą :)
naamah

Postautor: naamah » 17 cze 2007, 22:52

mam nadzieje, ze przesadzam :) i raczej nie bede nic z tym robic

Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”