:] niekotrzy po prostu sa na tyle malo wyazni, ze rzeczywiscie nic nie pasuje.Mati_00 pisze:madziorka.m pisze:albo cos zwiazanego z jego zainteresowaniami.
bo kompletnie nie wyobrażam sobie co mógłbym sobie dać jako wyraz mojej osobowości oO
Pokaż mi Avatar a powiem ci kim jesteś???
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
- pani_minister
- Administrator
pani_minister pisze:Ja to już gdzieś widziałam... kojarzy mi się, że facet rysuje demony, archanioły i dziwne zwierzaki, wszystko w jakichś postapokaliptycznych klimatach... i chyba kiedyś fantastykę ilustrował jakąś. Tylko za cholerę nazwiska nie mogę sobie przypomnieć, o ile to oczywiście on w ogóle
On
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Gerald Brom, i tak rysuje postapokaliptyczne obrazy, demony, ale też bardziej normalne jak dziewczyna z harfą, czy czarnego pegaza w locie
Witam
To mój pierwszy post na tym forum
Co do mojego avatarka, narazie jest aniołek w czerwonej sukience, ale wiadomo, że kobieta zmienną jest, więc pewnie z czasem ulegnie on wymiance.
Co do mojego avatarka, narazie jest aniołek w czerwonej sukience, ale wiadomo, że kobieta zmienną jest, więc pewnie z czasem ulegnie on wymiance.
Żyje się tylko raz, ale jeśli żyje się dobrze, ten jeden raz wystarczy.
Kobieta nigdy nie wie, czego chce, ale zawzięcie do tego dąży...
-
- Pasjonat
motylekkk pisze:Co do mojego avatarka, narazie jest aniołek w czerwonej sukience, ale wiadomo, że kobieta zmienną jest, więc pewnie z czasem ulegnie on wymiance
srednio widac ze to aniolek w sukience ;>
Imperator pisze:Spoko. Mój też sie zmieni. Ostatnio w sklepie widziałem brandy Imperator.
imprek widze ze pniesz sie w gore po polkach w monopolowym :d
soulvibrates pisze:motylekkk pisze:Co do mojego avatarka, narazie jest aniołek w czerwonej sukience, ale wiadomo, że kobieta zmienną jest, więc pewnie z czasem ulegnie on wymiance
srednio widac ze to aniolek w sukience ;>
Skrzydełka ma i czerwona kiecka też jest

Żyje się tylko raz, ale jeśli żyje się dobrze, ten jeden raz wystarczy.
-
- Pasjonat
- Pasjonat
- Pasjonat
- Maniak
'' Pokaż mi Avatar a powiem ci kim jesteś???'' no to mi się tylko frajer kojarzy -ale proszę nie brać do siebie, to tylko jak na avatar patrzę 
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
- unlucky_sink
- Maniak
nie, z całą pewnością właściwie.Mati_00 pisze:a co w nim takiego frajerskiego? o.O ... chyba źle słowa dobrałaś
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
- ksiezycowka
- Weteran