lollirot pisze:TedBundy napisał/a:
Trzech facetów, "męskie" klimaty, relaks w lesie i pewnie materiał na nowy temat się urodzi, znając życie![]()
czy to konieczne?
Nie nie da Nam lolli pogadać ;DD
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
extraho pisze:trzeba znać pewien umiar, ja mam na studiach parę, która siedzi sobie na kolanach podczas zajęć, potrafi "miziać się", całować, przytulać na zajęciach w prosektorium...
tank girl pisze:Natomiast erotyczne podtexty broni palnej to temat iście gargantuiczny pod względem zasięgu i bogactwa odniesień. Żeby nie przynudzać, powiem tylko, że nie trzeba Freuda, ani niewyżytego maniaka, aby dostrzec, że sam kształt broni palnej przywodzi na myśl członek męski.
Co więcej, proces, w wyniku którego pocisk opuszcza lufę, jest tak bliski ejakulacji, że terminu "strzał" zaczęto używać na określenie emisji nasienia w bardzo wielu językach - ot, chociażby znane użytkownikom angielskiego, cum-shoty.
Jeśli zaś jeszcze dorzucimy do powyższego fakt, że orgazm zwie się często Małą Śmiercią, to już w ogóle nekrofilicznie się nam zrobi do reszty!
Mati_00 pisze:ale on przedstawia moje zainteresowania i to co lubię...wojna, broń itp.
a przedstawia żołnierza
madziorka.m pisze:tank girl pisze:Okay, rozumiem, czujesz się w jakiś sposób zagrożona moją tutaj obecnością![]()
Cóż, bywa![]()
nie wiem czemu mnie smieszy. Jakos dziwi mnie ta wizja tank girl, ze Olivia czuje sie zagrozona
madziorka.m pisze:Mati_00 pisze: kompletnie nie wyobrażam sobie co mógłbym sobie dać jako wyraz mojej osobowości oO (chodzi o avatar - przyp. lolli)niekotrzy po prostu sa na tyle malo wyazni, ze rzeczywiscie nic nie pasuje.
lollirot pisze:madziorka.m napisał/a:
Mati_00 napisał/a:
kompletnie nie wyobrażam sobie co mógłbym sobie dać jako wyraz mojej osobowości oO (chodzi o avatar - przyp. lolli)niekotrzy po prostu sa na tyle malo wyazni, ze rzeczywiscie nic nie pasuje.
tank girl pisze:Także ja proponuję hasło - Miesiączka Urozmaiceniem Życia Erotycznego Obywateli! ;d
to fakt, ze jest w takim wieku, ze malo kto w tym czasie ma jakkolwiek osobowosc rozwinieta. Miejmy nadzieje, ze cos z niego wyjdzieMona pisze:Na szczęście Matti ma jeszcze szansę i wiele czasu na to, aby Jego osobowość rozwinęła się wystarczająco porządnie, aby wstawić coś genialnego w avatar
lollirot pisze:Mati_00 napisał/a:
jamaicanflower napisał/a:
A jadłeś takie na grillu pieczone w folii? <mniam>
e nie...nie lubię smażonych ziemniaków
O_o
shaman pisze:Dla niej znajomi wydają się być wręcz patologicznie ważni. Dla Ciebie na odwrót. Ciemność widzę.
Inna sprawa, że Twoja pomysłowość... zaraz, Ty nie masz pomysłowościZero inwencji z Twojej strony. Tylko "źle mi, zrób inaczej, daj, bo chcę". Ciemność widzę. Dzieci nie będzie.
nadia pisze:tank girl napisał/a:
TedBundy napisał/a:
kpisz czy o drogę pytasz?Od kiedy dewiacja jest na równi z normą?
Homosexualizm i bisexualizm to norma - tak samo jak heterosexualizm, zresztą
Taaaak, norma.... ale nie ta normalna....
I tez od prawdziwego Turka. Nigdy nie rozumiem co on do mnie mowi. On do mnie cos o zlocie, a ja mu ze nie nosze. A pozniej sieokazalo, ze chcial 2 zlote, bo inaczej nie umial wydac
unlucky_sink pisze:jak byłam mała tata machał mną nad przepaścią i mówił, że mam niepowtarzalną okazję podziwiania-od tego czasu unikalam gór
dziewczynka69 pisze:Miłość zwycięzy wszelkie zło!!
soulvibrates pisze:Mona napisał/a:
Zmarszczki szybko pojawią się na twarzy z powodu palenia fajek i picia alkoholu w sporych ilościach.
ja juz nic nie pale
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 188 gości