On NiE cHcE

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Baraniu
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Baraniu » 20 maja 2007, 20:40

tyle ze wiem kiedy mogę zostac w kobiecie , a kiedy nie !

Kumpel też wiedział przez 13 miesięcy ze swoją kobietą kochali się jak norki, prawie codziennie .... dziś spotkałem oboje i ich paromiesięczengo synka <hahaha>
Ot drobne zachwianie cyklu miała i mały słodki Julek się pojawił :D
Męska nie szowinistyczna świnia. <lol>
Awatar użytkownika
Ania82
Bywalec
Bywalec
Postautor: Ania82 » 21 maja 2007, 00:55

Wstreciucha" pisze:MOja szefowa splodzila mojego podopiecznego na pigulkach ;)

No ja miałam koleżankę na studium, która też zażywała tabletki i w 3 miesiącu ciąży się o jej istnieniu dowiedziała.
Andrew pisze:a ja kurde sexsze sie od 18 roku zycia czyli juz 24 lata bez gumek , bez zabezpieczen z roznymi kobietami , i zyje ! a dzieci mam zaplanowane , sexu nie uprawiam by nie było ,raz na miesiac a conajmniej raz dziennie

No ja trochę krócej, bo od ok. 1.5 roku bez zabezpieczenia i też jeszcze w ciążę nie zaszłam. Ale jeśli by jednak się wpadka zdarzyła, to się nie zabiję z tego powodu. I tak przy okazji, teraz, kiedy nie myślę obsesyjnie: zajdę czy nie, mogę się jakoś bardziej cieszyć seksem.
"Pesymista widzi ciemny tunel, optymista widzi światełko w tunelu, realista widzi pociąg, maszynista widzi 3 debili na torach..."

Obrazek

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”