Jak tu trafiliście????
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Ja szukałem wiadomości na temat kamasutry i tantry, a później wszystkich pozycji erotycznych. Trafiłem na strone Agnieszki i przeczytałem wszystkie inne tematy. A jak zobaczyłem, że jest forum to miałem tylko zapytać o orgazm mojej dziewczyny (a raczej jego brak), ale tak wyszło, że już tu zostałem 
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

- Sir Charles
- Weteran
.. przeglądałem sobie jakąś listę przebojów 300 najpopularniejszych forów internetowych .. to Wasze znajdowało się bodajże na dwieście czterdziestym którymś ..
.. lubię imię Agnieszka, więc wszedłem ..
.. od razu zostałem obrzucony przez starych userów stekiem <belt1> bluzgów, umniejszeń, ostrzeżeń, gróźb, donosów, szyderstw, zakazów i nakazów, wreszcie ostentacyjnej ignorancji i izolacji .. na Forum i PW .. Forum islam-in-poland w porównaniu z Forum u Agnieszki to, pod tym względem - przedszkole ..
.. poza rzadkimi, zdawkowymi - czuj się tu dobrze - prawie nikt nie przyjął mnie życzliwie..
.. może właśnie dlatego zostałem .. <szmpan> [/b][/size]
Sorki: pisz normalną czcionką :)
.. przeglądałem sobie jakąś listę przebojów 300 najpopularniejszych forów internetowych .. to Wasze znajdowało się bodajże na dwieście czterdziestym którymś ..
.. lubię imię Agnieszka, więc wszedłem ..
.. od razu zostałem obrzucony przez starych userów stekiem <belt1> bluzgów, umniejszeń, ostrzeżeń, gróźb, donosów, szyderstw, zakazów i nakazów, wreszcie ostentacyjnej ignorancji i izolacji .. na Forum i PW .. Forum islam-in-poland w porównaniu z Forum u Agnieszki to, pod tym względem - przedszkole ..
.. poza rzadkimi, zdawkowymi - czuj się tu dobrze - prawie nikt nie przyjął mnie życzliwie..
.. może właśnie dlatego zostałem .. <szmpan> [/b][/size]
Sorki: pisz normalną czcionką :)
Ostatnio zmieniony 21 sie 2005, 23:36 przez sad234, łącznie zmieniany 1 raz.
.. zawrzyjmy nerwicowy sojusz i poszukajmy kozła ofiarnego ..

- Sir Charles
- Weteran
Andrew pisze:Nie wiem jak tu trafiłem bo było to bezmała chyba ze trzy lata temu :wink:
Miałem wtedy kawiarenke internetową i tak se serfowałem po stronach i jakoś zapewne trafiłem ! Jezor
Zaprawde nie moge cię rozgryźć Andrew...
A ja tu trfiłem przypadkiem nie przypadkiem znaczy się szukałem ładnych zdjęc a wylądowałem tutaj ot i cała historia..
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
sad234 pisze:.. poza rzadkimi, zdawkowymi - czuj się tu dobrze - prawie nikt nie przyjął mnie życzliwie..
.. poza tym rasizm - nie mogę pisać na oliwkowo ..<jol> <protest>
.. poza tym fobia przed dużymi literami i brak szacunku dla krótkowidzów ..<jol> :%
Mysiorek pisze:Ależ ja też Ciebie kocham <browar>
[b].. to, co piszesz nie współgra z tym, co mi robisz .. powyższe Twoje słowa, to tylko ilustracja dla odrzucenia zafałszowanego, gdzie czułość ma zatuszować utajniony gniew .. :567:
Mysiorek pisze:... mnie też zmielono od razu, a jestem tu dalej.
.. i do tego jeszcze fala .. modowie chcą się zemścić za wcześniejsze upokorzenia na tym Forum .. przecież to jest karalne :!: :!: .. czy postuje tu jakiś prokurator? .. <LoL> :O
.. zawrzyjmy nerwicowy sojusz i poszukajmy kozła ofiarnego ..

- ksiezycowka
- Weteran
Zarejestrowałam się niedługo po Kurku, a za to możecie podziękowac Ptaszkowi, która to na moim forum w sb linka wklepała i powiedziała że fajnie. Zarejestrowałam się, odrzuciło mnie i więcej nie zaglądałam.
Aż na moje urodzinki maila dostała i wpis na blogu od jakiegoś Mavericka. Tom wlazła i już została.
DD
Zarejestrowałam się niedługo po Kurku, a za to możecie podziękowac Ptaszkowi, która to na moim forum w sb linka wklepała i powiedziała że fajnie. Zarejestrowałam się, odrzuciło mnie i więcej nie zaglądałam.
Aż na moje urodzinki maila dostała i wpis na blogu od jakiegoś Mavericka. Tom wlazła i już została.
- Sir Charles
- Weteran
ja tez jakos przypadkowo tu trafiłem / co ja wtedy szukałem? hmmm:)
z drugiej strony wszyscy szukamy czegoś innego a znajdujemy to samo
wniosek ?
...wszystkie drogi prowadzą do forum u Agnieszki:)
........./wczesniej czy pózniej chyba wszysy tu trafiąją
....bo to przeciez ludzka rzecz ... pogadac
pozdrówka
aloha
z drugiej strony wszyscy szukamy czegoś innego a znajdujemy to samo
wniosek ?
...wszystkie drogi prowadzą do forum u Agnieszki:)
........./wczesniej czy pózniej chyba wszysy tu trafiąją
....bo to przeciez ludzka rzecz ... pogadac
pozdrówka
aloha
...ideały są jak gwiazdy...
...siegnąć ich nie można ....
,,,ale oświecają drogę...
...siegnąć ich nie można ....
,,,ale oświecają drogę...
- cooltlenek
- Zaglądający