czy moze ktos skusil sie na laserowe usuwanie wlosow np. z nog albo miejsc intymnych?
Zastanawiam sie czy to sie oplaca, tzn po jakim czasie wloski odrastaja i ile taka przyjenosc kosztuje

Moderator: modTeam
osobiscie bylam przy takim zabiegu, kosztow niestey nie znam, wiem na pewno ze nie jest to tani interes, jesli chodzi o sam zabieg bardzo nieprzyjemny, jeszcze zalezy od lasera, wiekszosc w 'POLSCE' jest takich ze przyklada sie go do skory i strzela, uczucie jest takie jakbys przylozyla do ciala gume od sloika naciagnela i strzelila w noge!!! masakra <boje_sie> im wlosy na ciele ciemniejsze tym lepiej, nistety blondynki nie nadaj sie do tego typu zabiegu poniewaz malo wiele sie usunie, najlepiej maja kobiety bardzo bardzo ciemne zdarza sie ze dlugo niemusza powtarzac zabiegu!!! noi niestety nie da rady usunac wlosow na stale zabieg trzeba powtarzac nie wynaleziono jeszcze takiej metody aby do konca zycia miec spokoj!!! jest jeszcze inna metoda usowania o wiele tansza, termoliza, elektroliza lub blend, jest to porazanie prademsenioritka88 pisze:Zastanawiam sie czy to sie oplaca, tzn po jakim czasie wloski odrastaja i ile taka przyjenosc kosztuje . piszcie
przykro mi ale ta pani chyba jest w bledzie, wiele bardzo dobrych specjalistow lekarzy na wykladach, zawsze powtarzalo, iz nie ma mozliwosci usuniecia wlosow na stale, jest spokoj na bardzo dlugo, ale one sie pojawia na pewno, nie bedzie to tak gesty zarost, ale da o sobie znac na pewnoLauRKa pisze:Byłam ostatnio w salonie kosmetycznym - chyba najlepszym w moim miescie (tak słyszałam), pytałam o usuwanie włosów z nóg (męczy mnie to cotygodniowe depilowanie). Kobieta powiedziała, że jeden zabieg kosztuje 500zl i trzeba go powtórzyc przez kolejne 3-4 miesiące. Za każdym razem trzeba płacić, oczywiście
Włoski potem już podobno nigdy nie odrastaja.
LauRKa pisze:Byłam ostatnio w salonie kosmetycznym - chyba najlepszym w moim miescie (tak słyszałam), pytałam o usuwanie włosów z nóg (męczy mnie to cotygodniowe depilowanie). Kobieta powiedziała, że jeden zabieg kosztuje 500zl i trzeba go powtórzyc przez kolejne 3-4 miesiące. Za każdym razem trzeba płacić, oczywiście
Włoski potem już podobno nigdy nie odrastaja.
agawita pisze:przykro mi ale ta pani chyba jest w bledzie
LauRKa pisze:Ile przed takim zabiegiem nie można sie opalać? Kiedy po takim zabiegu można zacząć sie oapalać? Czy to już na stałe, 4 ever nie bedzie mozna? Bo to, ze trzeba włoski "zapuścić", to sie akurat domyslilam
pani_minister pisze:runeko pisze:Przede wszystkim wlosy tej osoby musza byc ciemniejsze od karnacji
No to tyle zostało z moich planów laserowej depilacji... Kurde, całe życie golenia nóg jeszcze przede mną...
odysek666 pisze:z artykułów naukowych to prowadzi sięteraz badania nad depilacjau murznóww
warn 2 za niekorzystanie z wyszukiwarki. Temat scalony z juz istniejacym.become pisze:Witam. Jak w temacie.
Czy ktos z was usuwal wlosy laserowo z klatki piersiowej ?
Jak efekty ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 182 gości