Bole... pomozcie

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

PaulinaM
Początkujący
Początkujący
Bole... pomozcie

Postautor: PaulinaM » 01 mar 2007, 00:56

Witam Wszystkich! Mam pytanie. Uwielbiam seks, ale mam maly problem... Czasami, kiedy dochodzi do zblizenia czuje uporczywy bol w srodku... Nie wiem czym to jest spowodowane... Bylam juz u paru ginekologow, jeden mowil o tym, ze mam macice inaczej zbudowana, drugi dawal jakies masci na rozluznienie, ale to nie pomaga... Moglabym sie kochac wszedzie i czesto... Wszystko jest ok, ale gdy dochodzi do tego momentu... Czuje bol. Szczegolnie jest on odczuwalny w niektorych pozycjach. Najgorsze jest to, ze uwielbiam pozycje od tylu ( uklad, kiedy partner jest z tylu i tam mnie lasnie piesci ), a najczesciej wlasnie wtedy wszystko boli... Juz nie wiem co robic! Tak bardzo to kocham, a i tak nic nie pomaga... Czy ktos mial taki sam problem ??? Kobiety pomozcie!!!
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 01 mar 2007, 05:24

PaulinaM pisze:Uwielbiam seks, ale mam maly problem... Czasami, kiedy dochodzi do zblizenia czuje uporczywy bol w srodku

Co prawda nie jestem kobietą i myślę, że często się masturbujesz i jesteś przyzwyczajona do tego typu pieszczot, że osiągasz orgazm w wyniku stymulacji łechtaczki (bez penetracji). Mogę cię pocieszyć, że po zaprzestaniu tego typu praktyk w zamian częstszych kontaktach damsko-męskich problem z czasem sam zniknie. Na początek popraktyjujcie różnych pozycji, aż znajdziecie taką, w której najmniej boli i wtedy to będzie wasza ulubiona.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 01 mar 2007, 08:10

ale gdzie ten ból odczuwasz ? bo to , ze w srodku to za mało informacji .
Czy ten ból jest odczówalny , ze partner wchodzi za głeboko (tudzież , ma za długiego jak na ciebie <aniolek> ) czy też jest coś inaczej ?
Pozycja tylna pozwala na głeboką penetracje , w tej pozycji gdy sie zapomne to moja partnerkę też boli !! <aniolek>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
zakochana07
Początkujący
Początkujący
Problemik

Postautor: zakochana07 » 11 kwie 2007, 16:36

Witam,
proszę o pomoc ponieważ od kilku miesiecy współżyje z chłopakiem, a własciwie z mężczyzną i nie jest to mój pierwszy, nigdy nie miałam takiego problemu, a mianowicie każde zblizenie (stosunek) przyspaża mi niesamowitego bólu, za każdym razem kończy się to płaczem i nie wyjasnionym stanem emocjonalnym...

Rozmiar Jego penisa w stosunku do poprzednich z jakimi miłam kontakt jest ciut, a nawet bardzo większych.

Zawsze partner jest namiętny, stwarza miłą, romantyczą atmosferę, nigdy mnie do niczego nie zmusza, a gra wstepna trwa nawet kilka godzin, jednak zawsze pojawia się problem z "wejsciem".

Co możecie mi na to poradzić??
Zdesperowana..
Awatar użytkownika
SaliMali
Weteran
Weteran
Postautor: SaliMali » 11 kwie 2007, 16:47

moze masz jakis stan zapalny, albo lubrykacji za malo? jezeli stan zapalny to won do lekarza a jezeli problem z lubrykantem naturalnym to w aptece mozesz kupic jakis zel
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
zakochana07
Początkujący
Początkujący
Postautor: zakochana07 » 11 kwie 2007, 20:50

u lekarza byłam, jestem zdrowa a dbam o siebie jak nikt inny...co do lubrykantu wszystko jest ok!
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 12 kwie 2007, 06:58

Wybierz taką pozycję, która nie pozwala na głęboką penetrację np. dosiądź go na jeźdźca-wtedy sama będziesz decydować jak głęboko, albo w klasycznej z zaciśniętymi nogami.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Re: Problemik

Postautor: Andrew » 12 kwie 2007, 08:13

zakochana07 pisze:
Rozmiar Jego penisa w stosunku do poprzednich z jakimi miłam kontakt jest ciut, a nawet bardzo większych.
..

No to w koncu ma ciut wiekszego , czy bardzo wiekszego od poprzedników ?? :|

[ Dodano: 2007-04-12, 08:14 ]
zakochana07 pisze: gra wstepna trwa nawet kilka godzin, jednak zawsze pojawia się problem z "wejsciem".

.

a po kiego grzyba gra wstepna trwa tak długo ? niech trwa 20 minut , albo 10 - kiedy masz ochote na sex , bo po godzinie to i bykowi sie odechce <browar>
Awatar użytkownika
Jawka
Weteran
Weteran
Postautor: Jawka » 12 kwie 2007, 13:48

zakochana07, Po pierwsze to zadabaj o nawilżenie, po drugie (wiem, że łatwo tak mówić) postaraj się nie denerwować i nie myśleć o bólu który ma nadejść....
Może i to banalne, ale dziś pewnie sama się nakręcasz, denerwujesz i spinasz, a to na pewno Ci nie pomoże.
"(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"

zakochana07
Początkujący
Początkujący
Postautor: zakochana07 » 12 kwie 2007, 17:00

Jarek pisze:Wybierz taką pozycję, która nie pozwala na głęboką penetrację np. dosiądź go na jeźdźca-wtedy sama będziesz decydować jak głęboko, albo w klasycznej z zaciśniętymi nogami.

po pierwsze juz tak próbowalismy, po drugie nic to nie dało!!

Andrew: Widać ze jestes facetem, nawet czytac nie umiesz, po za tym lepiej jak kobieta jest rozluzniona, a ja nie napisałam ze zawsze trwa "gra wstepna tak długo"

Jawka: Nie mysle o bólu, jest mi dobrze, wrecz cudownie, idealnie a jak przychodzi do sedna to wszystko pryska i zostaje ból. Co do srodków nawilżajacych - nie potrzebuje...
Awatar użytkownika
Mychola
Pasjonat
Pasjonat
Re: Problemik

Postautor: Mychola » 12 kwie 2007, 19:18

zakochana07 pisze:nie jest to mój pierwszy, nigdy nie miałam takiego problemu, a mianowicie każde zblizenie (stosunek) przyspaża mi niesamowitego bólu

Po prostu Twój partner ma zbyt dużego penisa, bo sama piszesz, że wcześniej tak nie miałaś...
Skoro dbasz o siebie, jesteś zdrowa, nie masz problemów z lubrykacją to nie widzę innego powodu.
Musicie dopasować sobie odpowiednią pozycję, na łyżeczki jest dobra bo nastepuje płytka penetracja.
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 12 kwie 2007, 19:31

Dokladnie, po prostu neich partner nie pcha tak gleboko, a przedewszystkim nie gwaltownie. Ja wiem ze fajnie jest wlozyc po same jajka, ale z pewnymi rzeczami trzeba sie pogodzic i wstrzymac. Jak kocha to zrozumie.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 12 kwie 2007, 19:52

zakochana07, a gdzie ten ból odczuwasz, czy przy samym wejściu, czy głębiej? i czy tylko w momencie wejścia, czy już w trakcie penetracji? Rozumiem, że kiedy zaczynasz odczuwać ból to przerywacie stosunek i czy później ten ból ustępuje, czy odczuwasz go nadal?
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2007, 20:09 przez Jarek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 12 kwie 2007, 20:08

zakochana07 pisze:Andrew: Widać ze jestes facetem, nawet czytac nie umiesz, po za tym lepiej jak kobieta jest rozluzniona, a ja nie napisałam ze zawsze trwa "gra wstepna tak długo"

To Ty czytac nie umiesz , albo wyrazic tego o co ci chodzi , bowiem napisalas wyraznie tak , cytuje Twe zdanie .

zakochana07 pisze:
Zawsze partner jest namiętny, stwarza miłą, romantyczą atmosferę, nigdy mnie do niczego nie zmusza, a gra wstepna trwa nawet kilka godzin, jednak zawsze pojawia się problem z "wejsciem".

Twoje zdanie sie zaczyna wyraznie na - ZAWSZE -

Ale skoro napisalas tak a nie inaczej na moje zapytania , to radz sobie dalej sama - ja ci nie pomoge
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2007, 20:14 przez Andrew, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 12 kwie 2007, 20:12

zakochana pisze:a gra wstepna trwa nawet kilka godzin

łojezu :|
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 12 kwie 2007, 20:16

Modowie ! ten temat sie tu przewija conajmniej raz NA Pół ROKU - zatem dlaczego nie jest zamkniety, a kolezanka nie zostala skierowana do podobnego ???

wszak jest cos takiego jak WYSZUKIWARKA !!

Jarek pisze:Wybierz taką pozycję, która nie pozwala na głęboką penetrację np. dosiądź go na jeźdźca-wtedy sama będziesz decydować jak głęboko, albo w klasycznej z zaciśniętymi nogami.

Jarku napisala ...

zakochana07 pisze:jednak zawsze pojawia się problem z "wejsciem".

.
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 12 kwie 2007, 20:28

Aha, to o wejscie chodzi, no coz, ja jestem w 99 % pewien ze kilkugodzinna gra wstepna do tego sie przyczynia <aniolek> po po taki czasie to juz nawet receptory w cipce nie maja sily produkowac sluzu.
zakochana07
Początkujący
Początkujący
Postautor: zakochana07 » 12 kwie 2007, 20:43

Widze ze nikt sie tutaj nie zna i temat jaki poruszyłam przerasta Wasze możliwości. A osoby kozystające z tego forum to zakompleksione nastolatki, czekajace jak piranie na ludzi chcących się czegos dowiedziec, żeby im dogryźć a nie pomóc. Bo jak raczyliscie zauwazyc kazdy z Was jest "super mądry", ale czepiacie sie detali zamiast pomóc.

RACZEJ NIE O TO CHODZI W WYPOWIEDZIACH NA FORUM!!!
Awatar użytkownika
SaliMali
Weteran
Weteran
Postautor: SaliMali » 12 kwie 2007, 20:44

TFA pisze: po po taki czasie to juz nawet receptory w cipce nie maja sily produkowac sluzu.
nie mow tak, bo przeciez panna pytajaca mowila wyraznie, ze to nie mozliwe, bo zawsze jest dobrze nawilzona, twierdzi, ze lubrykacji nie brakuje... ja juz pomyslow innych tez nie mam i uwazam, ze cos nie tak z Twim sluzem jest

a swoja droga ile to ludzie czasu maja, skoro ZAWSZE jest kilkugodzinna gra wsteona <olaboga>
"To jest tak, że gdy mam co chcę,

Wtedy więcej chcę.

Jeszcze."
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 12 kwie 2007, 20:45

zakochana07 pisze:Widze ze nikt sie tutaj nie zna i temat jaki poruszyłam przerasta Wasze możliwości. A osoby kozystające z tego forum to zakompleksione nastolatki, czekajace jak piranie na ludzi chcących się czegos dowiedziec, żeby im dogryźć a nie pomóc. Bo jak raczyliscie zauwazyc kazdy z Was jest "super mądry", ale czepiacie sie detali zamiast pomóc.

RACZEJ NIE O TO CHODZI W WYPOWIEDZIACH NA FORUM!!!

chciałas by by tak było , bo to usprawiedliwiło by twoją nieumiejetnosc opisania tematu , ja nie mam lat 18- tu , mam 42 lata o sexie wiem prawie wszystko , ale by otrzymac ode mnie pomoc - trzeba byc grzecznym , to ty masz problem , nie ja , ani nikt z tego forum.
detali.........? diabeł tkwi zawsze w szczegółach .Zegnam <browar>
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 12 kwie 2007, 20:53

zakochana07 pisze:Widze ze nikt sie tutaj nie zna i temat jaki poruszyłam przerasta Wasze możliwości.

dziewczyno piszesz tak mało konkretnie, ze o ci maja ludzie napisac. I jakos chyba Ciebie to przerosło skoro na forum przyszłaś :]
zakochana07 pisze:A osoby kozystające z tego forum to zakompleksione nastolatki

ja rozumiem, ze bolaca cipka frustruje, ale to nie powód do takiego wyrazania sie, a własciwie kompromitowania siebie :]
zakochana07 pisze:żeby im dogryźć a nie pomóc.

a kto tak ci nadogryzal ??
dziecko jak to jest dla ciebie dogryzanie to współczuje, zeycie cie przerosnie bo w zyciu nie jest tak słodko
zakochana07 pisze:ale czepiacie sie detali zamiast pomóc.

moze sama tego nie widzisz, ale te detale sa bardzo istotne. To ty masz problem z wyrazeniem mysli
madziorka.m pisze:skoro ZAWSZE jest kilkugodzinna gra wsteona <olaboga>

raczej brak pomysłu na spedzanie czasu i gra wstepna jako wypełniac :D
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 12 kwie 2007, 20:55

Zakochana. Nikt sie nie zna ? juz bys sobie jaj nie robila, ciesz sie ze w ogóle jasnie Pani ktos raczyl odpisac. Wez Ty dojrzej najpierw dziewczyno.
Awatar użytkownika
Mychola
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Mychola » 12 kwie 2007, 21:13

TFA pisze:Wez Ty dojrzej najpierw dziewczyno.

Dokładnie!! Niektórzy ludzie na tym forum są pewnie 2x starsi od Ciebie i o wiele bardziej dojżali! A to co napisałaś świadczy tylko o tym, że jesteś ograniczona!

[ Dodano: 2007-04-12, 21:14 ]
dojrzali, przepraszam za błąd :)

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”