mrt pisze:Aha. Rezerwacja na sobotę już zrobiona
Znowu coś mnie ominęło. Czyli imprezujemy w nowo otwartej knajpie koło mrt w ostatnią sobotę marca?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
No jedno spotkanie jest w piatek i drugie w sobote. A czy wspolnie imprezujemy sie zobaczy. Bo ja nie wiem czy bede. I zebym nie zostala zle odebrana. Do konca sklad mi sie nie podoba po prostu i mozliwe ze w zwiazku z tym inne spotkanie mi "przeważy" i pojde gdzie indziej po prostu.Olivia pisze:Czyli imprezujemy w nowo otwartej knajpie koło mrt w ostatnią sobotę marca?
Nie, bo niby czemu? W wypadku Augusto sie nie zaklada ze to fajny facet wiec i nie da sie raczej potem jak wykreci jakis numer rozczarowac .Hyhy pisze:tym ze musisz sie liczyc z konsekwencjami ze potem komus nie bedziesz pasowaltak moon ?
No Ciebie normalnie kobieto!Olivia pisze:Kogo masz na myśli?
Hyhy pisze: skoro takie dla Was to ma znaczenie
Tylko ze nie chodzilo o zadne zdjecia wtedy. Chodzilo o to ze w pewnej sytuacji okazales sie czlowiek zwyczajnie mnie nie szanujacym i stad nie chce miec z Toba nic wspolnego. Z takimi ludzmi. O zdjecia nie c hodzi .MOglabym je sama tej osobie pokazac.Hyhy pisze:Wielki mi tam numer, pokazac komus zdjecia ze zlotuto tak jakbym mamie pokazal
![]()
Ja sama nie wiem czy bede i nie ze wzgledu na Ciebie tylko. Informowac mnie nie musisz az takiego zznaczenia to nie ma.Hyhy pisze:Dam Wam znac, jezeli sie pojawiam, to ja przyjde np w piatek, Wy w sobote
Wpadaj no! Nie widzialysmy sie juz prawie 3 miesiacea cały czas się zastanawiam...Ciągnie mnie...
No i wlasnie sek w tym ze ja takiej sytuacji tworzyc nie chce. Chcialam jedynie zaakcentowac ze mi to osobiscie przeszkadza oraz ze jednoczesnie PO CZĘŚCI z tego powodu nie wiem czy przyjde.mrt pisze:Jeśli już stawiacie nas w sytuacji, kiedy trzeba wybierać, to chyba wiadomo, jaki jest wybór.
Tzn w jakiejs bo w majlu w ktorym mi naublizalas byly tylko pretensje ze wyslalem zdjecia. Nie chcesz tu pisac to napisz na prv, bo nie wiem o co Ci chodzi...moon pisze:Tylko ze nie chodzilo o zadne zdjecia wtedy. Chodzilo o to ze w pewnej sytuacji okazales sie czlowiek zwyczajnie mnie nie szanujacym i stad nie chce miec z Toba nic wspolnego. Z takimi ludzmi. O zdjecia nie c hodzi .MOglabym je sama tej osobie pokazac.
Wiadomo znacie sie o wiele lepiej:)to chyba wiadomo, jaki jest wybór.
Napisz o co Ci chodzi?mrt pisze:Hyhy, kawał chama z Ciebie wylazł, po prostu. Tak do bólu. Cos jeszcze mam napisać?
Rowniez nie chce dlatego mnie nie bedzie:)moon pisze:No i wlasnie sek w tym ze ja takiej sytuacji tworzyc nie chce.
Nie mam nawet Twojego mailaHyhy pisze:w majlu w ktorym mi naublizalas byly tylko pretensje ze wyslalem zdjecia. Nie chcesz tu pisac to napisz na prv, bo nie wiem o co Ci chodzi...
lollirot pisze:może przyjadę towarowym?
Hyhy pisze:Tzn w jakiejs bo w majlu w ktorym mi naublizalas byly
To nie przeinaczaj faktow chociaz.Hyhy pisze:Ba pewnie, ze nie masz majla bo bylo to w PW.
Jezeli dla Ciebie to ze nie chce sie spotykac z kims z kogo taki cham wychodzi jak wyszedl a sie naprasza na spotakania gdzie go nie chca [np kwestia moich urodzin] i nie widzi nawet dlaczego bo brak mu jakis podstaw zwyczajnej kultury jest zachowaniem sie jak dziecko to naprawde nie ma juz chyba co dodawac.Hyhy pisze:Nie ma o czym mowic to czego zachowujesz sie jak dziecko ? I teraz i wtedy ?
A m oze bys ja po prostu przywiozl? Bo rozumiem ze Ty tez bedziesz?Imperator pisze:Co wolisz?
moon pisze:A m oze bys ja po prostu przywiozl? Bo rozumiem ze Ty tez bedziesz?
mrt pisze:Moon i Olivia, nie wydurniajcie się![]()
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 245 gości