jamaicanflower pisze:Jakich, poza Tedem, Pegazem, Błażejem, tarantulą, Anlaki i Yasmine mamy na forum Ślązaków
Mię

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
jamaicanflower pisze: "Jamajka, pomyśl zanim coś napiszesz" już którys raz z rzędu. A czym jest głupota jak nie brakiem myślenia?
Sir Charles pisze:Mię
Andrew pisze:brak myslenia nie jest w zadnym razie głupotą
Andrew pisze:Odnosze to oczywiscie do forum
Andrew pisze:z barku czasu pzreczytac post i mechanicznie na niego odpisac , a moze sie zastanowic co ewentualnie zawiera jeszcze![]()
Yasmine pisze:Asiula czy tam Sasetka
Imperator pisze:Ja tam ślązakiem nie jestem ale mieszkam o trzy rzuty wibratorem od śląska.
Andrew pisze:A..... bo nie łapie , dlaczego na priwadlaczego nie tu ? dlaczego am to byc jakas konspiracja ?
Dzindzer pisze:moze Jamajka chce zaproszenia nickowe zrobic i kazdemu wyslac
jamaicanflower pisze:To staropolska forma "mnie" czy cuś?Bo żadnej Mi nie kojarzę
jamaicanflower pisze:A Tobie, Dzindżerko, co trzeba byłoby wysłać, żebyś przybyła![]()
Dzindzer pisze:nie to odmiana nicka forumowiczki. Mia prosze profil na dowód http://agnieszka.com.pl/f...rofile&u=101283
Dzindzer pisze:( bo tego nie wymyslono)
Dzindzer pisze:Niestety
Sir Charles pisze:Gorzej, że mi też zabraniała
Dzindzer pisze:jamaicanflower pisze:To staropolska forma "mnie" czy cuś?Bo żadnej Mi nie kojarzę
nie to odmiana nicka forumowiczki. Mia prosze profil na dowód http://agnieszka.com.pl/forum_php/profi ... e&u=101283
no w tajemnicy przede mna
od kiedy pamietam, i moze nie tyle brudne, co szare i nieprzyjemne.TedBundy pisze:od kiedy Katowice są szare i brudne?
mówie o centrum, w lesie sie raczej nie spotkamy.TedBundy pisze:60 procent terenu miasta Katowice to lasy i tereny zielone. O tym,zdaje się,ktoś zapomniał
Imperator pisze:śląskich industrialnych krajobrazach
TedBundy pisze:Upiornie to wygląda. Bardzo.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 326 gości