Ciekawe pytanie
Moderator: modTeam
Pamietajmy rowniez ze kobiece narzady rowniez maja okreslona glebokosc i co z tego ze ktos ma dluzszego o 5cm jak wejdzie na tyle samo. ew. roznica moze byc jezeli chodzi o grubosc.
mam tez takie jedno male pytanie. Mianowicie duzo mowi sie na temat standarow w wielkosci penisow, jednak nigdzie nie moglam znalezc takich danych odnosnie glebokosci pochwy. czy wiecie w jakich granicach to sie waha?
mam tez takie jedno male pytanie. Mianowicie duzo mowi sie na temat standarow w wielkosci penisow, jednak nigdzie nie moglam znalezc takich danych odnosnie glebokosci pochwy. czy wiecie w jakich granicach to sie waha?
Przeciez mozesz sprawdzic
Mysle ze kilkanascie cm (tak ponad 15) ale moge sie mylic.
Jezeli chodzi o moj gust co do piersi to tez nie przepradam za wielkim biustem. Ktos kto podnieca sie sylikonowym balonem jest wg mnie niezle zboczony
To jest niepraktyczne, a zwiekiem siega pepka wiec lepiej male ale za to jedrne
A o tych 6cm to slyszalem wlasnie na owym kanale. I mysle ze jak nie 6 to 10 juz z pewnoscia starczy. Chodzi o to, ze pochwa najbardziej unerwiona i tak i tak jest na poczatku swej glebokosci.
Pozdrawiam

Jezeli chodzi o moj gust co do piersi to tez nie przepradam za wielkim biustem. Ktos kto podnieca sie sylikonowym balonem jest wg mnie niezle zboczony

Pozdrawiam
Jarek pisze:Ludziska, pochwa jest rozciągliwa i dlatego żadna literatura nie podaje jej głębokości.Dlatego też tu kobiety mają nad nami przewagę,że pochwa potrafi się dostosować do każdego wymiaru penisa a nigdy nie odrotrnie.
Wydaje mi sie ze mylisz pojecia. Co innego rozciagliwa na szerokosc a co innego na dlugosc zwlaszcza ze od drugiej strony jest macica i ona raczej sie nie przemiesci w inne miejsce :twisted:
A tak powracając do wielkości piersi. znam dziewczyne która nażeka z powodu wielkości, ale dla tego że sa za duże. Osobiście nie lubię gdzy dziewczyna ma duże piersi, nie rozumiem moich facetów którzy klasyfikują kobiety na podstawie wielkości biustu. Osobuście nie patrze na tę część ciała u kobiet. Lubie za to gdy dziewczyna ma za to ładne nogi
pozdrawiam...

pozdrawiam...
Och , ależ sie narobiło , mówiąc o duzych piersiach nie miałem na mysli silikonowych ani takich ogromnych
raczej normalnych krągłych , ładnych piersiach np rozmiar b, lub c a a małe to takie które jak sie mówi o takich dziewczynach , zreszta nieładnie , te płaskie jak deski , choc i one mają wiele uroku i nie powinny sie tym przejmowac , niektozy z was zrobili z tego metlik ,nierozumiejac co mam na mysli . i nie liczy sie długośc penisa a raczej jego grubosc , tu jest pies pogrzebany i skad pomysł ze facet mający wielkiego musi sie spuscic p0o trzech minutach
mysle ze faceci sie po prostu sami tak sie pocieszają mówiac w ten sposób ! teoria to jedno a zeczywistosc panowie i panie to drugie .
krzys

krzys
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”