Ciekawe pytanie

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 26 sty 2004, 20:52

Pamietajmy rowniez ze kobiece narzady rowniez maja okreslona glebokosc i co z tego ze ktos ma dluzszego o 5cm jak wejdzie na tyle samo. ew. roznica moze byc jezeli chodzi o grubosc.

mam tez takie jedno male pytanie. Mianowicie duzo mowi sie na temat standarow w wielkosci penisow, jednak nigdzie nie moglam znalezc takich danych odnosnie glebokosci pochwy. czy wiecie w jakich granicach to sie waha?
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 26 sty 2004, 22:02

Przeciez mozesz sprawdzic ;) Mysle ze kilkanascie cm (tak ponad 15) ale moge sie mylic.

Jezeli chodzi o moj gust co do piersi to tez nie przepradam za wielkim biustem. Ktos kto podnieca sie sylikonowym balonem jest wg mnie niezle zboczony ;) To jest niepraktyczne, a zwiekiem siega pepka wiec lepiej male ale za to jedrne :D A o tych 6cm to slyszalem wlasnie na owym kanale. I mysle ze jak nie 6 to 10 juz z pewnoscia starczy. Chodzi o to, ze pochwa najbardziej unerwiona i tak i tak jest na poczatku swej glebokosci.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 26 sty 2004, 23:09

wiem ze sprawdzic moge i tak tez zrobilam ale ciekawa jestem jak to sie ma do standardow ;)
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 27 sty 2004, 00:17

To moze kazda dziewczyna napisze tu ile ma cm i wyciagniemy z tego jakas srednia i bedziemy mieli standard :D 8)
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 27 sty 2004, 05:23

Ludziska, pochwa jest rozciągliwa i dlatego żadna literatura nie podaje jej głębokości.Dlatego też tu kobiety mają nad nami przewagę,że pochwa potrafi się dostosować do każdego wymiaru penisa a nigdy nie odrotrnie.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 27 sty 2004, 17:37

Jarek pisze:Ludziska, pochwa jest rozciągliwa i dlatego żadna literatura nie podaje jej głębokości.Dlatego też tu kobiety mają nad nami przewagę,że pochwa potrafi się dostosować do każdego wymiaru penisa a nigdy nie odrotrnie.

Wydaje mi sie ze mylisz pojecia. Co innego rozciagliwa na szerokosc a co innego na dlugosc zwlaszcza ze od drugiej strony jest macica i ona raczej sie nie przemiesci w inne miejsce :twisted:
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 27 sty 2004, 21:07

oczywiscie ze wyraznie czuc koniec pochwy i na dlugosc nie jest ona tak rociagliwa jak na szerokosc. Przy stosunku b. wyraznie czuje kiedy moj chlopak jakby to nazwac "dobija do konca". Z tego co mierzylam u mnie jest to na glebokosci ok. 13 cm od wejscia... a jak to jest u was dziewczyny?
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 27 sty 2004, 21:52

Jestem ciekaw czym ty to mierzyłas :)?? Linijką :)??
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 28 sty 2004, 09:04

A tak powracając do wielkości piersi. znam dziewczyne która nażeka z powodu wielkości, ale dla tego że sa za duże. Osobiście nie lubię gdzy dziewczyna ma duże piersi, nie rozumiem moich facetów którzy klasyfikują kobiety na podstawie wielkości biustu. Osobuście nie patrze na tę część ciała u kobiet. Lubie za to gdy dziewczyna ma za to ładne nogi 8)

pozdrawiam...
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 28 sty 2004, 11:16

Bo z tymi piersiami to taki stereotyp. A poza tym jak facet jest plytki i wnetrza kobiety nie widzi (bo sam go nie ma) no to jakos musi je klasyfikowac. Nie moze pod wzgledem uczuciowym i charakteru to patrzy na cycki :)
Ja osobiscie to za wielkimi nie przepadam :) Male tez jest sliczne :)
Gość

Postautor: Gość » 03 lut 2004, 15:49

Och , ależ sie narobiło , mówiąc o duzych piersiach nie miałem na mysli silikonowych ani takich ogromnych !! raczej normalnych krągłych , ładnych piersiach np rozmiar b, lub c a a małe to takie które jak sie mówi o takich dziewczynach , zreszta nieładnie , te płaskie jak deski , choc i one mają wiele uroku i nie powinny sie tym przejmowac , niektozy z was zrobili z tego metlik ,nierozumiejac co mam na mysli . i nie liczy sie długośc penisa a raczej jego grubosc , tu jest pies pogrzebany i skad pomysł ze facet mający wielkiego musi sie spuscic p0o trzech minutach ?? mysle ze faceci sie po prostu sami tak sie pocieszają mówiac w ten sposób ! teoria to jedno a zeczywistosc panowie i panie to drugie .
krzys
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 03 lut 2004, 19:46

Hehehe, a jaka grubosc jest wg Ciebie... najbardziej satysfakcjonujaca dla wszystkich kobiet (a nie tylko Twojej partnerki)?
żabka

Postautor: żabka » 08 lut 2004, 00:39

:) powiem tak , jak się zna jeden rozmiar :) to się mówi że nie rozmiar ważny a robotność , ale jak się pozna ciut inny rozmiar to zdanie można zmienić :P myślę że najprzyjemniej jest kobiecie gdy penis do niej po prostu pasuje( to się czuje), i nie trzeba stawać na głowie zeby bylo przyjemnie , a poza tym to chyba też ma wpływ uczucie jakim się daży i wcale nie mówię tu o jakiejś szaleńczej miłości , wydaje mi się że równie dobrze może to być szaleńcze pożądanie , ale mogę się mylić.sprawy sexu nie są sprawami które można uśrednić , to wyjątkowo indywidualne odczucia.Tak samo każdemu facetowi będą się podobały inne piersi...a najbardziej te które ma jego ukochana :) czasem mówi że lubi małe a potem uwielbia się wtulać w dolinę między dwoma wielkimi górami :) albo odwrotnie .
jolaaa21

Postautor: jolaaa21 » 22 lut 2004, 14:07

A ja jestem tolerancyjna i lubie wszystkie penisy g:D : duże, małe - bez różnicy, ale oczywiście nie jakieś mikro - peniski, przecież trzeba mieć jakąś satysfakcje. Najważniejsze żeby był zadbany, wygolony i pachnący no i smakowity :mrgreen:
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 23 lut 2004, 08:02

jolaaa21 pisze:pachnący no i smakowity :mrgreen:

wszystko fajnie, ale mam nadzieję, że jeszcze nikomu nie odgryzłaś penisa :mrgreen:
Kaktoos

Postautor: Kaktoos » 23 lut 2004, 09:26

Jak mówi stare wiejskie przysłowie

"Czy długi czy krótki byle był wesolutki" ;)

[/i]

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”