<browar>moon pisze:Przynajmiej wtedy wiem ze jest to zrobione dobrze i sie kupy trzyma a nie wszystko mailowo zalatwiane i pewnie jak przyjdzie do prezentacji to sie posypie....

Nienawidzę pracy w zespole, no nie jestem w stanie zdzierżyć.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Nie zawsze. Juz wiele razy bylo "praca w grupach" a mi sie udawalo ugadac prowadzacego ze ja mam w dupie ze mi bedzie ciezej ale ja w grupie pracowac nie bede. I wiekszosc na to szla.... Ale nie ten cholera! Nie jest wiec konieczna a przymusowa! <wsciekly>c-f pisze:niestety praca w zespole jest zwykle konieczna
Sir Charles pisze:Nienawidzę pracy w zespole, no nie jestem w stanie zdzierżyć.
A b adaniach nic mi nie mowic prosze bo kurna tez bede musiala jak ten glupek latac i robic.Gosia... pisze:jak na socjologii musieliśmy w tym roku przeprowadzić skrupulatne badanie socjologiczne
U mnie wiekszosc tez, ale nie wszyscy niestety. I stad wkurz amnie przydzial tez! I to ze od tego jak oni wypadna zaleyz moja ocena. To wszystko przez to ze nam dolozyli ludzi w tym roku do grupy bo z niektorych tyle osob poodpadalo ze musieli osoby poprzydzielac do innych grup bo gdzieniegdzie bylo ich za malo. No i mi sie dostalo do zespolu.Gosia... pisze:ludzie ode mnie z grupy są naprawdę super-ambitni i inteligentni
Nie znosz ekiedy moja praca i jej wynik zalezy od kogos innego niz od emnie.Gosia... pisze:Nie lubię wysługiwania się kimś i nienawidzę bierności.
No tak ale wy musicie a ja musze. Jest roznica nie? Jakies pierdzieolne statystyki wariancje grupy badawcze itd itd - w teorii to bylo fajne! A nie w praktyce.Gosia... pisze:my musieliśmy minimum 100 osób.
agna 24 pisze:"Synku, a nie chcesz sie napic kawusi"?
Właśnie czekam aż będzie cieplej to na rowerek wskoczę, biegać nie lubię - chyba że pościgać się na krótki dystans. Teraz mogłabym na łyżwy ale na ogół nie mam czasu iść kiedy lodowisko jest otwarteWujo Macias pisze:Co za problem?
Zaczyna sie robic cieplo, dobry czas zeby zaczac biegac dla tych,co jeszcze nigdy.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 266 gości