tatuaż / body piercing
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- Candy Killer
- Uzależniony
wazne ze Tobie sie podoba..ja osobiscie trybali nie lubie ale przeplacileeeeees strasznie:)
FOLIO --> www.beautifullyexecuted.deviantart.com
- ksiezycowka
- Weteran
TedBundy pisze:może by tak sobie wydziarać krzyż celtycki?
Oklepane

kwestia gustu
Dokładnie!
chcialam tylko pokazac za jaka powierzchnie on zaplacil 700 zl..i jak ktos mi pisze ze dal 400 zl za jakies male cos to troche mnie smieszy cennik na rynku
Rozumiem

Haro, teraz padniesz

Candy Killer pisze:przeplacileeeeees strasznie:)
Delikatnie mówiąc!
Prosiaczek wspiął się na paluszkach i szepnął:
- Puchatkuuu...
- Tak Prosiaczku...?
- Nic, nic - rzekł Prosiaczek, biorąc Puchatka za
łapkę... - Chciałem się tylko upewnić, że jesteś...
- Puchatkuuu...
- Tak Prosiaczku...?
Sir Charles pisze:Nie no Ted, tatuaże ideologiczne są przygłupawe.
kobieta by mnie z domu wypieprzyła, gdybym czymkolwiek się oszpecił, niezależnie czy tribalem czy moim celtykiem
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
- Candy Killer
- Uzależniony
Moon...zalezy od studia..generalnie cos ok 100-200 ..zaezy co sobie zyczysz i jak sobie licza w studiu.
- ksiezycowka
- Weteran
- Uzależniony
nie moge powiedziec ile u mnie bo wiem ile Marek berze od na po znajomosci
a ile normalnie to nie wiem..przypuszczam ze cos kolo tego co napisalam
zawsze mozesz zadzwonic i sie spytac 
Candy Killer pisze:zawsze mozesz zadzwonic i sie spytac
A najlepiej iśc z gotowym wzorem i pokazać o co dokładnie chodzi,wtedy koszt Ci okreslą precyzyjnie.
- Puchatkuuu...
- Tak Prosiaczku...?
- Puchatkuuu...
- Tak Prosiaczku...?
- ksiezycowka
- Weteran
Niby tak ale u mnie wlasnie z tym jest najwiekszy problem - z wzorem, bo nikt nie potrafi mi tego narysowac o co mi chodzi. NAwet jedna najblizszych mi osob obdarzona talentem w tym kierunku. Ale kiedys go zrobie. Jak bede miec kilka dni wolnego i se w jakims salonie zamieszkam i bede im tlumaczyc do skutku jak to ma wygladac.OneLove pisze:A najlepiej iśc z gotowym wzorem i pokazajć o co dokładnie chodzi,wtedy koszt Ci okreslą precyzyjnie.
[ Dodano: 2007-02-25, 23:40 ]
Najlatwiej to by bylo gdybym sama potrafila to narysowac. Niestety jesli chodzi o rysunki zatrzymalam sie gdzies na pozimoie 6 lata
moon pisze:Niestety jesli chodzi o rysunki zatrzymalam sie gdzies na pozimoie 6 lata
Ja prostej kreski nie narysuje nawet

moon pisze:Niby tak ale u mnie wlasnie z tym jest najwiekszy problem - z wzorem, bo nikt nie potrafi mi tego narysowac o co mi chodzi.
Przynajmniej gdyby Ci ktoś coś zbliżonego narysował albo gdybyś gdzieś znalazła coś podobnego to w salonie Ci zmodyfikują wedle życzenia. Bo ciężko będzie tatuatorowi określić cene jak nie będzie wiedział o co chodzi i jak to ma wyglądać.
- Puchatkuuu...
- Tak Prosiaczku...?
- Puchatkuuu...
- Tak Prosiaczku...?
albo pięść z white power <widzemilosc>TedBundy pisze:a może by tak sobie wydziarać krzyż celtycki? kuszące
mnie starzyTedBundy pisze:kobieta by mnie z domu wypieprzyła, gdybym czymkolwiek się oszpecił
a tak na poważnie, to raczej nigdy sie nie oszpece, tatuaze to dla mnie symbol dziwactwa i zboczenia umysłowego
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Augusto pisze:nie wazne, u mnie w domu nie ma modelu rodziny kreowanego przez wyborczą
Nie zachowuj sie jakbys byl zacofany. Co Ty w zyciu kierujesz sie tylko tym co pisza w Wyborczej? Nigdy w rekach Wyborczej nie mialem a w moim domu moj Tato chcial isc razem ze mna zrobic sobie tattoo. Matula sie nie zgodzila, ale jak zobaczyla, ze mam swoj, to tylko powiedziala "Jak je*niety jestes to sobie rob". Sadzisz wiec, ze w model mojej rodfziny jest kreowany przez Wyborcza?
[ Dodano: 2007-02-26, 00:14 ]
Masz 21 - rob sobie ze swoim cialem co chcesz.
- Candy Killer
- Uzależniony
nie no Haro..wiekszosc rodzicow wyraza jakies sprzeciwy:) niektorzy sa tolerancyjni inni nie:)
moj ojciec powiedzial ze na 18 urodziny zabierze mnie do studia zebym sobie tatuaz zrobila hehe
stwierdzil ze mala rozyczka moze byc
...podziekowalam
hehe
pojechalam zrobilam wrocilam powiedzialam mamie a ona "pokaz...(po chwili namyslu) duzy troche...a sterylnie chociaz bylo?":P hehe moja mamcia ma fiola jesli chodzi o chorobska ktorymi mozna sie zarazic bo pracowala w sanepidzie no i sie naogladala;)a tak to wychodzi z zalozenia ze moje cialo i robie z nim co chce;)
nie przesadzasz troche? ja bynajmniej dziwakiem nie jestem a i zboczenia umyslowego nie mam...o ile takie w ogole mozna miec...
moj ojciec powiedzial ze na 18 urodziny zabierze mnie do studia zebym sobie tatuaz zrobila hehe

pojechalam zrobilam wrocilam powiedzialam mamie a ona "pokaz...(po chwili namyslu) duzy troche...a sterylnie chociaz bylo?":P hehe moja mamcia ma fiola jesli chodzi o chorobska ktorymi mozna sie zarazic bo pracowala w sanepidzie no i sie naogladala;)a tak to wychodzi z zalozenia ze moje cialo i robie z nim co chce;)
a tak na poważnie, to raczej nigdy sie nie oszpece, tatuaze to dla mnie symbol dziwactwa i zboczenia umysłowego
nie przesadzasz troche? ja bynajmniej dziwakiem nie jestem a i zboczenia umyslowego nie mam...o ile takie w ogole mozna miec...
Augusto pisze:sory, wg mnie to twoim blizej do nienormalnosci
Bo Ty wolisz miec model rodziny kreowany przez TV Trwam.
Blizej nienormalnosci? Masz wiecej jak 18 lat to rob ze swoim cialem co chcesz. To jest TWOJE cialo, nie ich. Jak masz mniej to uzyj mozgownicy i zrob cos z tym. Wyobraz sobie, ze pierwszy tatuaz zrobilem sobie w wieku 16 lat. Drugi przed 18-tymi urodzinami. Rodzicie o obu dowiedzieli sie jak mialem lat 20.
tatuaze to dla mnie symbol dziwactwa i zboczenia umysłowego
W Twoich ustach to brzmi jak komplement

moon pisze:Moj rocznik - 86.
Eeee...A ja myslałam,że Ty w moim wieku jesteś a nie młodsza! A to niespodzianka <browar>
No ale wlansie to nie wychodzi. Nikt nawet do szczegolow jeszcze nie doszedl, bo on nie leci
To co Ty labirynt Minotaura chcesz odwzorować?

Haro pisze:Masz wiecej jak 18 lat to rob ze swoim cialem co chcesz.
Mniej wiecej! Haro konwersacja na 5 frontach

- Puchatkuuu...
- Tak Prosiaczku...?
- Puchatkuuu...
- Tak Prosiaczku...?
Wróć do „Wszystkie inne tematy”