Pierwszy raz
Moderator: modTeam
-
- Zaglądający
Hehe powiem wam ze wczoraj pogadlismy o tej calej sytuacji iiii jakos mnie uspokoil:) Powiedzialam mu o tym, ze boje sie, ze nie przebije mi tej blony, bo skoro teraz nawet sie nie naderwala to potrzebne beda kolejne razy,a ja nie chce tego powtarzac iles tam razy, bo to nie jest nic przyjemnego:/ Teraz sie ciesze, ze jednak sie nie przebila, ale jesli nastepnym razem dojdzie to takiego zblizenia chcialabym by ja przebil. Pocieszyl mnie mowiac, ze nastepnym razem na pewno sie uda, ze teraz bylo wszystko wolno i delikatnie wiec mogla nie peknac i ze jak dojdzie do tego to po prostu zrobi to raz i zdecydowanie i na pewno sie uda...
Noo nie wiem,ale jakos mnie podbudowal:)
Jarek pisze:I nie dziw się madzix- jak każda dziewica- i chce i się boi
wiesz Jarek to nie jest tak że się dziwie

a co do karioka871, możesz wypić sobie przed stosunkiem jakieś dobre winko tylko nie całe

karioka871 pisze:Noo nie wiem,ale jakos mnie podbudowal:)
To chyba dobrze że Ci to podbudowało i przede wszystkim,że porozmawialaś ze swoim facetem.Teraz to ja tylko 3mam kciuki żeby sie Wam udał ten pierwszo-drugi raz ;]

Na każdy dzień gotowy plan,by zapomnieć i nie myśleć o tym czego brak..
-
- Zaglądający
Olivia pisze:Niech zgadnę, to Wasz wspólny pierwszy raz?
Właśnie dlatego nie chciałam mieć inicjacji z prawiczkiem.
Hehe ja tez nie chcialam;P Zawsze myslalam o kims bardziej doswiadczonym, ale przeciez nie zerwe z nim i nie pojde do kogos innego tylko dlatego, ze jest prawiczkiem;P;)!!!Beeeeeez przesady..
Olivia pisze:Uważam, że skoro chciałaś to zrobić, to byłaś gotowa. Tylko chłopak nie za bardzo był przygotowany i schrzanił sprawę.
Noo czy ja wiem?Chyba nie bardzo;P Bo od chcenia jest jeszcze daleka droga do gotowosci....;PJak dla mnie bynajmniej;)
[ Dodano: 2007-02-12, 16:53 ]
Dzieki wielkie za wsparcie i cieple slowa na pewno sie przydaja i podtrzymuja na duchu;) Z Wami jakos latwiej i lepiej DZIEKI:*:)Teraz to ja tylko 3mam kciuki żeby sie Wam udał ten pierwszo-drugi raz ;]
- Rebeca2006
- Uzależniony
A co się stało że teraz nei chcesz tarcić błony skoro w tamtym momencie tak czułaś że chcesz? Pozatym nie masz gwarancji że jej nei straciłaś bo mogałaś miec taką blonę że pękła bez krwawienia. Eh ja mam cąłkiem odwrotny problem niż ty 

"Możesz iść szybciej niż niejeden chciałby biec,
możesz tak, tak po prostu znów zapomnieć się,
nowy dzien zawsze daje nowe życie,
słuchaj, zaufaj sobie jeszcze raz "
-
- Zaglądający
o.O odwrotny tzn konkretniej? Nooo wlasnie nie wiem, ale hmm jakos tak poczulam zal i smutek, ze moglabym juz przestac byc dziewica;P Mam 19 lat tyle wytrzymalam i chyba jeszcze chcialabym dluzej wytrzymac i nie moglam sie pogodzic z tym ze uleglam pokusie. Chcialam jak najdluzej przytrzymac to ze wzgledow na to, ze wczesniej nie bylam gotowa psychicznie na ten krok, a teraz gdy wydawalo mi sie ze jestem tak naprawde wyszlo ze nie jestem...i sie ciesze, bo jednak zadko sie juz trafiaja 19letnie dziewczyny ktore sa dziewicami..choc teraz to hmm ciezko powiedziec ze jestem dziewica:D Noo niby blonka jest (chyba!!!!!) psychicznie tez sie nie czuje na silach jak bylo widac to jednaj juz pierwszy akt mam za soba chcac nie chcac....Mimo ze doszlo tam do tego ja tego nie czuje wiem ze na pewno bedzie fajnie itd ale jeszcze nieeeee nie wiem dziwne ale mam jeszcze blokade, ze jeszcze chce poczekac...
-
- Zaglądający
Hehehe pewnie;) Ale to nie jest tak ze on naciskal;) To ja doprowadzila do zblizenia i gdyby nie to to dalej bysmy czekali dlatego, ze on myslal ze ja jestm jeszcze nie gotowa i powiedzial, ze on od jakiegos tam czasu juz chcialby to zrobic ale zrobimy to jak ja bede chciala i jak poczuje, ze juz tego chce.Powiedzialam i wcale sie nie zdziwil:D Stwiedzil" Przeciez wiem Kochanie:*Nie przejmuj sie tym juz ci powiedzialem ze zaczekam to zacekam:*Zrobimy to jak bedziesz gotowa bez nacisku i nerwow:*"takze przyjal to bezproblemowo;)
- Rebeca2006
- Uzależniony
karioka871 pisze:o.O odwrotny tzn konkretniej?
A taki że bardzo chce już się pozby tej błony to się nam nei udaje

"Możesz iść szybciej niż niejeden chciałby biec,
- Candy Killer
- Uzależniony
a moze to kwestia psychiki? sobie wyobrazal ze niewiadomo jak to bedzie czuc i w porownaniu z jego wyobrazeniem to nie czul tego co myslal ze poczuje? nie wiem jak to jest u facetow..tak sobie gdybam. Moze to byla kwestia tego niepelnego wzwodu?
Szczerze mowiac to tez za bardzo nie wiem po co Ci ta blona..przeciez to szczatkowy "narzad" ze tak powiem.Rozumiem ze nie jestes gotowa ale to przywiazanie do niej? Juz nie jestes dziewica czy chcesz czy nie..stosunek sie odbyl,klamka zapadla
Szczerze mowiac to tez za bardzo nie wiem po co Ci ta blona..przeciez to szczatkowy "narzad" ze tak powiem.Rozumiem ze nie jestes gotowa ale to przywiazanie do niej? Juz nie jestes dziewica czy chcesz czy nie..stosunek sie odbyl,klamka zapadla

FOLIO --> www.beautifullyexecuted.deviantart.com
- jamaicanflower
- Maniak
karioka871 pisze:Hehehe pewnie;) Ale to nie jest tak ze on naciskal;) To ja doprowadzila do zblizenia i gdyby nie to to dalej bysmy czekali dlatego, ze on myslal ze ja jestm jeszcze nie gotowa i powiedzial, ze on od jakiegos tam czasu juz chcialby to zrobic ale zrobimy to jak ja bede chciala i jak poczuje, ze juz tego chce.Powiedzialam i wcale sie nie zdziwil:D Stwiedzil" Przeciez wiem Kochanie:*Nie przejmuj sie tym juz ci powiedzialem ze zaczekam to zacekam:*Zrobimy to jak bedziesz gotowa bez nacisku i nerwow:*"takze przyjal to bezproblemowo;)
A gdzie w tym wszystkim miejsce na jego potrzeby
Powodzenia na nowej drodze życia

// Life is...
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //
karioka871 pisze:OneLove pisze:karioka871 pisze:On myslal ze my sie tylko ocieramy oi siebie nawet nie wiedzial ze wlozyl swojego czlonka do mojej pochwy:/ Czemu on nic nie czul?
Jak to nie wiedział? Nie widział? Nie czuł? Nie bardzo rozumiem.
Nooo wlasnie chodzi o to,ze nie wiedzial, nie czul:/Wlasnie jak dla mnie to tez jest dziwne i tez tego nie rozumiem, ze nie czul, bo przeciez skoro sie wchodzi w waska dziurke to jak mozna nie czuc? Hmm, ale tak sobie mysle, ze moze to przez zel nawilzajacy...moze ona sprawila za duze nawilzenie i moze przez to nie czul? Nooo nie wiem sama jak mam sobie to tlumaczyc:( Boje sie wlasnie, ze nastepne razy tez beda na zasadzie"ale ja nic nie czulem":/....Moze jestem za bardzo przewrazliwiona, ale nie wiem jak to jest, wiec sie martwie:/
[ Dodano: 2007-02-11, 09:36 ]Marcel18 pisze:Po pierwsze musisz chłopakowi powiedzieć ,że dla Ciebie nie było tak całkiem "lajtowo" ze to Cie bolało i że myslisz że jeszce nie przebił Ci błony ...
Nie masz się czego obawiać ,niekiedy za pierwszym razem nie przebija się blony , być może potrzebujecie innej pozycji ,innego kata nachylenia . Jeśli on nie prezbił błony ...to fizycznie dalej jestes dziewicą i ciesz sie tym albo nie .
Hehe no ja mu odrazu powiedzialam co i jak:) Ogolnie mamy bardzo dobre relacje, a ja jestem impulsywna takze to co czuje to mowie tym bardziej w zwiazku:)Takze mu powiedzialam, ze jak dla mnie nie bylo wcale"lajtowo" bo bolalo mnie i wytlumaczylam mu ze blony pewnie tez nie przebil i osobiscie sie bardzo ciesze z tego,bo poki co ciezko mi sie z nia rozstawac ...I dlatego tez wczoraj sie pojawily lzy i mysl "Co Ty dziewczyno zrobilas?" Taki jakis smutek mnie ogarnal, ze moglabym juz nie byc dziewica:( On powiedzial, zebym sie tym nie martwila, bo poczeka, ze nie zaley mu na tym glownie tyle miesiecy zylismy bez tego stosujac inne formy zadowolenia to teraz tez damy rade...
[ Dodano: 2007-02-11, 09:42 ]
Aaaa jeszcze do tego czy nie widzial to nie widzial;P Bo ja bylam na nim i ja powiedzmy "dowodzilam" wiec nie widzial mogl jedynie czuc, ale tez nie czul:/Ogolnie dziwna sprawa:/
dziwna sprawa, moze bede sakrastyczna, ale nie moge zrozumiec jak facet nie poczul, ze w ciebie wszedl... no sorki... pamietam ze jak ja bylam dziewica to moj facet z trudem wkladal tam najmniejszy pluszek...

wiem ze pierwszy raz to ludzie sobie wyobrazaja niewiadomo jaki a potem jest rozczarowanie, a wy jestescie takim przykladem jakby z ksiazki:P
romantyczna dziewczyna jestes plakac przy stosunku, a myslalam, ze tylko ja mam takie jazdy;)
nie wiem tylko jak bym sie czula, gdybym byla facetem a moja laska wyjechala z tekstem typu - jej, jestem jeszcze dziewica ? super, bo juz sie balam...
macie racje, poczekajcie i poznawajacie swoje ciala wzajemie.... zwiazek to nie tylko seks.
...when I feel that something I wanna hold your hand...

-
- Zaglądający
mar.tusia pisze:pamietam ze jak ja bylam dziewica to moj facet z trudem wkladal tam najmniejszy pluszek...co jak co to troche daliscie ciala;)
Mnie tez bolalo na poczatku jak zaczynalismy zabawy z paluszkami..hmm ale nie rozumiem co masz na mysli, ze dalismy troche ciala, bo przeciez to nie nasza wina...bynajmniej poki co tak mi sie wydaje

mar.tusia pisze:wiem ze pierwszy raz to ludzie sobie wyobrazaja niewiadomo jaki a potem jest rozczarowanie, a wy jestescie takim przykladem jakby z ksiazki:P
Ale ja sobie nie wyobrazalam niewiadomo czego o tym pierwszym razie i wcale nie jestem rozczarowana nim, bo pomiomo tego mnie sie podobalo, a ze byl placz to nie przez rozczarowalnie czy bol:P Moze faktycznie nie bylo idealnie, ale wiem ze to moze dawac wiele przyjemnosci, bo mimo bolu bylo mi przyjemnie...
mar.tusia pisze:omantyczna dziewczyna jestes plakac przy stosunku, a myslalam, ze tylko ja mam takie jazdy;)
niom jestem romantyczna i jazdy tez mam, a to przez moj impulsywny charakterek;P Mojemu chlopakowi akurat sie to podoba we mnie, choc czasem mam przez to problemy czego chocby przykladem jest wlasnie tamten placz;P
mar.tusia pisze:nie wiem tylko jak bym sie czula, gdybym byla facetem a moja laska wyjechala z tekstem typu - jej, jestem jeszcze dziewica ? super, bo juz sie balam...
Ja tez nie wiem;P ale moj chlopak jest bardzo wyrozumialy i rozumie moja reakcje
;Pmar.tusia pisze:macie racje, poczekajcie i poznawajacie swoje ciala wzajemie....
Noo wlasnie z tym to tez nie do konca tak;P, booo kurcze zamierzamy juz nie dlugo to powtorzyc. Chce tego i wiem, ze juz takiej akcji nie bedzie, przemyslalam sobie to i wiem, ze chce juz to zrobic i z nim:P Jestesmy ze soba juz dosc troche, kocham go, on mnie chcemy razem zyc i budowac przyszlosc wiec czemu nie? Nie mowie ze juz za kilka dni czy tydz ale niebawem...
Marcel18 pisze:ale i sex też, chyba że zamierzasz dotrzymać tę błone do slubu ,.ale chyba lepiej poznac sie ze swoimi cialami przezd slubem ,bo potem mozecie dopiero zauwazyc ze jestescie niedpasowani do siebie pod tym wzgledem i bedzie klapa.
Aaaa nooo wlasnie;P Nie chce jej trzymac do slubu, bo slub akurat planuje gdzies dopiero za 6 lat wiec nie ma takiej opcji;) A po drugie uwazam wlasnie,ze lepiej zobaczyc, czy pasujemy do siebie i pod tym katem booo wlasnie zawiazek to nie tylko seks ale i tez jak dobrze powiedziales ;P;)
karioka871 pisze:Jejciu po to zebys sie pytal...Nie jestes dziewczyna nie wiesz jak to jest:P
racja nie jest
to Kobieta jest
karioka871 pisze:tylko szanuje swoje dziewictwo i jak bedzie odpowiedni czas by ja stracic to ja strace.
daj na msze w intencji tej błonki

tak szanujesz, ze prawie sie jej pozbyłas, spanikowałas i teraz piszesz dyrdymały o szacunku do błony, padne.
karioka871 pisze:Hehe nooo ja wiem troszke mam orientacji
no widac, ze tylko troszke
Jarek pisze:I nie dziw się madzix- jak każda dziewica- i chce i się boi
ja tam sie nie bałam
Tylko chłopak nie za bardzo był przygotowany i schrzanił sprawę.
no schraznil jak nic, ale ona tez nie wiele bardziej gotowa niz on
karioka871 pisze:ze moglabym juz przestac byc dziewica;P
no i co by sie stalo, wasy by wyrosły, w prasie by napisano o tym

karioka871 pisze:Mam 19 lat tyle wytrzymalam i chyba jeszcze chcialabym dluzej wytrzymac i nie moglam sie pogodzic z tym ze uleglam pokusie
no tak kochanie sie z kims kogo sie kocha z kim jest sie tyle czasu to faktycznie zla pokusa, jak mogłas córko szatana, do spowiedzi a nie na internecie siedzisz, a potem pokute odprawiaj ty jawnogrzesznico

karioka871 pisze:choc teraz to hmm ciezko powiedziec ze jestem dziewica:D Noo niby blonka jest
moja kumpela tez ma, nie przebiła jej sie, taka skubana rozciagliwa była, seks uprawia juz iles lat, to co taka z niej dziewica chyba jak z ciebie
karioka871 pisze:jak bylo widac to jednaj juz pierwszy akt mam za soba chcac nie chcac...
nie rozumiem, kochasz tego faceta a zalujesz, tego aktu z nim
Dzindzer pisze:daj na msze w intencji tej błonki
nie czepiaj się dziewczyny
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
-
- Zaglądający
to Kobieta jest
Hmm widze, ze nie czytasz do konca, a probujesz sie wymadrzac;P bo nie zauwazylam, ze to dziewczyna pisze, ale za chwile sprostowalam, wiec tego akurat sie nie czepiaj;P
Dzindzer pisze:daj na msze w intencji tej błonki
tak szanujesz, ze prawie sie jej pozbyłas, spanikowałas i teraz piszesz dyrdymały o szacunku do błony, padne.
nie daje na tace, wiec tym bardziej za blonke nie dam;P Ze szanuje to owszem, bo widzisz nie jedna byla okazja by ja stracic i nie mowie tu o swoim chlopaku tylko o wczesniejszych, wiec nie pieprz mi tu, ze wypisuje dyrdymaly!!! Mam 19 lat i wiele okazji by sie jej pozbyc, a skoro sie nie pozbylam to raczej znaczy, ze jakis szacunek do swojego dziewictwa mam!!
Dzindzer pisze:no widac, ze tylko troszke
Noo troszke przeciez sie przyznaje, ze troszke mam orientacji , a ty nawet sie tego czepiasz:/Noo coz radze sobie kupic jakies kropelki na uspokojenie, bo bardzo nerwowa z ciebie dziewczynka!!!
Dzindzer pisze:ja tam sie nie bałam
To sie ciesz...albo nie?!!! Ja tam sie jednak ciesze, ze nie jestem w tej grupie dziewczyn co ty, bo wydaje mi sie, ze mam zdrowsze podejscie do tego pierwszego razu niz ty. To raczej normalne, ze ktos sie boi przed czyms takim? Nie mowie by sie ciagle panicznie bac, ale ten jeden jedyny raz chociaz...Potem sie z tego bede smiac, juz sie z tego smieje...
Dzindzer pisze:no i co by sie stalo, wasy by wyrosły, w prasie by napisano o tym
Moze nie tylko wasy...;p
Dzindzer pisze:no tak kochanie sie z kims kogo sie kocha z kim jest sie tyle czasu to faktycznie zla pokusa, jak mogłas córko szatana, do spowiedzi a nie na internecie siedzisz, a potem pokute odprawiaj ty jawnogrzesznico
Akurat cie rozczaruje dziewczynko, bo nie naleze do grupy dziewczynek ktore potulnie chodza do kosciolka, sluchaja sie grzecznie mamusi i tatusia;P ....wiec przykro mi;P
Dzindzer pisze:no schraznil jak nic, ale ona tez nie wiele bardziej gotowa niz on
Ok mnie mozesz ocenic na podstawie tego co napisalam, ze jestem nie gotowa i schrzanilam, ale skad mozesz wiedziec, ze on schrzanil? Nie oceniaj, nie wiesz jak jest i jak bylo....
Dzindzer pisze:moja kumpela tez ma, nie przebiła jej sie, taka skubana rozciagliwa była, seks uprawia juz iles lat, to co taka z niej dziewica chyba jak z ciebie
Radze sie nauczyc czytania ze zrozumieniem, bo w wieku 24lat to juz raczej nie przystoi;pRozumiem 7 letniego dzieciaka, ale powazna kobiete, ktora byla na tyle odwazna i silna by sie nawet nie bac swojego pierwszego razu? Noo nie bardzo:/....Bo widzisz napisalam, ze juz tego nie cofne i pierwszy raz sie odbyl, wiec dziewica nie jestem, blona jest wiec moze fizycznie moze jeszcze jestem pod tym wzgledem, ze blona nie zostala przebita, ale nie nazywam sie DZIEWICA. Napisalam tyle, ze ciesze sie,ze trafiaja sie 19letnie dziewice choc teraz mnie ciezko nia nazwac bo pierwszy raz mam za soba i mialam czlonka w pochwie, wiec niby jak moge byc dziewica? Choc bylam dziewica przez 19 lat i to nie zmienia faktu, ze sie z tego ciesze!! I nie porownuj mnie z Twoja kolezanka, bo ja nie uprawiam seksu iles lat po pierwsze po drugie jak napisalam wczesniej i sie powtazam ze TRUDNO powiedziec ze jestem dziewica TRUDNO wiec troche czytania ze zrozumieniem radze sie nauczyc;P....
Dzindzer pisze:nie rozumiem, kochasz tego faceta a zalujesz, tego aktu z nim
Czy napisalam, ze tego zaluje, ze to sie stalo??? Nooo nie bardzo....!!
karioka871 pisze:Noo coz radze sobie kupic jakies kropelki na uspokojenie, bo bardzo nerwowa z ciebie dziewczynka!!!
od kropli pewno bym zgagi dostala
a dziewczynka prszestała byc juz dawno:]
karioka871 pisze:Ja tam sie jednak ciesze, ze nie jestem w tej grupie dziewczyn co ty, bo wydaje mi sie, ze mam zdrowsze podejscie do tego pierwszego razu niz ty.
no zwłaszcza, ze raz chcesz raz nie, certolisz sie, to tak masz zdrowsze. bo ja swiadomie podjełam decyzje za pierszym razem blonki sie pozbyłam nie żłowałam decyzji, nie zawracałam dupy na forum. Tak Ty masz zdrowsze podejście

karioka871 pisze:Nie oceniaj, nie wiesz jak jest i jak bylo....
wiesz ja moge nie wiedziec, bo mnie tam nie było, ale, ze Ty nie wiesz . . .
Nie rozumiem cie, unosisz sie jak nastolatka, sama nie wiesz czego chcesz. wiecej pokory i zdecydowania.
-
- Zaglądający
TedBundy pisze:daj na msze w intencji tej błonki
nie czepiaj się dziewczyny Naprawdę ta fraza razi? Wątpię. I obawy wydają się normalne.
Tez wlasnie nie wiem co tak razi w tym? Noo mnie tez sie obawy wydaja normalne, normalne obawy normalnej dziewczyny....
[ Dodano: 2007-02-15, 17:51 ]
Dzindzer pisze:o ja swiadomie podjełam decyzje za pierszym razem blonki sie pozbyłam nie żłowałam decyzji, nie zawracałam dupy na forum.
Znajdz mi fraze gdzie napisalam, ze zaluje tego, ze to sie stalo:P Moze zawracam dupe na forum, ale wcale nie musialam jej zatruwac Tobie, bo skoro zatruwam to moglas nie czytac i sie nie wypowiadac...Zreszta nie Tobie osadzac czy zawracam komus tu dupe..
Dzindzer pisze:od kropli pewno bym zgagi dostala
jak od kropelek masz zgage to podobno dobre sa na nia tabletki renni...radze sprobowac:P a jak nie to na uspokojenie jakies tableteczki...No chyba ze kobietka ma tez ma jeszcze jakies dolegliwosci po tabletkach:P
Dzindzer pisze:Nie rozumiem cie, unosisz sie jak nastolatka,
To ja sie unosze jak nastolatka? Moze i sie unioslam, ale sama nie jestes lepsza walac tekstami chociazby o tacy...wiec nie wytykaj komus jak sama tak robisz:P A Ty zawsze taka zdecydowana? Nooo chcialabym zobaczyc to...Kazdy ma jakies obawy, frustracje, kazdemu sie zdarza byc nie zdecydowanym w jakis roznych sytuacjach...mnie akurat zdarzylo sie w tej...wyciagnelam wnioski, ponioslam konsekwecje i teraz bedzie tylko lepiej, bo w koncu czlowiek sie uczy na swoich wlasnych bledach...
nie klocic sie
z daniem ciala to chodzilo o to, jak wam wyszlo a raczej nie wyszlo.....
karioka871 napisał/a:
tylko szanuje swoje dziewictwo i jak bedzie odpowiedni czas by ja stracic to ja strace.
----to ten ostatni byl najwyrazniej 'niodpowiedni...'
Marcel18 napisał/a:
ale i sex też, chyba że zamierzasz dotrzymać tę błone do slubu ,.ale chyba lepiej poznac sie ze swoimi cialami przezd slubem ,bo potem mozecie dopiero zauwazyc ze jestescie niedpasowani do siebie pod tym wzgledem i bedzie klapa.
karioka871 - Aaaa nooo wlasnie;P Nie chce jej trzymac do slubu, bo slub akurat planuje gdzies dopiero za 6 lat wiec nie ma takiej opcji;) A po drugie uwazam wlasnie,ze lepiej zobaczyc, czy pasujemy do siebie i pod tym katem booo wlasnie zawiazek to nie tylko seks ale i tez jak dobrze powiedziales ;P
to ja szanujesz czy chcesz sie jej pozbyc ? bo masz taki problem jak conajmniej - gdzie isc na studia
chce zauwazyc ze petting czy oral to tez seks, a to czy masz przebita blone czy ni, to tylko tak jakby dosc wazna formalnosc

z daniem ciala to chodzilo o to, jak wam wyszlo a raczej nie wyszlo.....
karioka871 napisał/a:
tylko szanuje swoje dziewictwo i jak bedzie odpowiedni czas by ja stracic to ja strace.
----to ten ostatni byl najwyrazniej 'niodpowiedni...'
Marcel18 napisał/a:
ale i sex też, chyba że zamierzasz dotrzymać tę błone do slubu ,.ale chyba lepiej poznac sie ze swoimi cialami przezd slubem ,bo potem mozecie dopiero zauwazyc ze jestescie niedpasowani do siebie pod tym wzgledem i bedzie klapa.
karioka871 - Aaaa nooo wlasnie;P Nie chce jej trzymac do slubu, bo slub akurat planuje gdzies dopiero za 6 lat wiec nie ma takiej opcji;) A po drugie uwazam wlasnie,ze lepiej zobaczyc, czy pasujemy do siebie i pod tym katem booo wlasnie zawiazek to nie tylko seks ale i tez jak dobrze powiedziales ;P
to ja szanujesz czy chcesz sie jej pozbyc ? bo masz taki problem jak conajmniej - gdzie isc na studia

chce zauwazyc ze petting czy oral to tez seks, a to czy masz przebita blone czy ni, to tylko tak jakby dosc wazna formalnosc
...when I feel that something I wanna hold your hand...

chmmm... pojawia sie pytanie.... czy ta blonka ktora tak u siebie cenisz, ktora moglas z tyloma facetami stracic, faktycznie czyni z ciebie dziewice? mowisz ze praktykujecie oral? to tez jest rodzaj seksu... ktos kiedys napisal ze (to bedzie skrajny przyklad) mozna miec blone i robic lody wszystkim w okolicy (nie mowie ze ty tak robisz) - ale dziewica sie juz nie jest.... to tyle mojego....
dziewictwo to nie tylko kawalek blony miedzy nogami... to jakies doswiadczenie... a ty je masz...wiec jak dla mnie dziewica nie jestes...
dziewictwo to nie tylko kawalek blony miedzy nogami... to jakies doswiadczenie... a ty je masz...wiec jak dla mnie dziewica nie jestes...
Ostatnio zmieniony 18 lut 2007, 16:13 przez Stormy, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Entuzjasta
Lilian pisze:ja moglas z tyloma facetami ztracic, faktycznie czyni z ciebie dziewice? mowisz ze praktykujecie oral?
Ona zdecydowała sie na to tylko z jednym facetem a to że była wczesniej może z innym to nie znaczy żę z nimi tez chciała-w sumie sama tak napisała...tylko z tyum sie zdecydowała na pozbycie sie dziewictwa..
Lilian pisze:mowisz ze praktykujecie oral? to tez jest rodzaj seksu
A co to ma do tracenia dziewictwa??to przerwania błony??Przecież ona może robić mu loda a on jej minetke i sama błona sie nie przerwie....
Lilian pisze:ale dziewica sie juz nie jest....
Dziewica sie nie ejst jesli sie blone przebije a ona sądzi że ma nie przebita błone czyli dziewica jeszcze jest...
nie jesr dziewica jak dla mnie jezeli pokonala pewna granice... dziewictwo w dawnych czasach bylo kwestia pewnej czystosci i niewinnosci... a ona ani czysta ani niewinna.... tak wg tych norm... nie powiesz mi chyba ze kobieta ktroej blone przerywa po urodzeniu dziecka jest do tego momentu dziewica?? mimo ze na swoim facecie, pod nim i w innych konfiguracjach byla tyle razy ile gwiazd na niebie... ale to juz inny temat.
jak dla mnie : blona nie znaczy ze jest sie dziewica. zgwalcona dziewczyna ma prawo sie nia czuc dalej, bo stalo sie to wbrew jej woli. z fizycznego punktu widzenia dziewica nie jest, spoko... ale o najwiekszej lodziarze na osiedlu (jeszcze raz mowie ze nie uwazam za taka autorke tematu), ktora pol miasta popychalo w tylek a drugie pol spuszczalo sie w twarz ale ktora ma blonke nie powiesz ze jest dziewica??
jak dla mnie : blona nie znaczy ze jest sie dziewica. zgwalcona dziewczyna ma prawo sie nia czuc dalej, bo stalo sie to wbrew jej woli. z fizycznego punktu widzenia dziewica nie jest, spoko... ale o najwiekszej lodziarze na osiedlu (jeszcze raz mowie ze nie uwazam za taka autorke tematu), ktora pol miasta popychalo w tylek a drugie pol spuszczalo sie w twarz ale ktora ma blonke nie powiesz ze jest dziewica??
-
- Początkujący
Ja kochałam sie od razu po przerwaniu błony (nie miałam jakiegoś nieprzyjemnego bólu ot troszke mnie zablolało krwi też na szczęście nie było ani odrobiny a tak sie bałam
) Nie kochaliśmy sie zbyt dużo zresztą byłam i tak skrępowana, pierwszy stosunek był dla mnie wjeściem w sfery seksu.Potem miałam dłuzsza przerwe w seksie kochałam.I jak sie ponownie kochałam to czułam lekki ból przyj wejściu członka ale był to ból do zniesienia

Na każdy dzień gotowy plan,by zapomnieć i nie myśleć o tym czego brak..
- madzialenka
- Bywalec
- Weteran
witam wszystkich ! Mam problem i prosze was o rade (pomoc) ... przedwczoraj przezylem pierwszy raz ze swoja dziewczyna... bolalo ja ... nie bylo krwawienia ... ale na powrocie do domu pojawila sie krew... i pojawia sie az do dzis (to juz 3 dzien) ... czy to normalne
jesli nie to co moglo sie stac
z gory dziekuje i pozdrawiam
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”