ula pisze:Andrew .. moja ostatnia wypowiedz była zartobliwą formą ... no coz ... ni epoznałes sie ...)
wiec stosuj emotikony <browar>
Moderator: modTeam
ula pisze:Andrew .. moja ostatnia wypowiedz była zartobliwą formą ... no coz ... ni epoznałes sie ...)
Desperatki i owszem. Ale pamiętaj, że x kobiet jest zupełnie niezainteresowanych takimi rzeczami. Pracują i się bawią. I ani myślą wiązać się rodziną.Blazej30 pisze:to myśl że one myśla tylko o założeniu rodziny i dzieciach
<boje_sie> <boje_sie> <boje_sie> no właśnie takich się bojęmrt pisze:Desperatki i owszem
facetamimrt pisze:Pracują i się bawią.
Blazej30 pisze:one myśla tylko o założeniu rodziny i dzieciach
mrt pisze: Ale pamiętaj, że x kobiet jest zupełnie niezainteresowanych takimi rzeczami. Pracują i się bawią. I ani myślą wiązać się rodziną.
Nie, to chyba polega na tym, że ciągle są przekonane, że mają na to czas, bo wszystko się przesunęło i dzieci to można sobie rodzić potem (w końcu za co płaci się lekarzom? żeby ciążę doprowadzili do końca jak trzeba). Ja np. tak mam. Ja nie mam czasu na rodzinę z dzieciami. Jeszcze nie. Nadrabiam zaległości wywołane nagłą zapadnią finansową.Jarek pisze:x=żadkość. I takim się dziwię. Czyżby myślały, że tak do końca życia? Chyba, że w stanie "staropanieństwa".
normalnej. Bo narazie to poznaję tylko dwa typy kobiet. Albo takie które facetów traktują jako samobiezny wibrator i normą dla nich jest koprofilia albo takie które niechcą dawac ani przed ślubem ani po ślubie a faceta potrzebują do pochwalenia się mamusimrt pisze:No to czego Ty chcesz?
z gromnica taich szukać. I w 100 % są zajęteTedBundy pisze: Jest trochę samotnych kobiet w tym wieku, nie od razu mających popieprzoną psychę przez "seks w wielkim mieście" czy inne badziewie
Bzdura. Po prostu nie w tym środowisku się obracasz i tyle. Zmień środowisko pracy, to zmienisz środowisko życia towarzyskiego. Zmiana wiąże się ze zmianą mentalności, zasobów finansowych (niekoniecznie drastycznych) i bywania. Jak widać tam, gdzie jesteś w tym momencie, Ci nie odpowiada, więc to zmień.Blazej30 pisze:z gromnica taich szukać. I w 100 % są zajęte
mrt pisze:ak widać tam, gdzie jesteś w tym momencie, Ci nie odpowiada, więc to zmień.
mrt pisze:Nie, to chyba polega na tym, że ciągle są przekonane, że mają na to czas
No to po co stęka? Trudno znaleźć prawdziwka na plaży, a morskie fale w Bieszczadach.Pegaz pisze:Problem w tym że błażej lubi swoje otoczenie (vide grzesznicy) i jeszcze narzeka..
Ci, z którymi wpadają, naprawdę są zainteresowani byciem z nimi. I wbrew pozorom są to bardzo smakowite kąski pod każdym względem. 35-latka naprawdę nie wygląda jak klasyczna mamusiaJarek pisze:tylko kto potem będzie nimi zainteresowany. Kto będzie chciał płacić podatek od nieruchomości.
tylko nie grzesznicy <walka> lubię ludzi którymi się otaczam... lubię moje przyjaciółki lecz nie wśród nich szukam miłościPegaz pisze:Problem w tym że błażej lubi swoje otoczenie (vide grzesznicy) i jeszcze narzeka..
no bo trudno dzis znaleźć miejsce w którym facet w słusznym wieku mógłby wyhaczyć foczkęmrt pisze:No to po co stęka?
To zmień środowisko, skoro Twoje nie daje Ci tego, czego oczekujesz. Proste.Blazej30 pisze:studia się skończyły, w pracy mężatki i strach
No ale ja o innych nie piszę. Bo - jak napisałam - i tak kończą wpadką do 35.Jarek pisze:aly my tu nie o 35-latkach, bo to jeszcze w miarę łakomy kąsek, a przynajmniej wiedzą czego chcą i jeszcze z szansami na mamusie.
Blazej30 pisze:mam chodzić po źeńskich akademikach?? za brzydki jestem na to
niewiem czy kobiety chcą byc zaczepiane na poczcie. To grozi ewakuacją jak pod DunkierkąTedBundy pisze: Płacisz rachunki, łazisz po ulicy, do biblioteki, na jakieś domówki. Tych miejsc są tysiące. Miej oczy szeroko otwarte. Tylko tyle.
w życiu zainteresowania ze strony kobiety w przelocie nie widziałem. No chyba że miałem coś co chciały (kupić)TedBundy pisze:skreślaj się dalej na starcie,skreślaj I po c
mrt pisze:Zależy, kto zaczepia
miałem raczej na myśli ich ewakuacjęmrt pisze: Myślę, że Keanu Reeves nie musiałby się ewakuować.
mrt pisze:Myślę, że Keanu Reeves nie musiałby się ewakuować.
alemrt pisze: Bo co by nie gadać, nawet jak supernieinteresujący facet wyraża swoje zainteresowanie w miejscu publicznym, to mile łechce próżność i żadna normalna nie da takiemu w łeb
zaliczyłemspadaj
Blazej30 pisze:ale
Cytat:
spadaj
zaliczyłem
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 224 gości