Mam pewien problem... pare miesiecy temu poznałem dziewczyne, jest w moim wieku... z mojego miasta... jakis czas temu zaczeła coraz czesciej do mnie przychodzic... była na paru imprezach u mnie, wczesniej raz u mnie spała, z tego co wiem to nasciemniała rodzicom ze spi u kolezanki a spała u mnie, mnie zas powiedziała ze pokluciła sie z rodzicami i nie bedzie dzis spac w domu... doszło tej nocy do pieszczot ktore ona sama zaczeła... po jakims czasie załwazyłem ze pod glopim pretekstem, coraz czesciej zostaje u mnie po imprezie po tym jak wszyscy wyjda... i dosłownie pakuje mi sie na siłe do lozka... a przewaznie jest tak ze pod wpływem % i lekko imprezowej atmosferze daje sie skusic... ale nie dochodzi przy tym do niczego oprucz pieszczot. Nie wiem czy mi sie wydaje ale po prostu chce zebym "przeleciał", dodam ze jest dziewicą... i tu zaczyna sie problem, Ona mi sie NIE podoba,chce ją jakos spławic ale nie chce zeby była urazona, koledzy uwazaja ze ona chce po prostu zebym ją "przeleciał", ja tez tak uwazam ale nie jestem do konca pewien, Nie wiem czy zrobić to co koledzy doradzają po to tylko zeby sie odczepiła, mnie to by nawet zadowoliło
Z gory dzieki

dodam ze jeszcze nie miałem stycznosci z dziewicą i nie wiem jak zacząc zeby jej nie skrzywdzic, jaką pozycje najlepiej zastosowac jak juz by do tego doszło...