Mysiorek pisze:Gość zrobił nieodpowiedzialnie. Co to znaczy dla dziecka? Z dzieckiem się żenił? Nic by się dziecku nie stało, gdyby nie wziął ślubu.... i tak nie będzie go miał po rozwodzie.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Mysiorek pisze:Gość zrobił nieodpowiedzialnie. Co to znaczy dla dziecka? Z dzieckiem się żenił? Nic by się dziecku nie stało, gdyby nie wziął ślubu.... i tak nie będzie go miał po rozwodzie.
1malutka6 pisze:ja mam 15 lat świrowałam z chłopakiem i 1 dnia kiedy zaczeliśmy być razem {sylwester tylko we dwoje} zrobiłam to z nim bez zadnej obawy. Nie jesteś za młoda, jeśli czujesz sie gotowa i nie narazasz sie na żadnen wstyd po stosunku to idź na całość. a jeśli jesteś dziewica to czego jak czego ale ciązy bać sie nie musisz;D uwierz:)
Dzindzer pisze:Magiczna napisał/a:
i jak teraz spojrzysz w oczy swojemu pupilowi?
wiesz co pokazłam to moim kotom i niech teraz ona patrza mi
Dzindzer pisze:TedBundy napisał/a:
biedni faceci, tak uprzedmiotowieni, z rzeczami porównywani![]()
![]()
do wyszukanej formy orzeszka pistacjowego im brakuje
Marcel18 pisze:do orgazmu doprowadziłem ja nie raz , czy paluszkami czy rycerzykiem
Marcel18 pisze:a czy którys z panow lubi jak ona ugryzie go w Wojtusia:P ?
Marcel18 pisze:moj wacus ma okolo 18 cm
Ciekawski pisze:rycerzykiem
Sir Charles pisze:chwastek napisał/a:
i zanim się zorientuje, ze miała ci ona posłuzyć jako przykład szkodliwości przekazu i indoktrynacji przez media ...to już będzie miała wyrobiony pogląd na temat heteroelastyczności (twój pogląd...ups)..
I o to chodzi. Ted jest takim szkalującym indoktrynację indoktrynatorem
lollirot pisze:Ciekawski napisał/a:
ponad 140 KM między nogami
mmm...
mrt pisze:maniery dżentelmen pozostawia te same. Nie będzie raptem panience drzwi na ryj spuszczał tylko dlatego, że ona pije browara w bramie. Bo dżentelmeni już tak mają.
Mona pisze:OneLove napisał/a:
Mona napisał/a:
Miałam na myśli szperanie w komórce
OneLove napisał/a:
No tak,na to raczej facet nie pozwolił.
Rish pisze:Kiedys tez tak sie nosilem,ale czas mnie posunał
OneLove pisze:Hmmm.. Co w tym smiesznego? Tak z ciekawości.
Mysiorek pisze:Marcel18 napisał/a:
mam takie pytańko do panów-w jaki sposob golicie jajka
Jądra, a raczej worek mosznowy faceci nie golą, tylko opalają.
Opalają zapalonym denaturatem, rozlanym na wieczku od słoika, tak jak koguta.
Ale to nie było złośliwe z mojej strony
Mona pisze:Bo ciężko wyobrazić sobie sytuację, gdzie partner mówi: "kochanie, pozwalam tobie na przegląd zawartości mojej komóry" i tyle
Dzindzer pisze:chyba mentalnie rzygne, swoja droga nie wiem czy mozna mentalnie rzygnać
Haro pisze:wstydze_sie pisze:zero zero zero i zamiast isc do gory z wynikami to cos czuje ze schodze na dol.Sie dziwisz?wstydze_sie
Kocham takie dyskusje.yeti pisze:Olivia chyba wie, czego jej potrzeba.
Co najwyżej możesz stwierdzić, że Ty jej tego nie jesteś w stanie zaoferować.Olivia pisze:Olivia tego nie napisała. Spodobał się cytat, ale Wy wszystko traktujecie zbyt dosłownie. A to tylko przenośnia, skrót myślowy.yeti pisze:Yeti zastosował za duży skrót myślowy i przeprasza Olivię.
Black007_pl pisze:Czemu tez zajete kolo 25lat potrafia powiedziec tak, albo nie, jesli nawet sa zajete, to jesli chca sie ze mna kochac, to to robia, albo o tym mowia. Serio, dla nich tak to tak a nie to nie.
A te 19tki wolne, niby fajne, sympatyczne, zanim sie zdecyduja, czy chca mnie za reke wziasc, a moze nie, amoze tak, a co powie kolezanka, co powie mama, a ty mieszkasz daleko, a moze zablisko, a ja nie chce, a moze chce, a ty sluchasz innej muzyki, a ja sie rozstalam z pierwszym facetem, a ty jestes starszy, mlodszy, wyzszy nizszy... - KOBIETO!!! to może ja pojade do domu a za miesiac, jak sie zdecydujesz, to daj mi znac, bo trace tutaj czas do...
A jak nawet juz jestes z kims takim, to potem censored fochami o byle co, ze poszedles pic z kumplami, ze nie poszedles pic z kumplami, co z ciebie za facet, kupujesz kwiaty zle, nie kupujesz tez zle...
Normlanie..
blancuś... szlag by to trafił...
A ponieważ faceci są tylko jacyś logiczni i poukładani, to chyba zostanę gejem
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 175 gości