TedBundy pisze:Przeproś za niewolnictwo, przeproś za Holocaust, przeproś za apartheid, przeproś za rasizm, przeproś za to, że masz czelnosć egzystować, przeproś za to,że jesteś biały.
tylko kto ci każe przepraszac. Ja za nic z tej listy przepraszac nie mam zamiaru. Zwłaszcza za kolor skóry. Mam jaka mam, taka sie urodziłam.
TedBundy pisze:Jestem dumny,że jestem biały
a ja nie, równiez sie nie wstydze, dla mnie to cos takiego jak kolor oczu, czy to, ze jestem kobieta
TedBundy pisze:Jestem dumny,że jestem Polakiem
nie jestem, czasami sie tylko wstydze, ale na codzien jest mi to obojetne
Jestem dumny ze swojego patriotyzmu
widac
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
chyba u mnie go malo
TedBundy pisze:Jestem dumny,że pochodzę z kraju jednolitego etnicznie i kulturowo, bez mniejszości
no niestety( dla Ciebie) ale sa mniejszosci
TedBundy pisze:Jestem dumny z własnej kultury, historii i tradycji.
ja tez, ale tej związanej z moja rodzina i przodkami. moze nie tyle z kultury, historii i tradycji co z nich i ich zachowania ( z wyjatkami malymi)
TedBundy pisze:Powiedz tak w Stanach, a znajdą szelmy na ciebie paragraf....
nie sadze
TedBundy pisze:Niezależnie od tego, my wszyscy, Polacy, jesteśmy zobowiązani do troski o naszą Ojczyznę. U każdego z nas powinna Ona stać na pierwszym miejscu
no to u mnie nie stoi
a u ciebie Ted

TedBundy pisze:dalej uważasz,że biali to rasiści?
no tak uwazam. No moze nie tak jak to napisałes. Uwazam, ze wielu bialych jest rasistami. Uwazam tez, ze w kazdym kraju, rasie jest wielu rasistów.
Rasizm to nie jest cos charakterystycznego tylko dla jednehgo koloru skóry, to, ze biali bywaja rasistami nie znaczy, ze czarni nie bywaja, bo bywaja.
nie lubie rasizmu, ale nie tylko w wydaniu białym. Nie podoba mi sie gardzenie człowiekiem dlatego bo ma inny kolor skóry, czyn jest dla mnie podły niezaleznie od tego jakiego koloru był ten kto to robił.
A jesli chodzi o imigrantów to tez nie jestem za bezkrytycznym wpuszczaniem każdego
Taaa.. a ja jestem dumny, że mam gęstą czuprynę i dużego pindola
pindola ci nie zazdroszcze, ale czupryny tak i to jak cholera.
TedBundy pisze:Powiedzenie, że ktoś jest sto lat za murzynami to nie jest rasistowska obelga!!! Jeżeli ktoś jest sto lat za murzynami to ci murzyni muszą być sto lat przed kimś!!! więc gdzie tu rasistowska obelga??? (..)
moze nie obelga a podtekst.
bo murzyni to tacy zacofani sa przeciez a ten co 100 lat za nimi to juz totalna dupa rozwojowa i zacofaniec totalny
TedBundy pisze:A więc to nie moja wina,że cała Afryka (poza RPA gdzie rządzili Biali) zatrzymała się na etapie Państwa Polan - bieganie z dzidami, plemienna struktura społeczna, prymitywna produkcja rolna , zero przemysłu...
tylko, ze tak nie jest w całej Afryce
TedBundy pisze:To nie moja wina, że Murzyni w XXI wieku wierzą w jakieś voo-doo....
nie wszyscy, sa tez biali którzy w to wierza
ja wierze w uzdrowicielska moc soku pomidorowego, w moje sny prorocze
To nie moja wina, że (niby wykształcony) Mol w Polsce wierzy, iż hiva można pozbyć się poprzez kopulację, a nie leczenie...
mol jako kwintesencja czarnoskórych i wyznacznik ich wszelakiego pozipomu, ciekawe
To nie moja wina, że póldzikie państwo nie może wymysleć takiej ustawy jak kodeks cywilny...
a które państwo

Ted ten teks moze jest troche złosliwy, ale jego p
Sir Charles pisze:ot;Sir Charles"]Co to ma wspólnego z pięknem i majestatem górskich szczytów o wschodzie słońca?
oj jak juz sie wdrapie na taki i wysapie sie do woli to czuje sie szczesliwa i ciesze sie, ze ieszkam w kraju gdzie takie ładne szczyty sa
Ale nad morzem mam to silniejsze.
Sir Charles pisze:No przecież flaga, godło i hymn, to są standardowe przykłady kiczu.
same w sobie to tak. Mocy i znaczenia nabieraja w pewnych okolicznosciach. No np. podczas takiej wojny, kiedy uda sie cos odbic i zawiesic flage własna i patrzec, ze to juz znowu nasz, że obronione. No w takich chwilach to to godło, ta flaga maja takie symboliczne znaczenie
TedBundy pisze:.Ciekawe,czemu żaden gorący orędownik tolerancji nie weźmie do siebie jakiegoś kolorowego "turysty", nie będzie się nim opiekował, nie da mu żreć, mieszkać, stołować się, może i rwać jego córkę.
bo ja nikogo obcego pod dach nie wpuszcze nawet bialego.
TedBundy pisze:Gdy tysiące polskich dzieci w szkołach mdlęją na lekcjach z głodu
wiedzialam, ze wiele dzieci jest niedozywionych, ale nie wiedziałam, ze tyle mdleje z głodu. Wiedziałam o omdlałych nastolatkach które sie mocno odchudzaja.
TedBundy pisze:Smutne jest też to, że istnieje jeszcze niechęć i nienawiść między białymi narodami Europy
no smutne,
na szcescie ja nie mam zadnej nienawisci do innych narodów
TedBundy pisze:Mamy jednego, wspólnego wroga
ja tam nie mam ani jednego wroga
a Ty masz