Andrew pisze:zatem o co chodzi ?
Gdyby połknęła, to jej facet w ramach higieny, kazałby Jej płukać gardło.
Moderator: modTeam
brzanka pisze: Po południu widzi się z dziewczyną i ona mu robi loda? tak jak on jest zapocony i zasikany o fuj![]()
chyba normalne, że należy się wykapac nie?
brzanka pisze:hihihihihi nie chodzi tu o mycie spermy Tylko o higienę intymnych miejsc wiecie różnych ludzi kręcą różne rzeczy ale tak pomyslcie, chyba niezbyt fajnie byłoby zakładając, że facet kapał się rano idzie do pracy czy na zajęcia, niejednokrotnie sika, i poci się. Po południu widzi się z dziewczyną i ona mu robi loda? tak jak on jest zapocony i zasikany o fuj chyba normalne, że należy się wykapac nie?
Andrew pisze:kobieta po calym dniu az tak nie smierdzi jak to piszecie , bym nie był w stanie jej zrobic minetki , wrecz przeciwnie ! smakuje - pachnie znacznie lepiej niz po wyjsciu spod prysznica
brzanka pisze:myslę , że kobieta mnie zrozumie najlepiej o czym mowie. Kobieta będzie czuła się bardziej komfortowo po prysznicu. Prawda kobitki?
brzanka pisze:Prawda kobitki?
a jak kogos nie stac to jest jeszcze plyn w chlodnicy mydelko i za BP albo Shell'u mozna sie przemyc a dla bardziej wybrednych polecamy myjnie samochodowa albo "reczna" w cenie 20 plnOlivia pisze:Sepik napisał/a:
ha zawsze mozna kupic samochod z kabina prysznicowa
Albo chociaż z brodzikiem.
TedBundy pisze:to dopiero lans
o ironio, mistrzowie sarkazmu
hyhy fajna sprawa nie dawno sie o tym przekonalem tym bardziej ze byl to spontan a nie zaplanowana akcja hyhyOlivia pisze:Jak tak piszesz o tej higienie, to zastanawiam się, jak wygląda Wasz sex w czasie Twojego okresu. O ile w ogóle wygląda...
Zwłaszcza oralny...
brzanka pisze: A, że partnerowi to pasuje i nawet tak woli to dlaczego nie?Każdy robi to co lubi, jesteśmy różni i to nas zdobi.
moja przewaznie tez nie lyka i tez sie tym nie przejmuje, jak bedzie chciala to polknie. a nie bede stal nad nia z batembrzanka pisze:a swoją drogą są kobiety które nie łykają i tyle i ja ię do nich zaliczam. A, że partnerowi to pasuje i nawet tak woli to dlaczego nie? Każdy robi to co lubi, jesteśmy różni i to nas zdobi.
moja przewaznie tez nie lyka i tez sie tym nie przejmuje, jak bedzie chciala to polknie. a nie bede stal nad nia z batembrzanka pisze:a swoją drogą są kobiety które nie łykają i tyle i ja ię do nich zaliczam. A, że partnerowi to pasuje i nawet tak woli to dlaczego nie? Każdy robi to co lubi, jesteśmy różni i to nas zdobi.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 346 gości