Kuźwa!!!!!! nie podoba mi sie ze zamknołeś ten temat !!!!!!!!!! dlaczego uwazasz iz jest on beznadziejny >? dlatego ze dla Ciebie to proste ! dla niej widać , jak i dla wielu z reszta młodych NIE ! A TO FORUM PO TO MIEDZYINNYMI JEST ! BY UDZIELAC ODPOWIEDZI NA PODOBNE (DLA NAS BEZNADZIEJNE )TEMATY ale dla młodych to ciagle tematy powazne ! jak tak bedziesz zamykać to za niedługo nikt tu nowy nie wejdzie i o nic nie zapyta !! bedzie to forum takie jak jakieć mercedesa , gdzie banda nadetych dupków zrobiła sobie prywatne forum , a na pytanie kzdego nowego wiało tylko sarkazmem i nabijaniem sie ze ktosm ma kłopoty z czymś , ZASTANÓW SIE NAD TYM MAV!!
Z WYRAZAMI SZACUNKU I POZDROWIENIAMI
K
Czy mogę tam isć ?
Moderator: modTeam
Czy mogę tam isć ?
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Maverick pisze:Moge temat otworzyc, ale przeciez dostala odpowiedz!
Odpowiedz Mav , na to zapytanie nie jest taka prosta , wstaw sie w jej połozenie i dodaj do tego to iż jej rodzice mogą nie być tolerancyjni

Mysle iz to bardzo dobre pytanie z strony tej małolaty , jak dodasz do tego jeszcze małe miasteczko gdzie wszyscy chodzą do tego samego ginekologa , to dziewczyna ma słuszne obawy !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Wróć do „Sprawy techniczne forum”