Jakich facetów wolicie...?

Dział poświęcony wszelkim tematom i zagadnieniom związanym ze zdrowiem bądź też z szeroko rozumianą urodą.

Moderator: modTeam

zadurzona
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: zadurzona » 02 sty 2007, 19:49

przystjony jest tutaj szeroko pojętym słowem... a przeważnie jest tak że dostajemy i zakochujemy sie w osobie która odbiega znacznie z czasme jest zupełnym przeciwieństwem naszego ideału.. podobnie jest w moim przypadku... pociagaja mnie faceci dobrze zbudowani ale nie żadn mięśniaki...!!mocne rece i kształtne pośladki w zupełności wystarczaja... nie motto miec wszytko... dobrze by bylo jak by miał chudego i długiego penisa nie wiedziec czemu mi sie takie podobaja... oczy szatana i lubie tzw włochaczy którzy maja boski ciemny zarost pod dwuch dniach... <marzycielka> widamo flirt i zabawa pond wszytsko wiec samiec dominujacy w grupie zawsze wygrywa... ;)
zdecydowanie nie mam tak że dostrzegam tylko mojego faceta!nieznosze uzależnień... ;) sa przecierz jeszcze inne rybki w morzu... ;)
Awatar użytkownika
unlucky_sink
Maniak
Maniak
Postautor: unlucky_sink » 02 sty 2007, 22:55

mogę napisać jacy mnie nie pociągają. Nie pociągają mnie faceci wyciągnięci z siŁownie i mówię tu o takich wŁaśn ie jakich moon na pierwszej stronie pokazala, ani tacy z żelem na gŁowie, bron boze modele ani ci którzy noszą obisŁe ciuchy- to chyba tyle jeśli chodzi o wygląd. no .
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 02 sty 2007, 23:17

unlucky_sink pisze:bron boze modele ani ci którzy noszą obisŁe ciuchy- to chyba tyle jeśli chodzi o wygląd. no .
I wszelcy Ci z otwartymi wiczenie ustami i wygladem niedorozwinietych :]
Awatar użytkownika
Joasia
Weteran
Weteran
Postautor: Joasia » 02 sty 2007, 23:19

Mięśniak absolutnie NIE, może jeszcze niby taki co odżywki wcina... <belt>
Chudzielec też nie. Podobają mi się faceci którzy zajmują dużo miejsca :P
Nie chcę żeby byli prosto z siłki ale mile widziane mięśnie, niewielki piwny też może być.
Obrazek
Awatar użytkownika
unlucky_sink
Maniak
Maniak
Postautor: unlucky_sink » 02 sty 2007, 23:26

I wszelcy Ci z otwartymi wiczenie ustami i wygladem niedorozwinietych :]
<hahaha>

I ci którzy wiecznie noszą ręce w kieszeni
Joasia pisze:Chudzielec też nie. Podobają mi się faceci którzy zajmują dużo miejsca :P
a mi wŁąśnie nie . i nie mogą być brudasami.
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
megane
Maniak
Maniak
Postautor: megane » 03 sty 2007, 22:48

Dla mnie chudzielcy to właśnie jaknajbardziej tak <diabel> .Słabość mam do takic :]
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 03 sty 2007, 22:55

megane pisze:Dla mnie chudzielcy to właśnie jaknajbardziej tak <diabel>
Mnie tak samo jak "beczki" odrzucaja. Facet musi byc w sam raz miec nieco brzuszka ;)
megane
Maniak
Maniak
Postautor: megane » 03 sty 2007, 23:04

oooj no, a ja kocham wystające kości :D.
Awatar użytkownika
Snowblind
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Snowblind » 04 sty 2007, 01:07

i weź się tu zdecyduj : przytyć czy się odchudzać ;)
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 04 sty 2007, 16:38

Joasia pisze:Nie chcę żeby byli prosto z siłki ale mile widziane mięśnie

Tak, nie lubie miesniakow z silowni ale miesnie mile widziane <hahaha> i wez zrozum kobiete :P najlepiej zeby sie urodzil z 42 w lapie.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 04 sty 2007, 16:55

TFA pisze:
Joasia pisze:Nie chcę żeby byli prosto z siłki ale mile widziane mięśnie

Tak, nie lubie miesniakow z silowni ale miesnie mile widziane <hahaha> i wez zrozum kobiete :P najlepiej zeby sie urodzil z 42 w lapie.

Drogie Panie :) Takiego efektu, jakiego nie lubicie, a jaki utożsamiacie z siłownią, samą siłownią żaden facet na świecie nigdy w życiu nie uzyska. Siłownia źle się wam kojarzy po prostu. Natomiast przeciętny, "czysty", sumienny uzytkownik siłowni to dla Was raczej łakomy kąsek :>
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 04 sty 2007, 17:25

Sir Charles pisze:Drogie Panie :) Takiego efektu, jakiego nie lubicie, a jaki utożsamiacie z siłownią, samą siłownią żaden facet na świecie nigdy w życiu nie uzyska. Siłownia źle się wam kojarzy po prostu. Natomiast przeciętny, "czysty", sumienny uzytkownik siłowni to dla Was raczej łakomy kąsek
Ja wcale nei chce miesni. Choc moj ma ale takie lubie te w lapie od ciezkiej pracy a nei silowni czy innych durnot. :]
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 04 sty 2007, 17:35

moon pisze:Choc moj ma ale takie lubie te w lapie od ciezkiej pracy a nei silowni czy innych durnot.

One się niczym nie różnią, wiesz? :) Też siłowni nie lubię. I nie uczęszczam. Ale wiesz, w dzisiejszych metropoliach mało kto ma okazję sobie pół godziny dziennie porąbać drewno :]
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 04 sty 2007, 17:40

Sir Charles pisze:One się niczym nie różnią, wiesz?
Niepławda! <foch>
Sir Charles pisze:w dzisiejszych metropoliach mało kto ma okazję sobie pół godziny dziennie porąbać drewno :]
Moj nosi pralki np :D To ma przeca chyba kazdy ;P
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 04 sty 2007, 17:45

Moon, napiszże coś konkretnego :)

Co sądzisz o tym?

[ Dodano: 2007-01-04, 17:46 ]
W czasach, kiedy nie było nadmiaru żarcia, każdy zdrowy, szczupły facet wyglądał mniej więcej tak. A teraz to ciało bliskie chyba kobiecego ideału <hahaha>
Załączniki
body.jpg
body.jpg (6.43 KiB) Przejrzano 6468 razy
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 04 sty 2007, 17:52

Sir Charles pisze:Co sądzisz o tym?
Powiem tak - probowalam swego czasu znalezc w necie jakies zdjecie faceta co mi wlasnie pasuje o jakim ja typie pisze - nie ma ;P
Sir Charles pisze:Co sądzisz o tym?
Ładniejszy bylby bez twarzy, bez takiego umiesnionego brzucha :)
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 04 sty 2007, 17:56

moon pisze:Ładniejszy bylby bez twarzy,

Twarz jest nieistotna.
moon pisze:bez takiego umiesnionego brzucha

No właśnie brzuch tego faceta nie jest umięśniony. Jest NORMALNY. Normalny dla prowadzącego aktywny tryb życia, nieobjadającego się tonami żarcia faceta.
Awatar użytkownika
Candy Killer
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Candy Killer » 04 sty 2007, 18:05

normalny normalny bo przeciez kazdy czlowiek ma miesnie:)..jezeli nie ma tkanki tluszczowej to te miesnie chcac nie chcac widac i wcale nie musi nad nimi pracowac:)

chodzilam na silownie w wakacje co drugi dzien i bylo tam kilku typowych miesniakow ktorzy w ogole jakos mnie nie ruszali bo byli jakos az za bardzo napakowani..ale bylo kilku naprawde ladnie zbudowanych facetow..bez jakiejs przesady..po prostu ladnie wygladali.

ja osobiscie jakis wymagan co do wygladu mezczyzny nie mam..musi byc jedynie wyzszy ode mnie..i nie moze miec plaskiego tylka...bo nienawidze!Cialo nie musi byc umiesnione typu szesciopak i 50 cm w rece:P
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 04 sty 2007, 18:20

Candy Killer pisze:normalny normalny bo przeciez kazdy czlowiek ma miesnie:)..jezeli nie ma tkanki tluszczowej to te miesnie chcac nie chcac widac i wcale nie musi nad nimi pracowac:)

Wiem o tym :) Denerwuje mnie po prostu, że w ustach (palcach :D ) Moon określenie "umięśniony" urasta do rangi jakiejś obelgi.

Candy Killer pisze:po prostu ladnie wygladali.

Po prostu. :)
Awatar użytkownika
Candy Killer
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Candy Killer » 04 sty 2007, 18:37

no tak bo czesto faceci chodzacy na silownie kojarza sie z kafarami strasznymi ..nic bardziej mylnego <browar>
Awatar użytkownika
Joasia
Weteran
Weteran
Postautor: Joasia » 04 sty 2007, 21:17

Mówiąc prosto z siłki mam na myśli Pudziana.
A mieśnie mile widziane ale nie takie jak u Pudziana tylko trochę zarysowane powinny być a nie jakiś balonik bez wyrazu co mu cycki zwisają :P
Obrazek
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 04 sty 2007, 22:35

Sir Charles pisze:No właśnie brzuch tego faceta nie jest umięśniony. Jest NORMALNY.
No tak kazdy facet po prostu sobie zyjacy ma kaloryferek badz jegoz arys <hahaha>
Candy Killer pisze:ezeli nie ma tkanki tluszczowej to te miesnie chcac nie chcac widac
Ale ma miec ja walsnie!Ma byc mieciusi![w ludzkich granicach nie chce faceta z 120 kg przeciez... ]. Jesli naprawde normalni tak maja to ja nie chce normalnych... :/
Sir Charles pisze:Denerwuje mnie po prostu, że w ustach (palcach :D ) Moon określenie "umięśniony" urasta do rangi jakiejś obelgi.
Jakiej obelgi? Ja po prostu nie lubie i mi sie nie podoba ;P Chco kiedys sie pdoobalo mialam wlasnie takiego normalnego tylko no bardziej umiesnionego, nie kwadratowego i majac porownianie - lubie sie do kogos przytulac nie czujac ze to po prostu ciepla skala :/
Rafeek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Rafeek » 04 sty 2007, 22:49

"No tak kazdy facet po prostu sobie zyjacy ma kaloryferek badz jegoz arys "

Nawet nie masz pojecia ile godzin na silowni trza spedzic by miec taki brzuch

" Ale ma miec ja walsnie!Ma byc mieciusi![w ludzkich granicach nie chce faceta z 120 kg przeciez... ]. Jesli naprawde normalni tak maja to ja nie chce normalnych... "

Kazdy woli co innego :) ja co prawda nie mam 120 kg zaledwnie 85 i moj brzuch jest zazwyczaj mieciusi:)
...TYSIACE FAKTOW POUKLADANYCH W WERSACH...
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 04 sty 2007, 22:53

Rafeek pisze:Nawet nie masz pojecia ile godzin na silowni trza spedzic by miec taki brzuch
A o czym ja mowie jak nie o tym? :|
Rafeek pisze:zaledwnie 85 i moj brzuch jest zazwyczaj mieciusi:)
Optymalnie jak dla meni przy wzroscie jakies 186-190 cm :)
Awatar użytkownika
Sepik
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Sepik » 04 sty 2007, 23:10

duzo zalezy od uwarunkowan genetycznych i samej fizycznej budowy organizmu. aktualnie waze 78 kg i przy 188 cm nie mam koloryferka na brzuchu i nie mialem go rowniez jak wazylem 67kg.
"Nie ma spać,
Nie ma oddychać
Żyć nie ma"
megane
Maniak
Maniak
Postautor: megane » 04 sty 2007, 23:16

Sir Charles pisze: A teraz to ciało bliskie chyba kobiecego ideału

Nie mojego ;d
Każdy ma swoje malutnie zboczenia, i tak zwykkle kończy się z kimś odmiennym od ideału. Nie ma tak, ze musi być taki a taki, bo przecież nie o tym rozmawiamy. Ale co się podoba i do czego mamy słabość ;)

moon pisze:Optymalnie jak dla meni przy wzroscie jakies 186-190 cm

Mój to jakieś 182 i 65 kg <zakochany>.
A i na siłownię chodzi, trening lekkoatletyczny do tego itp. Ma mięśnie, ale do bycia sześciopakiem, jak to Candy ujęła, to mu na prawdę duuuużo brakuje ;) [jak widac po wadze]
Awatar użytkownika
jamaicanflower
Maniak
Maniak
Postautor: jamaicanflower » 04 sty 2007, 23:32

moon pisze:Sir Charles napisał/a:
Denerwuje mnie po prostu, że w ustach (palcach :D ) Moon określenie "umięśniony" urasta do rangi jakiejś obelgi.
Jakiej obelgi? Ja po prostu nie lubie i mi sie nie podoba ;P

Charlie jak zawsze gnębi skrajności i stereotypy ;)

Od dawien dawna obserwuję niedowierzanie koleżanek, pytających "naprawdę taki chuderlak Ci się podoba?", bo ja gustuję w bardzo szczupłych i co za tym idzie, wklejony przez Charliego typ budowy ciała mężczyzny dla mnie jest już zbyt rozbudowany i troszkę bym mu wycięła po bokach. Dalsze, pożądane cechy fizyczne samca to umięśnione łydki, duże dłonie, przy tym nie lubię delikatnych, przesadnie wypielęgnowanych, ale trochę hmm szorstkie i spracowane, dalej śliczna szyja, ozdobiona drewnianymi koralikami lub srebrnym łańcuszkiem, kształtne usta i nieco zbirowate spojrzenie. Do tego jeszcze dodać mały, jędrny tyłeczek i mogłabym śmiało powiedzieć, że to jest to! ;)

[ Dodano: 2007-01-04, 23:35 ]
Aha, bohaterami moich snów zawsze byli blondyni o jasnych oczkach, a i tak zakochałam się w całkowitym przeciwieństwie. <aniolek>
Ostatnio zmieniony 05 sty 2007, 17:20 przez jamaicanflower, łącznie zmieniany 1 raz.
// Life is...
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 04 sty 2007, 23:46

jamaicanflower pisze:, bohaterami moich snów zawsze byli blondyni o jasnych oczkach, a i tak zakochałam się w całkowitym przeciwieństwie. <aniolek>
Jak u mnei zupelnie ;) Ale paru blondynow te zbylo po drodze ;PP
jamaicanflower pisze:duże dłonie
jamaicanflower pisze:jędrny tyłeczek i mogłabym śmiało powiedzieć, że to jest to! ;)
I nie plaski :) Szersze barki silne ramiona :)
Qra
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Qra » 04 sty 2007, 23:48

Silne ramiona to chyba to co tygryski lubia najbardziej :]
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 04 sty 2007, 23:54

Qra pisze:Silne ramiona to chyba to co tygryski lubia najbardziej :]
Napisal facet <hahaha>