wwing pisze:a on odpowiedzial ze komiksy
pffff

Uwielbiam komiksy
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
jamaicanflower pisze:Ubóstwiałam Chmielewską i byłam bliska przeczytania całego jej dorobku literackiego
ja uwielbiam Chmielewską i szczerze polecam ją każdemu kto ma zły humor! Zaśmiewałam się do łez przy książce "całe zdanie nieboszczyka" a "wszystko czerwone" doprowadzalo mnie do spazmatycznego śmiechu i czkawkijamaicanflower pisze:Ubóstwiałam Chmielewską i byłam bliska przeczytania całego jej dorobku literackiego, polecam nastolatkom zwłaszcza "Romans wszechczasów"
TedBundy pisze:Lesio, Wszyscy jesteśmy podejrzani, Skarby czy nawiedzony dom. ale absolutną ekstraklasą pozostaje dla mnie "Całe zdanie nieboszczyka
madziafrytka pisze:"wszystko czerwone" doprowadzalo mnie do spazmatycznego śmiechu i czkawki![]()
jamaicanflower pisze:Ale żeby porównywać Christie i Chmielewską? Toż to dwie różne półki!
jamaicanflower pisze:ptaszek pisze:Za to mam słabość do Terakowskiej. Większość dla dzieci
A co czytałaś? <browar>
Olivia pisze:Nie wiem, nigdy mnie żaden Koziołek nie interesował...
Wujo Macias pisze:poza tym zaebista pozycja
TFA pisze:Paulo Coelho to dla mnie "literaturne" Ich Troje, kicz nad kicze. Ksiazeczki dla konformistow, zagubionych zyciowo. Zauwazylem ze na Coelho nastapila moda wsrod ludzi, ktorzy nie maja pojecia o literaturze, a czytaja np. Alchemika, bo inni mowia, ze wplywa na zycie blabla
Zauwazylem ze na Coelho nastapila moda wsrod ludzi, ktorzy nie maja pojecia o literaturze, a czytaja np. Alchemika, bo inni mowia, ze wplywa na zycie blabla. Na zycie powielaczy schematow moze i tak.
Kotek_Szarobury pisze:o prostu mają klimacik, niektóre głęboki sens.
Ja powiem tak: lazdy msylacy czlowiek juz dawno doszedl do wnioskow zawrtych w tyc ksiazkach. Bo to proste zwyczajne rzeczy.Kotek_Szarobury pisze:Powielaczy schematów? Rozszerz to, proszę.
A to nie najlepiej akurat o nich swiadczy. )Kotek_Szarobury pisze:Z moich znajomych w większości ci co lepiej myślący czytają takiego rodzaju literaturę.
, polećcie mi proszę coś bardziej wymagającego i wnoszącego do życia. Bardzo chętnie przeczytam <gazeta>Paulo Coelho to dla mnie "literaturne" Ich Troje, kicz nad kicze. Ksiazeczki dla konformistow, zagubionych zyciowo.
"Psychologia wyższych procesów poznawczych" Dobrołowicz.Kotek_Szarobury pisze:polećcie mi proszę coś bardziej wymagającego i wnoszącego do życia. Bardzo chętnie przeczytam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 82 gości