Stosunek przerywany a ciaza

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 15 wrz 2004, 21:16

jakby Ci Aga tabletkan ie zadzialala i bys zaszla? Dzieciak nei ma byc kara...

W takiej sytuacji oczywiście że bym urodziła. wiem, zaraz się zacznie, że przeciez nigdy nie wiadomo itd. (skoro zaraz tak zaczniecie mówić niezależnie od odpowiedzi to jaki sens maja pytania "co by było gdyby...?") Ale jestem naprawdę przekonana że z tym partnerem i nawet w tym wieku-urodziłabym. Dziecko nie ma być karą, ale też nie ma być zabawką, którą można od tak zabić bo nam przeszakdza.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 17 wrz 2004, 00:27

No Ty bys urodzila, ale inna nie i kazdej z Was trzeba dac wybor!
Co do pensji polityka, to posel kasuje cos ok 10tys zl. Szczerze to mnie ta posada nie pasi. Kasa moze byc, ale swiecenie ryjem przed kamera, robienie z siebie idioty, jesli sie w ogóle dostane. No i malo rozwojowa praca, wole firme rozwijac, bo to daje perspektywy zarabianai nie 10 tys zl a np 100 tys zl. A polityk zawsze dostanie 10 i tu ambicje sie koncza.
Awatar użytkownika
Martyna
Maniak
Maniak
Postautor: Martyna » 17 wrz 2004, 00:34

Jarek pisze:
No tak z polityki wyrzyć się nie da

WYŻYĆ!!!

Jarek, a Ty co taki wrażliwy...?:D
Som tu osoby, kture robiom gorsze buendy:D
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 17 wrz 2004, 00:40

Bendom musialy popracowac nad koncuwkami i odmianami :D
Awatar użytkownika
Martyna
Maniak
Maniak
Postautor: Martyna » 17 wrz 2004, 00:51

Maverick pisze:Bendom musialy popracowac nad koncuwkami i odmianami :D

Maverick...błont zrobiłeś..."koncufkami"...nie uczyli w szkole? :D ;)

Dobra koniec żartów. :)
Awatar użytkownika
BlueEyes
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: BlueEyes » 17 wrz 2004, 04:19

Maverick madrys, bo Twoja Mama wybrala Ciebie na tym swiecie... ale pomysl, ze podlug Twojego przyzwolenia (na morderstwo malenstwa w moim mniemaniu) moglo Cie tu wcale nie byc! Milo, prawda? Niech se kobieta robi co chce...

Ten swiat zwariowal, a mlodzi razem z nim...................................
... you bleed just to know you're alive ...
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 17 wrz 2004, 08:22

BlueEyes pisze:Maverick madrys, bo Twoja Mama wybrala Ciebie na tym swiecie... ale pomysl, ze podlug Twojego przyzwolenia (na morderstwo malenstwa w moim mniemaniu) moglo Cie tu wcale nie byc! Milo, prawda? Niech se kobieta robi co chce...

Ten swiat zwariowal, a mlodzi razem z nim...................................

jAK NAJBARDZIEJ , NIECH ROBI CO CHCE TO JEJ SUMIENIE !! a nie w tym ciele to w innym sie by narodził !! co ma byc to bedzie !! nie zmienisz tego !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 17 wrz 2004, 10:59

Dokladnie. Zreszta BlueEyes, teraz mi to robi roznice, ale powiem Ci, ze jak bylem zarodkiem czy czyms takim to zapewne mi to wisialo, bo i tak mozg nie byl wykrztalcony itd.
Awatar użytkownika
BlueEyes
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: BlueEyes » 18 wrz 2004, 01:48

Szczerze serce mi sie kraja jak czytam podobne posty....
Jej sumienie, jej ciało, a gówno nie jej... To życie, pozbawianie dziecka (nie nazywam go zarodkiem, nie zwracam uwagi na wykształcenie narzadow) praw do takowego... morderstwo po prostu.

Ja tylko prosze uszanowac moje zdanie, z dyskusji sie wylaczam, bo to nie na moje nerwy :-)
... you bleed just to know you're alive ...
Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 18 wrz 2004, 08:21

Cały problem polega na tym , że w momencie zapłodnienia powstaje dziecko. I tu już nie jest tylko sprawa matki, ale jest też JEGO. To tak jakbyście powiedzieli, że matka może udusić 7-letnie dziecko bo jej np.przeszkadzało w pracy, a to jest przecież jej dziecko i jej sprawa. Kwestia wielkości dziecka? Małe to możemy zabić, a większego już nie? Nie wiem czy wiecie ale aborcje robi się zwykle w 2-3 miesiącu ciąży. I to już nie jest kilka komórek.

"Twoja wolność kończy się tam gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka".
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 18 wrz 2004, 10:13

No a nie braliscie pod uwage tego ze dany zarodek na swiat sie pcha nieproszony? Nikt go nie chcial... A kobieta jak bedize chciala to i tak poroni, wiec aborcja powinna byc legalna, by to zorbic w bardziej humanitarny sposob.

Poza tym dziewczyny - prosze, nie oceniajcie czegos przez pryzmat wlasnej dupy. To ze dla Was to cos nie do pomyslenia to bardzo dobrze! Jak aborcja legalna bedzie to jej nie zorbicie. Ale inna zrobi, bo jej to przeszkadzac nie bedzie. Wiec lapska precz od jej macicy, bo ma do niej wieksze prawo niz Wy.

Poza tym caly czas powtarzam ze zarodek to jeszcze nie czlowiek. To tak jakby powiedziec, ze klocki lego to samochod. A tymczasem z nich samochod dopiero powstanie.
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 19 wrz 2004, 01:03

Lepsza aborcja niz pozniej znalezione dzieci w beczkach po kapuscie , noworodki na smietniku , czy utopione dzieci w rzece...
Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 19 wrz 2004, 16:38

No a nie braliscie pod uwage tego ze dany zarodek na swiat sie pcha nieproszony?

Ktoś go jednak musiał zrobić, sam się nie pojawił.
A kobieta jak bedize chciala to i tak poroni, wiec aborcja powinna byc legalna, by to zorbic w bardziej humanitarny sposob

Kolego czy Ty wiesz jak wygląda aborcja?? Wsadzają coś jakby szczypce, miażdżą całe ciało dziecka, głowę, tułów (zwykle aborcja jest w 2-3 miesiącu), wyciągają a potem wsadzają coś jakby odkurzacz do macicy żeby oczyścić z resztek. Widziałam program który pokazywał USG podczas aborcji. Widac na nim było wyraźnie jak dziecko odchyla się i ucieka jak tylko może od tych narzędzi. I to ma być humanitarne?
Poza tym dziewczyny - prosze, nie oceniajcie czegos przez pryzmat wlasnej dupy. To ze dla Was to cos nie do pomyslenia to bardzo dobrze! Jak aborcja legalna bedzie to jej nie zorbicie. Ale inna zrobi, bo jej to przeszkadzac nie bedzie. Wiec lapska precz od jej macicy, bo ma do niej wieksze prawo niz Wy

Maverick, póki co aborcja jest nielegalna bo jest uznawana za morderstwo. Tak jak zabicie 20-latka. Więc wybacz ale nie jest mi obojętne jak ktoś zabija drugiego człowieka. To Ty patrzysz na wszystko przez pryzmat swojej dupy jesli uważasz że każdy człowiek może robić co chce: mordowac, kraść, gwałcić...itp. Aha i jeszcze jedno: największe prawo do macicy kobiety ma jej dziecko. Należy wiec zakładac że ono chce żyć.
Poza tym caly czas powtarzam ze zarodek to jeszcze nie czlowiek.

Mylisz się,zarodek to jest człowiek. Plemnik, kom. jajowa to nie jest człowiek. Jakie kryterium musi spełniać organizm żeby być czlowiekiem, powiedz.
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 19 wrz 2004, 16:53

Mav juz mowil ze musi byc wystarczalny ( :| ) I tak Cie Aga zaraz zwyzywaja od dewotow i oszolomow ale nie przejmuj sie ;) ja mam bardzo zblizone poglady do Twoich
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 19 wrz 2004, 17:34

>>>>>>Mylisz się,zarodek to jest człowiek. Plemnik, kom. jajowa to nie jest człowiek. Jakie kryterium musi spełniać organizm żeby być czlowiekiem, powiedz.<<<<<<<

Ja powiem !!!!!!! MUSI SIE URODZIĆ !!!!! Tylko tyle nic wiecej !
Zrozumcie ! kazdy ma sumienie ! i ono ich bedzie osądzać ! to dobrze ze wy macie takie zdanie i że nie zabijecie swego płodu , ale jak pisał Mav ! inne nie chca miec tego dziecka i chca decydować ! wiec niech maja do tego prawo ! a nie ze dziecko urodza , a potem go nie nawidzą , albo zyje w rodzinie patologicznej ! i rosnie z niego zbój , gwałciciel , morderca itd, wiem ! wiem ! to czarny scenariuusz , ale jak najbarziej realny !
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 19 wrz 2004, 17:43

Mylisz się,zarodek to jest człowiek. Plemnik, kom. jajowa to nie jest człowiek. Jakie kryterium musi spełniać organizm żeby być czlowiekiem, powiedz.
Czyli rozumiem ze zaplodniona komorka jajowa przed podzialem to tez jest czlowiek? Hmmm, ciekawi sa Ci ludzi, nie powiem. Tylk oze nawettaki motyl ma inne stadia, larwa, poczwarka, a motyl jest na koncu! Tak jak z czlowiekiem. I nie mow ze cos co sklada sie z kilkudziesieciu komorek to czlowiek, bo jezeli tak to ja jestem nad-czlowiekiem.

A co do humanitaryzmu aborcji - wiem jak to wyglada, ogladalem to. Ale badal twierdze ze bardziej humanitarna jest aborcja niz urodzenie, wsadzenie w plastikowy worek, zawiazanie i wywalenie do smieci!!!!!

Maverick, póki co aborcja jest nielegalna bo jest uznawana za morderstwo. Tak jak zabicie 20-latka. Więc wybacz ale nie jest mi obojętne jak ktoś zabija drugiego człowieka.
Rozumiem ze jak aborcje zalegalizuja i nie bedzie to juz morderstwo, to poglady zmienisz, bo tak z tego wynika.

Aha i jeszcze jedno: największe prawo do macicy kobiety ma jej dziecko. Należy wiec zakładac że ono chce żyć.
Nie. Bo to od kobiety zalezy jego zycie.
Awatar użytkownika
jasiu
Bywalec
Bywalec
Postautor: jasiu » 19 wrz 2004, 17:57

krzys pisze:

Zrozumcie ! kazdy ma sumienie ! i ono ich bedzie osądzać ! to dobrze ze wy macie takie zdanie i że nie zabijecie swego płodu , ale jak pisał Mav ! inne nie chca miec tego dziecka i chca decydować ! wiec niech maja do tego prawo

Kazdy ma swoje sumienie? No tak. Wiec ortodoksyjni muzulmanie, prowadzacy dzihad, tez maja swoje sumienie i uwazaja, ze walczac z innowiercami maja zagwarantowany wstep do Nieba. W sumie co Cie obchodzi, ze w atakach terrorystycznych gina ludzie? Znasz ich? Masz jakis zwiazek emoconalny z nimi? A jednak serce sie kraja jak sie widzi jak gina ludzie np. w Iraku...no ale przeciez oni MAJA DO TEGO PRAWO!!! maja swoje sumienie i swoje zasady. Ty masz swoje i oczywiscie nigdy bys nie zabil w imie swojej religii. Ale oni CHCA DECYDOWAC.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 19 wrz 2004, 22:17

A jednak serce sie kraja jak sie widzi jak gina ludzie np. w Iraku
Wrecz przeciwnie. Na wiesc kazdego zabitego Amerykanina w Iraku moje serce sie raduje i wcale nie zartuje...
Ale oni CHCA DECYDOWAC.
Tylko ze to co oni wybieraja dotyczy ludzi, a nie zarodkow. Ludzi ktorzy mysla, czuja, maja znajomych itd, a taki zarodek nie ma nic. Cale jego zycie lezy w rekach matki i obojetnie jakbysmy praa nie skonstruowali to tylko od matki zalezy czy sie urodzi.
Awatar użytkownika
jasiu
Bywalec
Bywalec
Postautor: jasiu » 19 wrz 2004, 22:23

[quote="Maverick] Wrecz przeciwnie. Na wiesc kazdego zabitego Amerykanina w Iraku moje serce sie raduje i wcale nie zartuje...
[/quote]

Wiesz co? jestes naprawde niebezpiecznym typem... i to co napisales w temacie "Swiatopoglad", ze Cie nie obchodzi, ze czlowiek straci kilka lat zycia. kurcze, skad Ty sie wziales? Kto Cie wychowal na takiego czlowieka. A moze krzys ma rzeczywiscie racje - co ja tez juz wczesniej sugerowalem - ze po prostu lubisz robic duzo szumu wokol swojej osoby i gadasz byle co, tak ot!
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 19 wrz 2004, 22:29

Moze czasem koloryzuje, ale nie zawsze. Ja jestem przeciwny interwencji w Iraku i ciesze sie ze zginelo juz tam ponad 1000 Amerykanow. Sami tego chcieli. I tu nie zartuje, nie wyolbrzymiam. Pisze calkiem serio.

A co do wykorzystania drugiego czlowieka dla wlasnych korzysci - to wszystko zalezy kogo, bo sa tacy ktorym bym pomogl (oczywiscie dla wlasnej satysfakcji), a sa tacy co mozna by ich doic jak krowe.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 19 wrz 2004, 22:37

jasiu pisze:
krzys pisze:

Zrozumcie ! kazdy ma sumienie ! i ono ich bedzie osądzać ! to dobrze ze wy macie takie zdanie i że nie zabijecie swego płodu , ale jak pisał Mav ! inne nie chca miec tego dziecka i chca decydować ! wiec niech maja do tego prawo

Kazdy ma swoje sumienie? No tak. Wiec ortodoksyjni muzulmanie, prowadzacy dzihad, tez maja swoje sumienie i uwazaja, ze walczac z innowiercami maja zagwarantowany wstep do Nieba. W sumie co Cie obchodzi, ze w atakach terrorystycznych gina ludzie? Znasz ich? Masz jakis zwiazek emoconalny z nimi? A jednak serce sie kraja jak sie widzi jak gina ludzie np. w Iraku...no ale przeciez oni MAJA DO TEGO PRAWO!!! maja swoje sumienie i swoje zasady. Ty masz swoje i oczywiscie nigdy bys nie zabil w imie swojej religii. Ale oni CHCA DECYDOWAC.

Mówisz , jak bys nie wiedział o co chodzi z tą całą sytuację z muzułmanami , kto sie tam i po co wtracał i jak sie to zaczeło , kazdy bedzie bronił swych racji , nikt nie pozwoli sobie by ktos obcy decydował w tawoim domu i sie żądził ! Bezwzglednosc jednych doprowadza do bezwzglednosci innych , a cierpią zawsze niewinni !
Gdyby nam sie amerykanie wtracali do religi , życia i wiary !! pierwszy byś chwycił za karabin , by walczyc z nimi !! bo Twój dom stał by sie zagrozony ! wiec .......zły przykład ! :P
Awatar użytkownika
Przemuś
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Przemuś » 19 wrz 2004, 23:12

Janusz co się martwisz... będziesz tatą :) wiesz ile osób by chciało a nie może... A tak poważnie to jak się z kimś zaczynasz kochać to trzeba pomyśleć o zabezpieczeniu i o konsekwencjach... Także następnym razem "Załóż gume na instrument"
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 20 wrz 2004, 01:04

jasiu pisze:
Maverick pisze: Wrecz przeciwnie. Na wiesc kazdego zabitego Amerykanina w Iraku moje serce sie raduje i wcale nie zartuje...

Wiesz co? jestes naprawde niebezpiecznym typem... i to co napisales w temacie "Swiatopoglad", ze Cie nie obchodzi, ze czlowiek straci kilka lat zycia. kurcze, skad Ty sie wziales? Kto Cie wychowal na takiego czlowieka. A moze krzys ma rzeczywiscie racje - co ja tez juz wczesniej sugerowalem - ze po prostu lubisz robic duzo szumu wokol swojej osoby i gadasz byle co, tak ot!

Po prostu chłopak jeszcze nie dojrzał i pisze czasem takie bzdury... pozatym jest ok :) Gleboko wierze ze Mav naprawde tak nie mysli i pisze to tylko po to by zwrocic na siebie uwage i wprowadzic ostrzejsza dyskusje na forum:)
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 20 wrz 2004, 07:15

No po czesci masz racje, lubie bronic kontrowersyjnych tematow. Co nie zmienia faktu ze sa przypadki w ktorych nie wahalbym sie kogos w swietle prawa w jajeczko zrobic, a sa takie ze nie zrobilbym tego. Zalezy to od tego jak odbieram czlowieka. I wbrew pozorom nie chodzi tu o to ze jakis koles ma tylko 30 tys to mu nie zabiore, tym akurat bym sie nie kirowal.
Poza tym to sa sprawy jeszcze innego typu w pogoni za kariera. Zdobywanie klientow, niszczenie konkurencji itd. Oczywiscie wszystko nalezy robic z taktem coby nie przesadzic, co nei zmienia faktu iz zdazaja sie sytuacje kiedy jestem bezwzgledny (ale to juz raczej musz miec powod). Wiec moze na poczatku troche przesadzilem... albo i nie? Tylko nie napisalem tego dosc jasno :)
Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 20 wrz 2004, 18:24

Czyli rozumiem ze zaplodniona komorka jajowa przed podzialem to tez jest czlowiek?
Owszem. A wiesz czemu? Bo to jest organizm ludzki, tylko że jeszcze do końca nie wykształcony. Chodzi o to że prędzej czy później sam się rozwinie, chyba że go zniszczysz. A plemnik sam nic nie wskóra i nie urośnie po jakimś czasie do 1,70 m.
Ale badal twierdze ze bardziej humanitarna jest aborcja niz urodzenie, wsadzenie w plastikowy worek, zawiazanie i wywalenie do smieci!!!!!

Wiesz jak niewiele kobiet które nie chciały ciaży decyduje się po urodzeniu na zabicie dziecka? Bardzo znikomy procent. Bo po całej ciąży pojawia się miłość do dziecka, instynkt macierzyński...
Nie. Bo to od kobiety zalezy jego zycie.

Jego życie zalezy od Jego samego. Jak możesz uważać że ktoś ma prawo decydować o zyciu kogokolwiek innego??
Wrecz przeciwnie. Na wiesc kazdego zabitego Amerykanina w Iraku moje serce sie raduje i wcale nie zartuje...

I mając takie poglądy uważasz się za CZŁOWIEKA???
Gdyby nam sie amerykanie wtracali do religi , życia i wiary !! pierwszy byś chwycił za karabin , by walczyc z nimi !! bo Twój dom stał by sie zagrozony !

Gdzie ty żyjesz? W średniowieczu bez TV albo radia? A gdzie Amerykanie wtrącają się do wiary, życia i religi Irakijczyków? Bo ja nie słyszałam żeby ktokolwiek próbował zmusić Irakijczyka do zmiany wiary.
A jesli chodzi o samą interwencję: pewnie było wiele powodów dla których zaatakowali Irak, pewnie częściowo dla ropy, dla swoich własnych korzyści. Ale także zrobili coś bardzo dobrego- zniszczyli terror jaki panował w Iraku od dawna. CZy ty wiesz ilu ludzi Husajn zabił? Ilu Kurdów zagazowal na śmierc, ilu prześladował? Amerykanie dali tym ludziom (nie wnikam czy to było ich celem, czy tak się stało przy okazji) wolność. Poza tym Saddam nie chciał się poddać kontrolom międzynarodowym i nikt do końca nie wiedział czy nie ma bomby atomowej. A przy jego poglądach i nienawiści do innych był nieobliczalny i stanowił zagrożenie dla milionów ludzi.
Aha i krzysiu... człowiek jest po urodzeniu, tak? CZyli 5 sek przed wyjściem na świat nie jest człowiekiem a 5 sek. po już jest? To szybko się przeobraża w tego człowieka :)Śmieszne.
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 20 wrz 2004, 19:02

Aha i krzysiu... człowiek jest po urodzeniu, tak? CZyli 5 sek przed wyjściem na świat nie jest człowiekiem a 5 sek. po już jest? To szybko się przeobraża w tego człowieka :)Śmieszne.

no to nawet jest taki moment jak ma glowke czlowieka i nozki nieczlowieka :D
a swoja droga to masz Aga cholernie rzeczowe argumenty :)
Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 20 wrz 2004, 19:05

Dziękuję :)
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 20 wrz 2004, 19:26

Aga, argumenty co do Iraku masz DO BANI. To tak dla kontrastu.

A teraz dlaczego:
I mając takie poglądy uważasz się za CZŁOWIEKA???
Tak, bo kibicuje Irakijczykom.
A gdzie Amerykanie wtrącają się do wiary, życia i religi Irakijczyków? Bo ja nie słyszałam żeby ktokolwiek próbował zmusić Irakijczyka do zmiany wiary.
Amerykanie Iraku po prostu chca by ich nienawidzic. Nawet nie wiesz jak butnie sie zachowuja i jak sie panosza. A tymczasem bez instrukcji by se tylka wytrzec nie umieli.
pewnie było wiele powodów dla których zaatakowali Irak
Jasne. Moge Ci je wymienic.
1. ropa
2. ropa
3. ropa
4. ropa
...
Ale także zrobili coś bardzo dobrego- zniszczyli terror jaki panował w Iraku od dawna. CZy ty wiesz ilu ludzi Husajn zabił? Ilu Kurdów zagazowal na śmierc, ilu prześladował?
Kraj musi sam przejsc pewien etap. Oni sami musieli by sie Husajna pozbyc. Polakom spod wladz ZSRR jakos sie udalo uciec i nikt nam nie pomogl...
Amerykanie dali tym ludziom (nie wnikam czy to było ich celem, czy tak się stało przy okazji) wolność.
Ale to nie ich styl zycia. To tak jakby mowic ze kiedys to bylo bebe bo ludzie godzili sie na to i tamto. Tylk oze im to odpowiadalo. Irakijczycy maja i mieli zupelnie inny styl zycia, inne poglady i idealy! To co dla Ciebie jest dobre niekoniecznie takie jest dla nich. Nie mozna im nazucac swego stylu zycia.
Poza tym Saddam nie chciał się poddać kontrolom międzynarodowym i nikt do końca nie wiedział czy nie ma bomby atomowej.
Buahahahahaha Wybacz ale sien ie moglem powstrzymac. On sie PODDAL kontroli i ta kontrola NIC nie wykazala. Zreszta Bush niedawno powiedzial ze CIA WIEDZIALO ze w Iraku nie ma broni masowego razenia (i nie chodzil owcale o atomowa, a tak apropos - Izrael ma i jest dobrze. Juz bardziej sie tych zydkow boje) ale ze CIA mu o tym NIE POWIEDZIALO! Sciema taka tania ze koniec. Mogli sie mnie spytac, ja od samego poczatku wiedzialem ze tam tej broni nie ma bo by jej uzyl w wojnie. Ale ciemnocie ten kit starczyl. A tymczasem pierwsi zolnieze jacy do Iraku przyjechali to specjalisci od ropy...
janusz242
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: janusz242 » 20 wrz 2004, 20:02

heh udalo sie nie jest w ciazy , my jeszcze sie kochalismy przez 2 tygodnie bez gumek dopiero od tego wikendu zaczelismy je stosowac . dzisiaj kupila sobie test i ni ejest w ciazy a na dodatek okresu dostala ciesz sie teraz to bede sie musial w hurtowni zaopatrzec !
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 20 wrz 2004, 20:04

janusz242 pisze:my jeszcze sie kochalismy przez 2 tygodnie bez gumek

No comments...
Brak mi slow :/

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”