DZIEWCZYNA PO ALKOHOLU...
Moderator: modTeam
- Sir Charles
- Weteran
ja puscilem dziewczyne z trojka przyjaciol na impreze do dalszego znajomego (mnie nie bylo w polsce), ale ja ich bylem ( i jestem) pewien, ze nie tylko oni by nic nie zrobili ale jeszcze obronili jakby co... Jestem ich bardziej pewien niz siebie
i nie piszcie ze nie znam zycia, bo tym ludziom ufam po prostu bezgranicznie. Jak wlasnej babci 
soul of a woman was created below
- Sir Charles
- Weteran
- Weteran
ludzie róźni bywają i ciężko trafić na pożądnych.Z pośród 3 facetów może być jeden pożądny i nie powstrzyma kompanów nawet jakby chciał...lepiej dmuchać na zimne i nie dopuszczać do takich sytuacji
ludzie róźni bywają i ciężko trafić na pożądnych.Z pośród 3 facetów może być jeden pożądny i nie powstrzyma kompanów nawet jakby chciał...lepiej dmuchać na zimne i nie dopuszczać do takich sytuacji
Prędzej na wiosnę zamilkną ptaki, niż kobieta oprze się czułym zalotom młodego mężczyzny.
Owidiusz
Owidiusz
- Sir Charles
- Weteran
- Weteran
- Weteran
Miec przyjaciela to cudowna rzecz. Charlie widze ze Ty tak bronisz najbardziej tego. Zalozmy ze masz piekna seksowna dziewczyne , po prostu laska na ktora sie kazdy slini. Musisz gdzies wyjechac w sprawch sluzbowych. Jest jakas imprezka na ktorej jest Twoj najlepszy przyjaciel i Twoja laska. Popija sobie i ona sie zacznie do niego dobierac... Sadzisz ze nie przeleci jej?? Ale jestes naiwny 
- Sir Charles
- Weteran
Ale bzdury Miec przyjaciela to cudowna rzecz. Charlie widze ze Ty tak bronisz najbardziej tego. Zalozmy ze masz piekna seksowna dziewczyne , po prostu laska na ktora sie kazdy slini. Musisz gdzies wyjechac w sprawch sluzbowych. Jest jakas imprezka na ktorej jest Twoj najlepszy przyjaciel i Twoja laska. Popija sobie i ona sie zacznie do niego dobierac... Sadzisz ze nie przeleci jej?? Ale jestes naiwny
"in vino veritas" jak mawiali starozytni. jezeli by tak rzeczywiscie bylo jak piszesz to by znaczylo ze sie pomylilem i co do niej i co do niego. a poza tym najlepszy przyjaciel to nie byle kto...
- Sir Charles
- Weteran
charlie81 pisze:Krzysiu ja wiem co pisze i naprawde rozrozniam pomiedzy znajomym a przyjacielem. jezeli masz watpliwosci co do dojrzalosci emocjonalnej 19-letniego czlowieka to znaczy ze zapomnial wol jak cieleciem byl :564:
To powiedzenie sie mnie nie dotyczy , nie w tej konkretnej kwesti , bowiem ja ....bardzo ostroznie podchodze do kwesti przyjaciel przyjaciółka , póki co mam po jednej sztuce z kazdej ze stron które mogę tak nazwac , a znam obie strony jedną lat 32 a druga lat 12 .
Mam wątpliwosci co do dojrzałosci emocjonalnek kazdego jednego 19 latka i sa one jak najbardziej słuszne , własnie dlatego iż wiem bo też miałem kiedyś lat 19
jesli myslisz iż jestes dojrzały emocjonalnie , to tylko tak myslisz !

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- Sir Charles
- Weteran
no zesz w morde skad mozesz krzysiu wiedziec??? naprawde nie jestes tatusiem wszystkich forumowiczow. nie znasz mnie, nie masz pojecia jakim jestem czlowiekiem mozesz tylko sie domyslac. A Ty z pozycji mentora wyglaszasz prawdy objawione jak ksiadz na kazaniu. Czym jest wg Ciebie dojrzalosc emocjonalna??? (nie mylic z dojrzaloscia spoleczna bo jest to zupelnie co innego!!! )
- Sir Charles
- Weteran
Czym jest wg Ciebie dojrzalosc emocjonalna???
Czyms co pojmiesz za 10 lat jak dobrze pojdzie
a Ty oczywiscie juz pojales o najmedrszy...
te "10 lat" nasila moje podejrzenie ze mimo wszystko pomyliles dojrzalosc emocjonalna ze spoleczna. wtedy by sie zgadzalo...
- Sir Charles
- Weteran
charlie81 pisze:Moja dziewczyna JEST piekna i seksowna ale - gdyby byla taka mozliwosc - zalozylbym sie o wszystko ze znalazlbym co najmniej 3 osoby ktore niezaleznie od alkoholu nie dobralyby sie do niej. I juz. Nie ze wzgledu na to ze ich nie pociaga tylko ze wzgledu na mnie. A ja vice versa w stosunku do nich. Czym jest chwila przyjemnosci jezeli ma sie potem dlugo zalowac...
Wlasnie to jest pytanie , czym jest chwila przyjemnosci , jesli bedzie sie tego zalowac. Jesli kazdy bylby takiego pogladu jak Ty to nie bylo by zdrad. Bo po co? To tylko chwila przyjemnosci ,ktorej prawie kazdy potem zaluje. Jesli masz takie zaufanie do przyjaciol to dobrze. Tylko pogratulowac. Jednak skad mozesz wiedziec jak bedzie?? Na 100% mozesz mowic o tym i zakladac sie o wszystkie skarby tego swiata w momencie kiedy taka sytuacja zaistniala i panna nie przespala sie z Twoim przyjacielem. Poki co nie zapewniaj , nie zakladaj sie bo bedzie gorycz porazki...
- Sir Charles
- Weteran
Wlasnie to jest pytanie , czym jest chwila przyjemnosci , jesli bedzie sie tego zalowac. Jesli kazdy bylby takiego pogladu jak Ty to nie bylo by zdrad. Bo po co? To tylko chwila przyjemnosci ,ktorej prawie kazdy potem zaluje.
dla mnie zdrada jest oznaka ze w zwiazku jest cos nie tak. a wtedy w sprzyjajacych okolicznosciach rzeczywiscie sie zdarza, ale to raczej zewnetrzny przejaw wewnetrznej choroby... Ale jezeli wszystko jest ok i dwoje ludzi sie kocha...

- Sir Charles
- Weteran
charlie81 pisze:po raz kolejny mowie ze nie chodzi o spoleczna tylko emocjonalna. powszechnie przez psychologow przyjmowana jest teoria ze dojrzalosc emocjonalna to zdolnosc do stworzenia trwalego zwiazku z osoba plci przeciwnej.
Buuuuuuaaaahhhhaaaaa!!! bez komentarzy , nie bede sie kłucił , wole Ci przyznać racje !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”