głębokie gardło
Moderator: modTeam
- iluzjonista
- Entuzjasta
Dziewczyny czy potraficie zrobić Głebokie Gardło?
Czy potraficie go aż całego włożyć sobie do ust? Podobno są na to jakieś specjalne techniki i pozycje ułatwiające.
Podzielicie się wiedzą? Mojej dziewczynie zawsze zostają te 2-3cm.
Czy potraficie go aż całego włożyć sobie do ust? Podobno są na to jakieś specjalne techniki i pozycje ułatwiające.
Podzielicie się wiedzą? Mojej dziewczynie zawsze zostają te 2-3cm.
http://anna-i-marta.xarazar.net/techniki/fellatio.php
w tym artykule jest wyjasnione jak to zrobic. Ja podobnie jak Dzindzer, nie potrafie i jakos nie przeszkadza mi ten moj brak umiejętniosci
w tym artykule jest wyjasnione jak to zrobic. Ja podobnie jak Dzindzer, nie potrafie i jakos nie przeszkadza mi ten moj brak umiejętniosci
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
iluzjonista, a nie potrafi zdziałać cudów
Obetnij gilotynką ;DD
A co to, penisy i gardła mają taki sam rozmiar? Widocznie nie mieści się, ale widać, że kobieta stara się, skoro tak dokładnie potrafisz to wymierzyć.
Daj jej czas

iluzjonista pisze:Mojej dziewczynie zawsze zostają te 2-3cm.
Obetnij gilotynką ;DD
iluzjonista pisze:Mojej dziewczynie zawsze zostają te 2-3cm.
A co to, penisy i gardła mają taki sam rozmiar? Widocznie nie mieści się, ale widać, że kobieta stara się, skoro tak dokładnie potrafisz to wymierzyć.
Daj jej czas
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
- ksiezycowka
- Weteran
- Entuzjasta
Wszystko sie da, tylko po co? Bo jakis sobie wymyslil, ze tak chce??? Pocwicz sobie sam z ogorkiem np, a dopiero potem cwicz dziewczyne. Albo sam sprobuj ze soba, podobno jest to mozliwe, jesli troche pocwiczysz
Jeszcze rozumiem jakby ona tego posta napisala, ale pisanie tego przez faceta o swojej dziewczynie jest dla mnie po prostu niesmaczne i zalosne.

Jeszcze rozumiem jakby ona tego posta napisala, ale pisanie tego przez faceta o swojej dziewczynie jest dla mnie po prostu niesmaczne i zalosne.
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
Maverick pisze:Jedyne co moge powiedizec to to ze jak sadze nie odczujesz roznicy miedzy tym jak brakuje 2cm a nie.
mam wrażenie, że to bardziej działa jako bodziec wzrokowy
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Nie wiem ile, ale niektóre potrafią, bo mają taki talentTFA pisze:Taa, jestem ciekaw ile kobiet polknie w calosci taki miecz 20pare centymetrow

Ale czujesz na podbrzuszu dotyk.Maverick pisze:Jedyne co moge powiedizec to to ze jak sadze nie odczujesz roznicy miedzy tym jak brakuje 2cm a nie. W tej czesci penisa i tak prawie nic nie czujesz.
No Ale nos jest z gardłem połączony i kiedy mamy do czynienia z głębokim gardłem jest ono ewidentnie niedrożne..zresztą w chwile paniki człowiek byle czym się może udławić..a w tym przypadku przydławić..szczeście niektórych że odruchem obronnym jest otwarcie nie zamknięcie ust bo było by zaiste krwiście..
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Przecież nie bierze się oddechu, jak jest niedrożne. Przy płukaniu głowy bierzesz oddech wtedy, kiedy akurat sobie na łeb prysznicem wodę lejesz?Pegaz pisze:No Ale nos jest z gardłem połączony i kiedy mamy do czynienia z głębokim gardłem jest ono ewidentnie niedrożne..
Kombinujesz tam, gdzie sprawa jest prosta, naprawdę.
megane pisze:A czy to dla Ciebie wielka różnica, czy Ci dziewczyna odgryzie 5 cm czy 15?
jak nie będe miał języka to nie będe miał czym kłapać ale jeszcze pozostanie mi czym pisać a jak bym pozbył się tej części ciała pozostało by mi tylko rozmyślanie, fakt może to i jest fajne porozmyślać sobie ale seksu jeszcze nie zastąpiło

Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”