sny
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
sny
od jakiegoś czasu co noc mam jakies dziwne sny, dwa razy obudzilam sie z placzem i w sumie uswiadomilam sobie, ze te sny ukazuja to czego najbardziej sie boje. Wiem, że generalnie niby mamy wpływ na to o czym śnimy, ale czy wierzycie, ze sny są jakaś zapowiedzią przyszlosci? Czy potraficie interpretowac swoje sny? bo przekopalam sporo sennikow i niektore symbole maja takie samo znaczenie w kilku sennikach a inne zupelnie sie roznia... czy bierzecie swoje sny do siebie i zastanawiacie się nad ich sensem?
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Kolega mial sen ze zlapie nas policja ( cale szczescie poszedlem na impreze) i w 3 tyg pozniej byl przypal
Innym razem snilo mu sie, ze kolega od nas odejdzie i tak sie censored stalo. Niedawno snilo mu sie ze we 2 przezywamy kontakt seksualny z dwiema pieknymi dziewczynami i teraz czekam na efekty
Mi sie sny nie sprawdzaja
Mi sie sny nie sprawdzaja
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
madziorka.m pisze:od jakiegoś czasu co noc mam jakies dziwne sny
To dotyczy, chyba, banalnych ludzi, że tak rzadko.
Ja mam (i miałem) zawsze ODLOTOWE

Jest zajebiście, gdy podświadomość przebija świadomość ;P
Ostatnio zmieniony 14 gru 2006, 13:38 przez Mysiorek, łącznie zmieniany 1 raz.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
- _normalna_
- Uzależniony
ja tez mam ostatnio dziwne sny.... dzisiaj silo mi sie ze zlapalem bane w rowerze w tylim kole... schode rano patrze a w tylnim kole mojego roweu nie ma powietrza (a jeszce wczoraj wieczorem bylo) <wsciekly> a sny czesto mi sie sprawdzaja, zwłaszcza jezeli interpretuje je sennikiem 
"Myślenie to najcięższa praca i pewno dlatego nie cieszy sie zbytnią popularnością..."
:)
A mi się żadne sny nie sprawdzają. Mam ich w nocy zawsze przynajmniej z kilka - wszystkie nie są w żaden sposób połączone ze sobą...tak jak bym kręciła z 10 różnych seriali. Lubie jak mi się nic nie śni bo wtedy się wysypiam. Przeważnie pamiętam swoje wszystkie sny. Podobno też rozmawiam w nocy. Ale większego znaczenia nie mają w moim życiu a z interpretacjami z sennika to już w ogóle...
Bóg nie stworzył kobiety z głowy mężczyzny- aby nim nie rządziła, nie stworzył z nogi- aby nie była jego niewolnicą, ale z żebra- aby była bliska jego sercu

A ja rzadko pamiętam co mi się śniło...wiem tylko zazwyczaj, że miałem jakiś sen, ale nie potrafię sobie przypomnieć o czym był... ;DD
Ale i tak jest fajnie ;DD
Ale i tak jest fajnie ;DD
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
-> ta też jest fajna
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy

;DD -> jeszcze ta mi lezy
Wróć do „Wszystkie inne tematy”