![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Moderator: modTeam
TFA pisze:dla mnie to jakis pseudonaukowy belkot, sa jakies potwierdzone informacje na ten temat ?
amazonka pisze:Notka o autorze: R. Baker jest wykładowcą zoologii na uniwersytecie w Manchesterze. Opublikował wiele książek i ponad sto artykułów naukowych. Od 1988 korzystając z pomocy tysięcy respondentów prowadził badania... itd.
TFA pisze:Mam na mysli informacje z profesjonalnych portalow medycznych, albo publikacji naukowych, a nie ze stron typu ufo.pl
Juz bylo podane jedno źródło. Ok moze faktycznie poszukam...amazonka pisze:R. Baker jest wykładowcą zoologii na uniwersytecie w Manchesterze. Opublikował wiele książek i ponad sto artykułów naukowych. Od 1988 korzystając z pomocy tysięcy respondentów prowadził badania...
vkajot pisze:po co plemniki maja mieć armie, skoro ludzie łączą się w pary z reguły i chyba rzadko się zdarza "wojna plemników" trochę mijało by się to z celem
vkajot pisze:jak zobaczę to choćby na discovery - jakiś filmik spod mikroskopu to uwierzę!
TFA pisze:Zdobyty tytul niestety nie wyklucza oszolomstwa, dopoki nie bedzie to potwierdzone ofcjalnie jest to dla mnie wyssanme z palca.
Anula pisze:Bo ludzie są z natury poligamiczni, a to że łączą się w pary, to tylko i wyłącznie nasza kultura i cywilizacja sprawiła. A trwa ona zbyt krótko, żeby plemniki "zdążyły sobie uzmysłowić", że nie muszą się zwalczać.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 357 gości