Stosunek przerywany a ciaza

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 12 wrz 2004, 01:25

No to tez jak ona zajdzie to nikt jej nie kazde usowac. Ale niech ona trzyma lapska z dala od macicy innej bo nic jej do tego.
Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 12 wrz 2004, 08:44

W porządku Maveric, to pozwólmy ludziom zabijać innych- no przecież to nasz problem. Pozwólmy też na kradzieże, gwałty,oszustwa.....to nie nasza sprawa nie? A tak się składa że aborcja to NIC INNEGO jak zabijanie bezbronnych dzieci. I w tym momencie nie jest to sprawa tylko matki, ale i także tego dziecka. Może ono wcale nie chce być wyskrobane?
lato
Bywalec
Bywalec
Postautor: lato » 12 wrz 2004, 08:56

Zgadzam sie z Agą - wg mnie zapłodniona komórka jajowa jest już takim małym człowiekiem, a że nie wygląda jak człowiek - to już inna sprawa. Istnieje wiele środków anty, naprawdę jak ktoś nie chce mieć dzieci to może nad tym zapanować.
Tylko trzeba myśleć głową a nie ch.... (lub du....). M. in. na tym polega dorosłość, podejmując wpółżycie seksualne trzeba się liczyć z ew. konsekwencjami tej decyzji.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 12 wrz 2004, 10:04

Aga, kradnac lub zabijajac naruszamy prawo drugiego czlowieka, a ta zaplodniona komorka w swietle prawa nie ma zadnych praw. Nie moze byc osoba fizyczna = zabicie jej nie prowadzi do sankcji prawnych. Inaczej matka ktora poronila odpowiadalaby za nieumyslne spowodowanie smierci, bo np sie potknela...
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 12 wrz 2004, 19:35

Ja tam nie mam nic do aborcji i tabletek antykoncepcyjnych po.. ale jak juz dojdzie do tego zaplodnienia to nic tylko sie cieszyc :) Jakos to bedzie... bobasek to cudowna sprawa :)
lato
Bywalec
Bywalec
Postautor: lato » 12 wrz 2004, 21:55

Maverick pisze:Aga, kradnac lub zabijajac naruszamy prawo drugiego czlowieka, a ta zaplodniona komorka w swietle prawa nie ma zadnych praw. Nie moze byc osoba fizyczna = zabicie jej nie prowadzi do sankcji prawnych. Inaczej matka ktora poronila odpowiadalaby za nieumyslne spowodowanie smierci, bo np sie potknela...

Mav, trafiłeś w mój czuły punkt!!
Tak sie stało, że rok temu jeden dres pozbawił dziecka moją dziewczynę. Była w ciąży i poroniła bo jakiś censored łysy palant chciał jej zabrać pieniądze. Doszło do szarpaniny no i stało się ....
Nie byliśmy małżeństwem, ciąża nie była planowana, ale jeżeli już się pojawiła to chcieliśmy stworzyć dla tego maleństwa rodzinę - niestety przez tego człowieka stało się to niemożliwe.
Został skazany za rozbój (lub coś w tym stylu) - nawet nie wiem ile będzie siedział - nie interesuje mnie to. Wiem jedno - i tego nic nie zmieni - zarodek dla mnie jest CZŁOWIEKIEM (ludzkim istnieniem) i nie można się go pozbywać ot tak sobie, dlatego że przeszkadza w dalszym życiu...
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 12 wrz 2004, 21:58

lato pisze:Tak sie stało, że rok temu jeden dres pozbawił dziecka moją dziewczynę. Była w ciąży i poroniła bo jakiś k*** łysy palant chciał jej zabrać pieniądze. Doszło do szarpaniny no i stało się ....
Nie byliśmy małżeństwem, ciąża nie była planowana, ale jeżeli już się pojawiła to chcieliśmy stworzyć dla tego maleństwa rodzinę - niestety przez tego człowieka stało się to niemożliwe.
Został skazany za rozbój (lub coś w tym stylu) - nawet nie wiem ile będzie siedział - nie interesuje mnie to. Wiem jedno - i tego nic nie zmieni - zarodek dla mnie jest CZŁOWIEKIEM (ludzkim istnieniem) i nie można się go pozbywać ot tak sobie, dlatego że przeszkadza w dalszym życiu...

Sam mu wymierz sprawiedliwosc :) jakas dobra pała w ręke i do dzieła :) Ja tam bym sie nie pierniczył. Takiego smierdziela posadził bym na wózek do konca zycia. Nie zabił tylko posadził na wózek inwalidzki. Nawet jak mial bym przesiedziec za to te 5 lat...
Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 12 wrz 2004, 22:07

No jak widac dla niektórych decydowanie o własnej macicy to zbrodnia porównywalna z kradzeżą lub zabójstwem :(

Aga : Jestem ciekaw czy była byś tak samo mądra jakbyś była ofiarą gwałtu zbiorowego i dzięki temu zaszabyś w ciążę ...

własnie RU-486 i nowsze środki są podobno w polsce nieoficjalnie używane jako 'lekarstwo' dla nieletnich ofiar gwałtów ...

A co do tematu głownego - trzeba mysleć na zapas, po fakcie jest dupa :(

W moich czasach młodości - 10-15 lat temu pełno było wpadek, skrobanek i innych takich ...
żadne z rodziców nie nauczyło córki/syna do czego poza robieniem baloników z wodą w lany poniedziałek służą prezerwatywy, że nie należy się wstydzic ich kupować w sklepie/aptece itd ...
A tu mineło te kilkanaście lat i nic się nie zmieniło ... ;)
Ciemnogród jak był tak trwa ...
bleeeeeeeeeeeee
lato
Bywalec
Bywalec
Postautor: lato » 12 wrz 2004, 22:15

Student:
chciałem tak zrobić - sponiewierać gościa, uczynić go kaleką na całe życie ale ..... zabrakło mi odwagi, a może zwyciężył zdrowy rozsądek - kto wie co jest lepsze?
Jakbym faceta "załatwił" to sam bym trafił do pierdla - tylko kto wtedy zaopiekowałby się moją ukochaną. A ona naprawdę potrzebowała opieki, ciepła, bezpieczeństwa....
Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 12 wrz 2004, 22:17

lato : w sumie słusznie, szkoda życia na karę za takie gówno ... przewrotna sprawiedliwość ...
bleeeeeeeeeeeee
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 13 wrz 2004, 00:45

Lato - bo jak juz wspomnialem roznie to bywa! Wy chcieliscie wychowac, ale inni podchodza inaczej i czemu by im to bronic. Niechcesz, to nie rob - to jest metoda.

Co do dresa to kominiarka, bejsbol w lape albo noz, paralizator, do bagaznika i do lasu pod miastem... innego wyjscia nie widze, ale mysle ze po tym jakbym go tam w lesie pocial i pobil to bym go przywiazal nagiego przy jakims mrowisku i posmarowal miodem...
Bo wymierzanie sprawiedliwosci w stylu "Msciciela" (taki serial na TVN7) bym ochoty nie mial. Tu chodzi o zemste. I pewnie nawet by mnie nie zlapali :D
"Zemsta, zemsta na wroga, z Bogiem, lub chocby mimo Boga!"
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 13 wrz 2004, 09:34

ja bym gościa sledziła, słała mu anonimy, wykańczała psychicznie :620:
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 13 wrz 2004, 09:39

Wyrwać chwasta ! ;)
Też mam parę osób na liście ...
bleeeeeeeeeeeee
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 13 wrz 2004, 11:13

ja bym gościa sledziła, słała mu anonimy, wykańczała psychicznie
Przeciez dresy mozgu nie maja, wiec raczej to by Ci sie nie udalo ;)
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 13 wrz 2004, 12:02

Maverick pisze:
ja bym gościa sledziła, słała mu anonimy, wykańczała psychicznie
Przeciez dresy mozgu nie maja, wiec raczej to by Ci sie nie udalo ;)

porysowała bym mu bmw i spaliła dres. to by go ruszyło :D
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 13 wrz 2004, 12:34

Hehe, jednak mysle ze jak ktos chce to zemscic sie jest prosto. Choc to jest dosc skomplikowane.
O! Mozna mu jeszcze paznokcie wyrywac :D
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 13 wrz 2004, 12:40

zabijesz smiecia a pojdziesz siedziec jak za czlowieka. nawiazujac do wczesniejszych wypowiedzi.

paznokcie....ja sie tego nie podejme ;)
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 13 wrz 2004, 12:45

foxy - zrobic to tak by nie zlapali nie jest wcale tak trudno przeciez...
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 13 wrz 2004, 13:05

ale to jest obrzydliwe, bleeeh
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 13 wrz 2004, 15:01

Student pisze:Sam mu wymierz sprawiedliwosc jakas dobra pała w ręke i do dzieła

Nie sądze, żeby zemsta coś pomogła. Zemsta tam naprawde nie jest rzeczą dobrą choć sama za taką rzecz najchętniej to bym skazała taką osobe na strasznie ciężkie roboty.

A tak odbiegając od tematu to wy wiecie jakie wspaniałe więzienia mają w Szwecji. Cele są jednoosobowe, skazanym przysługuje telewizor, telefon, nie mogą mieć krat w oknach ażeby nie czuli się tam w odosobnieniu. Każda cela posiada osobną łazienke i toalete. A tam jeszcze się dziwią czemu ludzie z ich więzień uciekają. Przy ich więzieniach nasze są naprawde ciężkie.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 13 wrz 2004, 16:41

Triniti a byłas w jakims polskim wiezieniu?? U nas tez maja telewizory:) Kto ma kase to nawet wanne z masazami bedzie mial. Nasze wiezienia tez nie sa takie strasznie. U ruskich to sa dopiero wiezienia...
Awatar użytkownika
Luca
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Luca » 13 wrz 2004, 17:20

pooglądajcie sobie na TVNie program "Cela" -Edzia Miszczaka,tam jest dopiero przekrój tego syfu
Prędzej na wiosnę zamilkną ptaki, niż kobieta oprze się czułym zalotom młodego mężczyzny.
Owidiusz
Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 13 wrz 2004, 17:46

Aga : Jestem ciekaw czy była byś tak samo mądra jakbyś była ofiarą gwałtu zbiorowego i dzięki temu zaszabyś w ciążę ...

Nie wiem eng, co bym zrobiła, naprawdę- trudno powiedzieć. Na razie mówimy tu jednak o aborcji jako pewnego rodzaju zabezpieczenia jak się już wpadnie. I to jest dla mnie niewybaczalne. Jak się uprawia seks, to trzeba brać pod uwagę konsekwencję, a nie martwic się po kilku dniach " O kurde, przecież wtedy sie w ogóle nie zabezpieczyliśmy!"
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 13 wrz 2004, 20:52

A jakby Ci Aga tabletkan ie zadzialala i bys zaszla? Dzieciak nei ma byc kara...

Co do wiezien, to moj wujek to celnie by rozwaizal. Bo na utrzymanie wieznia przypada cos ok 1000zl.
Wiec najlepiej to dac ruskim na jednego 200zl, niech go na sybir do łagrow wywioza i niech tam siedzi. Jestem pewien ze jeszcze im reszta zostanie :D
dumski
Początkujący
Początkujący
Postautor: dumski » 13 wrz 2004, 21:57

Nie uważałeś jak robiłeś, to rób jak uważasz. ;)
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 14 wrz 2004, 14:59

Maverick pisze:Co do wiezien, to moj wujek to celnie by rozwaizal. Bo na utrzymanie wieznia przypada cos ok 1000zl.
Wiec najlepiej to dac ruskim na jednego 200zl, niech go na sybir do łagrow wywioza i niech tam siedzi. Jestem pewien ze jeszcze im reszta zostanie :D

Mav ty politykiem zostań i wtedy będziesz miał okazje wdrożyć takie pomysły w życie :).

Student: nie byłam w polskim więzieniu i nie mam ochoty iść odwiedzić. Ale zauważ, że u nas przynajmniej cele są przepełnione więc nie mają tak wygodnie jak w Szwecji.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,

Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 14 wrz 2004, 20:53

Politykiem nie chce byc bo za malo zarabiaja :)
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 14 wrz 2004, 21:19

No to rzecznikiem jakies wielkiej korporacji :p
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 15 wrz 2004, 14:23

No tak z polityki wyżyć się nie da ;)

Edit:
Już poprawiłam :).
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2004, 14:45 przez Triniti19, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 15 wrz 2004, 14:43

No tak z polityki wyrzyć się nie da

WYŻYĆ!!!
Kochać i być kochanym

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”