Czy warto przerzucić się z Windy na Linuksa?
Jeśli tak na jaką wersje linuksa?
I ogólnie co macie do powiedzenia na temat tego systemu
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Krotko i tresciwie: nie lubie go i jest dla mnei jakims censored. Wszyscy u nas rpawie go maja w firmie [dzieki Bogu ja niePegaz pisze:akie jest wasze zdanie o tym systemie..?
Tak niby tak. Ale kiedys mnei zatsanawialot wlasnie dlaczego tylko my kierownik dyrektorzy itd mamy winde?No wlasnie. Bo moze i dostep umozliwia mi do rozynych rzeczy ale nie moga dostosowac z akiego pewnym uprawnien jakie tylko ja i informatycy mozeby zmienic w danej aplikacji. Jest sporo takich rzcezy.Hyhy pisze:Jak ktos sie zna nieco lepiej na wnetrzu linuxa to sobie wiele aplikacji przystosuje, takich ktore mozna przystosowac i odpali je pod linuxem.
alekz pisze:Z tymi aferami to przesada, najczesciej policja zaglada do tych, ktorzy sa podpieci i ssają z hubów na dużych osiedlach
TedBundy pisze:alekz pisze:Z tymi aferami to przesada, najczesciej policja zaglada do tych, ktorzy sa podpieci i ssają z hubów na dużych osiedlach
jakieś przykłady, bo to tylko miejska legenda i bezsensowna panika, swoją drogą
vkajot pisze:czemu OEM ma być nielegalny??
vkajot pisze:a jak zmienia ktoś kompa to co ma nowego wina kupować, bo tamten jest tylko do tamtego sprzętu?
Anula pisze:wersja OEM jest związana z konkretnym sprzętem i kolega nie może Ci odstąpić samego Windowsa.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 294 gości