Skoro tak to czemu:Lilian pisze:w koncu jestem szczesliwa
? Nie powinno.Lilian pisze:odzywa sie... i to boli...
Moderator: modTeam
moon pisze:Skoro tak to czemu:Lilian pisze:w koncu jestem szczesliwa? Nie powinno.Lilian pisze:odzywa sie... i to boli...
biedronka00 pisze:koro traktował to na luzie, to po jaką cholere mnie przytulał, po co w ogóle sie ze mną spotkał skoro jedno jej słowo i znowu wróci do swojej "byłej".
soulvibrates pisze:a co jesli po jakims tan czasie on sie pojawi i powie cos w stylu "niedocenialem Cie sprobujmy"itd.i bedzie chcial na nowo zagoscic w naszym zyciu?co wtedy?wybaczyc,wykrzyczec o nam zlego zrobil,o tym ze sie nami bawil itd.,czy potraktowac takiego osobnika obojetnoscia i traktowac tak jakby go nigdy nie bylo
cien wiatru pisze:chcialabym go wysmiac, przejsc obojetnie lub sie nim zabawic
cien wiatru pisze:nie ma sensu zadawac sie z takim facetem.... to tylko bedzie coraz bardziej bolalo
A czemu mialby nie zbudowac?Zbuduje. Wazne jak na niego wplynelo. Jesli po nim sie ocknal i zrozumial pare rzeczy i wyciagnal wnioski ten zwiazek ma sznse byc jeszcze silniejszybiedronka00 pisze:a nie przetłumacze mu że ukrywająć przed nią część prawdy o naszym spotkaniu nie zbuduje szczęśliwego i trwałego związku
Mysiorek pisze:cien wiatru pisze:chcialabym go wysmiac, przejsc obojetnie lub sie nim zabawic
Skup się, bo sama napisałaś:cien wiatru pisze:nie ma sensu zadawac sie z takim facetem.... to tylko bedzie coraz bardziej bolalo
To już wiesz, czy nie wiesz co robić?
I gdzie ta iskierka? W 1 cytacie?
cien wiatru pisze:ale nie wiem co bedzie gdy tamten sie odezwie i powie "wroc do mnie", wydaje mi sie, ze powiedzialabym mu "za pozno, twoj czas minal" ale czy na pewno......
Sasetka pisze:on przytulajac sie do ciebie wyobraza sobie ze przytula sie do bylej laski...
biedronka00 pisze:Stwirdził, że małe kłamstewko z jego strony nie zaszkodzi, bo "ona ma więcej na sumieniu niż on"....
joj_sport87 pisze:i ono sie tyczy tez mezczyzn, chociaz chyba rzadziej...
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 316 gości