zielona pisze:chyba jestem nie w temacie
Chyba na pewno. Musialabys dokladniej zaglebic sie w poglady Teda.
Moderator: modTeam
zielona pisze:chyba jestem nie w temacie
złotooka kotka pisze:Chyba na pewno. Musialabys dokladniej zaglebic sie w poglady Teda.
Andrew pisze:Tedi ? a co sie kuzwa stanie takiego po 15 marca !,
Andrew pisze:pieniadze wydasz , rozpuscisz , i za rojk znowu bedziesz wredny!
Bender pisze:w dodatku brzydki bo sie postarzeje o rok
Andrew pisze:jak nie masz pomysłu jak to ponozyc ...to nic !
pieniadze wydasz , rozpuscisz
Bender pisze:w dodatku brzydki bo sie postarzeje o rok
Andrew pisze:10 kawałków to jest 1000żł czy 10000żł ?
bo jezeli 1000 zł to te pozostałe 3/4 to chyba za mało bys sie cieszył
TedBundy pisze:Wróciłem niedawno z popołudniowo-wieczornego spotkania z kobietą. Tym razem u niej w domku, gdyż jak niektórzy wiedzą, spalony wczoraj zasilacz od komputera zniweczył me finansowe możliwości na dzisiejsze dalsze wyjście....Tak, zrobiłem to. Przespałem się z nią...zabawny kaprys losu, nigdy nie chciałem i nie szukałem na partnerkę dziewicy, przewrotny los właśnie taką mi zesłał:) Było trochę śmiechu, zupełne wyluzowanie i sporo zaufania. Zabawne uczucie - trochę podobne do stanu, gdy kiedyś, dobrych parę lat temu pierwszy raz przekręcałem kluczyk w stacyjce samochodu, wrażenie odkrywania czegoś do tej pory znanego głównie w teorii, poznanego na bazie teoretycznej wiedzy, którą posiadałem:) Faktem jest, że zachętado rozwoju tej skądinąd miłej sytuacji wyszła z mojej strony, ja "nakręciłem" pozytywny klimat, feeling, który spotkał się -paradoks?..z pozytywnym odzewem totalnej apropaty z jej strony. Ale nie tylko o to mi chodzi..wśród wielu tematów poruszanych na łamach tego forum często powtarza się teza, iż seks ( w różnorakich konfiguracjach) jest czymś wspaniałym, pięknym, najprzyjemniejszym, najdoskonalszym łączącym dwoje osób...hehehe, mam co do tego pewne wątpliwości...Jak dla mnie, sama poprzedzająca "wymianę płynów ustrojowych" (że tak cynicznie rzeknę) otoczka składająca się z bliskości, poczucia bezpieczeństwa, pieszczot i pełnego otwarcia się i zrozumienia drugiej strony znaczy o wiele, wiele więcej niż sedno, w którym nic takiego wyjątkowego nie widzę:) Tak! Gdyż cała przyjemność z aktu seksualnego jest JEDNĄ Z WIELU przyjemności życia - na pewno nie najbardziej liczącą się i najważniejszą..Upieram się przy tej bliskości możliwe że z powodu, że miałem ją do tej pory w totalnym deficycie, jeśli w ogóle ją miałem. Po prostu, "otoczka poprzedzająca";) daje o wiele więcej frajdy, spokoju psychicznego i zwykłej, ludziej radochy...
przynajmniej mi...
Ale naszły mnie dwie ciekawe refleksje:)
-to miły,przyjemny i ekonomiczny sposób na spędzanie wolnego czasu (ach, tańszy,o wiele od kin, teatrów , restauracji i tego typu fajnych rozrywek)![]()
-fajek "po" smakuje zajebiście;)
cóż, tym sposobem zrobiłem sobie swoisty urodzinowy prezent:) (drugi, oprócz tego cholernego zasilacza)
Dziękuję za uwagę i przeczytanie moich powyższych wypocin<browar>
vkajot pisze:swoją drogą to chyba miło i zabawnie będzie za kilkanaście lat, jeżeli w ogóle forum przetrwa, zobaczyć i poczytać swoje posty, tematy i powspominać:)
jakaś forma pamiętnika:)
gorzej jak znajdzie się partnekrę, która będzie na tyle sprytna że wpisze w google nasz login i postanowi przewertować naszą historię
Ojej, ale przynajmniej fajnie to opisal. W sumie jak by nie patrzec to jest sie czym chwalic. Wez znajdz dziewice i jeszcze ja zachec do seksu. Prawde mowiac mnie wiadomosc ze dziewczyna jest dziewica mocno zniecheca.poziomek pisze:Mav - kto chwali się rozdziewiczeniem na forum internetowym?
Kwestia obycia. W poczatkach forum bedac prawiczkiem udzielalem rad odnosnie seksu. Niemozliwe? A jednak - bylem przekonujacy. Bo? Bo oczytany. Wiem - teoria to nie to samo co praktyka. Ale ci co pytali nawet tej teorii nie znali.poziomek pisze:Najfajniejsze jest to, że robi na tym forum za speca od seksu
W sumie za speca od wszystkiego robi
Byś zobaczył moją pracę.Maverick pisze:praca za 10zl/godzine przez powiedmzy 20 godzin czyli jakies 3 dni. Nic w tym ekscytujacego.
W sensie że podziwiasz jego altruizmMaverick pisze:jest sie czym chwalic. Wez znajdz dziewice i jeszcze ja zachec do seksu. Prawde mowiac mnie wiadomosc ze dziewczyna jest dziewica mocno zniecheca.
http://sklepddd.ii.pl/ Jak mogłeś nie wiedzieć.Maverick pisze:poziomek napisał/a:
DDD?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 218 gości