Czy ja jestem normalny ??

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Piernik
Pasjonat
Pasjonat
Czy ja jestem normalny ??

Postautor: Piernik » 18 lis 2006, 19:45

Witam :D

Hmm.nie wiem od czego zaczac a wiec najlepiej od poczatku...Otóż, majac 15 lat ( tak tak to nie zart <fuckoff> ) poznałem ówczesną dziewczynę mojego brata o imieniu Kasia i...zakochałem sie w niej..jako szczyl...była moim ideałem...mam nawet taki pamietnik do tej pory gdzie sobie o niej pisalem... :D...kochałem sie w niej dluuugo..pozniej poznałem taka jedna wywłokę <belt> co mnie paskudnie wykorzystala ( o tym mozecie poczytac w innych moich postach )...no i moje myślenie o byłej brata wrociło..jak bumerang.....ostatnio nawet ja spotkałem i chwile pogadalismy....brat ma już żone a ona jest wolna...i tak myśle,że skoro w przeszlosci była moją najblizsza przyjaciolka..czesto ze mna gadala na rozne tematy...po prostu super sie rozumielismy...nawet w moja 18 ze mna siedziala przy winku i swiecach...czy myslisie, ze moglo by nam cos wyjsc ?? Ona jest o 10 lat starsza ale nie widac tego po niej i naprawde ma suuper charakter i wyglad....niezalezna...doswiadczona..madra.....nie to co te glupie dzierlatki-moje rowiesniczki..Czy to normlan jest ze tak mysle, czy powinienem o niej przestac myslec.. ?? Normalnie nawet samochodem trasy robie tam gdzie ona mieszkala jak byla z bratem a to jest ponad 280 km ode mnie..ale lubie sobie jechac fura , sluchac nastrojowej muzyki i marzyc ze jade do niej albo z nia...

P.S tak na marginesie czy 20 latek moze miec stosunek seksualny z kobieta o 10 lat starsza i czy jest ja w stanie zadowolic ?? :>

P.S Czy moze powinienem isc sie leczyc ? :>
Love is beautiful
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 18 lis 2006, 19:46

Dla mnie to trochę niezdrowe tak z byłą brata. Zresztą będąc na Jej miejscu nie zdecydowałabym się.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
madzix:)
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: madzix:) » 18 lis 2006, 19:53

Ja osobiście nie zdecydowałabym sie na to żeby ułozyć sobie życie z byłym partnerem mojej siostry.Jakoś to sie nie wpisuje w mój życiowy scenariusz.;]
Piernik pisze:P.S tak na marginesie czy 20 latek moze miec stosunek seksualny z kobieta o 10 lat starsza i czy jest ja w stanie zadowolic

wiesz zależy co potrafisz i ile potrafisz <aniolek>
Na każdy dzień gotowy plan,by zapomnieć i nie myśleć o tym czego brak..
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 18 lis 2006, 19:55

Ułożyć życia z nią raczej nie ułożysz - choć i tu wyjątek może się zdarzyć.
A seksualnie dałbyś radę - jak ma 30 lat to pewnie ją roznosi. Musiałbyś być w formie. ;)

Ale to też tylko do czasu, potem się skończy <pijak>
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 18 lis 2006, 20:01

Poza tym ja myślę, że u Ciebie działa ogromny sentyment do tej kobiety. I tyle.
"Miarkuj złość.

Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się

Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 18 lis 2006, 20:05

Dopóki nie spróbujesz, wiedział nie będziesz. I tak pewnie lipa z tego będzie na dłuższą metę, ale skoro o tym marzysz, to próbuj. Przecież nie masz zamiaru nikogo zamordować.
Awatar użytkownika
zlo
Bywalec
Bywalec
Re: Czy ja jestem normalny ??

Postautor: zlo » 18 lis 2006, 20:33

P.S tak na marginesie czy 20 latek moze miec stosunek seksualny z kobieta o 10 lat starsza i czy jest ja w stanie zadowolic ?? :>

w zasadzie to jedynie powysze pytanie wskazuje na to, że powinieneś się leczyć. Mi też się podobała kiedyś strasza ode mnei o lat 10 kobieta brata, ale teraz juz mnie zupełnie nie kręci. Jeżeli tak Ci się podoba, masz jakiś pomysł i odwage by go zrealizować, to spróbuj, trzymam kciuki
Use your evil for your pleasure
Awatar użytkownika
AMX
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: AMX » 18 lis 2006, 20:55

Jak najbardziej jestes normalny.A czy to wszystko wyjdzie?? Z takim pytaniem to tylko do wróżki.
Sam musisz sie przekonać. Jak się uda to super jak nie.Cóż ,nabędziesz doświadczenia życiowego.
Wy jeździcie, My latamy.
Awatar użytkownika
shaman
Weteran
Weteran
Postautor: shaman » 18 lis 2006, 21:03

ja również mam wielki sentyment (i sympatię ;) ) do kobiety 9 lat starszej ode mnie. Tzn. znacznie mniejszy chyba od Twojego, bo nie marzę układać sobie z nią życia. Myślę, że skoro jest tak sympatyczna i tobie-bliska jak mówisz, to powinieneś o tym z nią porozmawiać. W żartach, poważnie, aluzjami - forma zależy od Ciebie, to Ty ją znasz. Ale z takiej nie do końca konkretnej rozmowy można wywnioskować co ona by myślała o takim pomyśle. Bo jeśli nie ma dla niej takiej opcji - daruj.

Wychodzilibyście gdzieś razem, to by się musiała tłumaczyć żeś wcale nie jest jej kuzynem <diabel>
dexter85
Zaglądający
Zaglądający
Re: Czy ja jestem normalny ??

Postautor: dexter85 » 18 lis 2006, 23:29

Piernik pisze:.....nie to co te glupie dzierlatki-moje rowiesniczki..

boję sie że dla niej będziesz głupim dzierlatkiem i nie weźmie Cie na poważnie i nawet fura Ci nie pomoże:)
Awatar użytkownika
Sun
Bywalec
Bywalec
Postautor: Sun » 19 lis 2006, 01:47

Spróbuj. Co Ci szkodzi...? 10 latek różnicy... w miłości to nie ma znaczenia.
Jeśli ma się ułożyć to się ułoży, bez względu na to czy mieszka ponad 280km od Ciebie czy to była Twojego brata.

Kto nie ryzykuje ten nic nie ma. W najgorszym wypadku Wam nie wyjdzie... swoją droga życze powodzenia :)
Po zachodzie bywa najprzyjemniej...
Awatar użytkownika
sadi
-#
-#
Postautor: sadi » 19 lis 2006, 01:57

Piernik pisze:P.S tak na marginesie czy 20 latek moze miec stosunek seksualny z kobieta o 10 lat starsza i czy jest ja w stanie zadowolic ??

Chlopie jesli zadajesz na powaznie takie pytanie, to odpusc sobie na jakis czas w ogole zabawe w zwiazek z kobieta... :roll:
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
<sex> -> ta też jest fajna
<hahaha> -> często sie śmieję...ze wszystkiego...
<fuckoff> -> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”