Cos sie konczy miedzy ludzmi.
Czekac i sie meczyc czy tez zniknac z zycia drugiej osoby na zawsze?
W moim przypadku druga strona unika tego typu rozwiaznia, chcialem zabrac swoje rzeczy z mieszkania i zniknac na zawsze, jednak skutecznie przesuwa termien tego ostatniego spotkania.
Zniknac ?
Moderator: modTeam
Mikolaj25 pisze:Czekac i sie meczyc czy tez zniknac z zycia drugiej osoby na zawsze?
najpierw zrobic wszystko by to uratowac. Zwłaszcza, ze piszesz
Mikolaj25 pisze:ze uczucie jeszcze jest.....
Czy nie wrato jeszcze o nie powalczyc. Moze cos sie da uratowac. Jesli nic sie nie zacznie zmieniac na lepsze wtedy spakowac sie i zakończyc ten zwiazek
Mikolaj25 pisze:w tym problem..., ze uczucie jeszcze jest.....
dlatego lepiej zniknąć, chyba ze masz nadzieje ze się jeszcze zejdziecie, jeśli nie to patrzenie na ukochaną osobę z która się nie moze być jest bardzo bolesne i w niczym nie pomaga... trudniej się jest po rozstaniu podnieść...
... każda dziewczyna powinna nosić głowę wysoko, z tego powodu, że jest kobietą, że była dla Stwórcy doskonale skończoną poprawką do spartaczonego Adama.
Mikolaj25 pisze:Kocham ta kobiete... ona mnie rowniez... ale skoro koniec to koniec ?!
jesli sie kochacie to dalczego chcecie sie rozstac ?
moze warto jeszcze powalczyc o ten zwiazek
reaguję na magiczne dźwięki i trzaski z winylowej płyty. Bob Marley śpiewa pieśń, Niesie treść pełną miłości,
Która wypełnia cale pomieszczenie. Nie zauważam wrogich spojrzeń, Nie słyszę złych słów - Rozmyta.
http://rycerze.wp.pl/?ac=vid&vid=176166738
Która wypełnia cale pomieszczenie. Nie zauważam wrogich spojrzeń, Nie słyszę złych słów - Rozmyta.
http://rycerze.wp.pl/?ac=vid&vid=176166738
Mikolaj25 pisze:Prosze o to abysmy sie spotkali bym mogl zabrac moje rzeczy i oddac co jej aby latwiej zapomniec, zakonczyc ten etap zycia, by zniknac.
Mikolaj25 pisze:Czekac i sie meczyc
Coś mi wygląda na to, że tylko Ty się męczysz w tym związku...
Ty, ostentacyjnie zbierasz manatki, a ona, niedowierzająca, chce tą chwilę przeciągnąć.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”