jak po pijanemu to spoko. niema problemu.
a to co po pijanemów sie mniej liczy, znaczy jeden na trzexwo =2 po pijanemu, bo nie rozumiem.
Moderator: modTeam
Jak raczej to chyba wcale raczeDAReDebil pisze:raczej ja kocham
Nie alkohol ale Ty!DAReDebil pisze:calowalem sie z jej siostrą ale to bylo na imprezie po kilkunastu glebszych .. wtedy zrozumiaelm ze alkohol potrafi łamac wszelkie zasady ktorych sie trzyma i po czesci staralem sie zrozumiec jej poczynania .
DAReDebil pisze:powiedziala ze bardzo tego zaluje itd
Otorz tomrt pisze:To znaczy, że porównania się boicie.
mrt pisze:Co Wam nie pasuje? HIV-a się boicie? Wyślijcie do lekarza. Nie pasuje Wam, że nie jesteście jedynymi nauczycielami? To znaczy, że porównania się boicie.
Faktycznie przepaść pokoleniowa istnieje. Nawet jak miałam 17 lat, nikt takich rzeczy nie robił. Bo obowiązywały pewne normy.Soul pisze:Hipotetycznie: jakbys sie poczula na jego miejscu gdyby na ulicy podszedl jakis koles, poklepal Cie po ramieniu i dodal "Ta twoja zajebiscie sie " ?
Nie ja, tylko właśnie Wy upraszczacieSoul pisze:Mrt: Zbytnio to upraszczasz
No! Pisałam, że mięczakijabłoń pisze:Mrt, to jest odwieczny atawizm. Wiesz czego oni się boją ? Tego, że skoro zrobiła to tyle razy to będzie to jeszcze robić z innymi.... i będzie faceta zdradzać...
Najpiękniejsza rzecz na świecie: mieć w domu kobietę z temperamentem dziwki, ale nie dziwkę. Ale do tego facet musi dojrzećjabłoń pisze:Chociaż możliwość, że z niej jest taka "urodzona kur.wa" też oczywiście istnieje ....
mrt pisze:Większość zaliczyłam w liceum oraz po rozstaniu z pierwszym eks.
SueEllen pisze:Tomasz pisze:Uważam, że jeden partner na całe życie, to zdecydowanie nie najlepszy pomysł, jednak zaliczanie kolejnych numerków, to już w ogóle głupota.
Hmm.. ja mam jednego i mam wielką nadzieję, że na całe życie, dlaczego nie najlepszy?
TedBundy pisze:Kobieta upijać się nie powinna, bo źle to o niej świadczyNie wypada, po prostu:]
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 216 gości