dzięki za odp i
PS co jest dla was najwarzniejsze
Moderator: modTeam
paddy pisze:wygląd
yes yes yes a jednak moje na wierzchupaula19 pisze: każdy zwraca uwagę na wygląd, czy tego chce czy nie...
Blazej30 pisze:yes yes yes a jednak moje na wierzchu Myślę że ważne jest to jak facet odnosi się do kobiety i do otoczenia.
Ciekawski pisze:Raczej mechanizmy, Paula. Stereotypy zaś są schematami poznawczymi, które w znacznym stopniu odciążają nasz umysł od zbędnych analiz
Magik pisze:-jak gdzies siedzisz to staraj sie zajmowac duzo mniejsca - rece i nogi rozlozone, lekko odchylony o tylu
Magik pisze:-staraj sie tez gestykulowac rekoma podczas rozmowy
Magik pisze:Kobiety szukaja faceta ktory jest:
-pewny siebie
-towarzyski
-przystojny
-ktory ma nastawienie ze on jest nagroda dla kobiety
-ktory jest dobrym kochankiem
Magik pisze:Kobiety szukaja faceta ktory jest:
Magik pisze:I teraz wielka tajemnica podrywu: Aby sprawic bys byl atrakcyjny dla kobiety musisz przekazac jej ze posiadasz te wszystkie cechy![]()
paula19 pisze:to normalne ze kazdy patrzy najpierw na wygląd....
madziorka.m pisze:Magik napisał/a:
Kobiety szukaja faceta ktory jest:
-pewny siebie
-towarzyski
-przystojny
-ktory ma nastawienie ze on jest nagroda dla kobiety
nieprawda. Moj nie ma tych cech a gdy go poznalam wiedzialam, ze ta znajomosc sie rozwinie, bo być może jest tym którego szukam
KAROLA pisze:a kiedy ktos chce flirtowac to zwrcam uwage na spojrzenie, blysk w oku
klaustrofobia pisze:heh czyli jednak ktos jeszcze na to zwraca uwage
na mnie spojrzenie działa i to bardzo a takie glebokie to juz w ogóle fiu fiu
Moze nie przy wyborze... facet musi mnie sobą zainteresować. Musi mieć poczucie humoru na pewno. Jakos nigdy nie robilam selekcji pt "wybór partnera ".Łukasz000 pisze:na co wy (dziewczyny) tak naprawde NAJBARDZIEJ zwracacie uwage przy wyborze partnera....
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 407 gości