[quote="Haro"]Ci ktorzy sa na nie prosimy o napisanie dlaczego. Ludzie, tyle topicow zakladacie, placecie ze cos jest nie tak. Wszystko mozna wrzucic tutaj, do jednego wora. Ten topic moze byc skarbni ca wiedzy dla tych, ktorym zycie seksualne nie uklada sie po ich mysli. Wymiana pogladow z tymi, ktorzy sa zadowoleni moze naprawde wielu osobom pomoc
JA nie jestem zbytnio zadowolony no bo jak od niedawna uprawiamy seks z dziewczyna, właściwie robiłem to 2 razy ona wcześniej robiła to z innym i problem polega na tym że za 1 razem w ogóle nie chciał mi stać ale po jakim czasie stanął ale na 70% i robliśmy to na jeźca.Niestety długo to nietrwało niemiałem wtedy wytrysku za drugim razem stał już lepiej i byłem w stanie robić to dłużej tez niemiałem wytrysku , niewiem dlaczego tak jest bo normalnie nie mam problemu z tym to znaczy jak załóżmy oglądam jakiś film albo coś a jak mamy to robić to na początku stoi dobrze(gdy zaczyna ją całować ) a potem z czasem(np.gdy zakładam prezerwatywe albą ją rozbieram) mięknie.Ona jeszcze nie spotkała się z taką sytuacją ale wspiera mnie w tym problemie.Niewiem co tu zrobić , tak się zastaawiam czy to nie przesto że długi czas waliłem gruche a teraz uprawiam normalnie sex.Czy to normalne ze na początku tak jest co tu zrobić ?