Hyhy pisze:ale na boga, nauczcie sie te emocje tworzyc w zwiazkach
nie podoba mi sie Twój ton, stawiasz wszyetkie kobiety pod ściana i oceniasz tak samo.
Moderator: modTeam
Dzindzer pisze:jak bys nie zauwazył pisałam doTFA a nie do ciebie
Dzindzer pisze:każdy kto tu pisze w jakims stopniu odkrywa swoja prywatnośc, ciekawe ile z tu piszacych osób mogłoby to pokazac partnerowi. Ja moge
Dzindzer pisze:ckm napisał/a:
nie wiem czy ultimatum nie będzie najlepszym rozwiązaniem...
czyli co albo ja albo te netowe znajomości. a co ci to da. albo powie spadaj, albo obieca, ze juz nigdy i bedzie bardziej ostrozna
nie_zapominajka pisze:W koncu poczula ze tamten (jej juz byly Facet) zupelnie Jej nie rozumie-klotnie nie ustawaly. Gosc z netu za to rozumial Ja doskonale i popieral w przekonaniu o Jej racjach
Dzindzer pisze:to wyrachowana babeczka która sobie z ciebbie kpi.
nie_zapominajka pisze:nie mowie ze to czeka Was ale ostrzegam...bo ludzie sa rozni a skoro gadaja o sexie to jakie On ma zamiary?? chociaz Ona nie koniecznie...
Dzindzer pisze:Hyhy pisze:ale na boga, nauczcie sie te emocje tworzyc w zwiazkach
nie podoba mi sie Twój ton, stawiasz wszyetkie kobiety pod ściana i oceniasz tak samo.
ckm pisze:Ale przy okazji okazało się, że moja kobitka była bardziej nieuczciwa wobec mnie (może jest to subiektywne, ale jak czytam wypowiedzi, to myślę, że dużo osób uważa podobnie).
Hyhy pisze:i to kolejny dowod na to ze sporo kobiet po prostu nie mysli ufa byle komu i szuka szczescia tam, gdzie go nie ma, tylko dlatego, ze przestala je widziec tam, gdzie faktycznie bylo.
w zwiazku nie ma czegos takiego jak bardziej nie wporzadku, bardziej nie uczciwy/a
Dzindzer to trzeba bylo od razu to przeczytac Nie znam faceta, ktory w sytuacji kiedy kobieta "nie wie czego chce" i hula sobie po swojemu itd (ogolnie nazwujmy to glupota badz gowniarstwem jak kto woli, kazdy wie o co chodzi) bedzie na to pozwalal bo ja kocha. Nadchodzi taka granica ze sie zabawa skonczy ale kobiety tego nie rozumieja dopoki na wlasnej skorze tego nie poznaja
Hyhy pisze:Ale moze wrzucisz tu jakis maly fragment tego co pisala?
x-man pisze:jakis tydzien temu wszedlem jej do archiwum na gg
x-man pisze:Z pracy zawsze ja ktos odwozi do domu. Na studia przyjezdrza po nia kolega z roku i ja odwozi.
x-man pisze:Ja mam 17 lat
x-man pisze:ona jest o 2 lata starsza ode mnie
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 382 gości