Sir Charles pisze:No no. Jak się wszystkich do więzień powsadza prewencyjnie, to przestępstw też nie będzie. To mniej więcej podobny tok myślenia ;DD
I znowu teks Walesy tu pasuje "zbij termometr to nie bedzie tepmeratury".
Moderator: modTeam
tweetuś_18 pisze:Może jakaś inna jestem ale jak już strace do kogoś zaufanie to po prostu nie umie tego odbudować... jak sie zawiodłam to nie umie uwierzyć ze ktos sie zmienił... moze popełniam w ten sposób wiele błędów ale wole zakończyc znajomość niz miec przez cały czas watpliwości czy ktos mnie nie okłamuje...
cotamcotam pisze:tez tak mam... rzeczywiscie dziwne, ale mysle ze wiecej niz jedna szansa raczej sie nie nalezy. Ludzie sie nie zmieniaja.
Anja pisze:Na prawdę nie wierzycie, że ktos może sie zmienić? Nie powinno sie dawac drugiej szansy?
Anja pisze:Stare powiedzenie : "kobieta wybacza, ale nigdy nie zapomina". Jak mówicie, czerwona lampka włącza sie potem za każdym razem. Mówię tutaj na przykład o zdradzie, która jest chyba głównym powodem braku zaufania.
cotamcotam pisze:Cytat:
"kobieta wybacza, ale nigdy nie zapomina"
To się nie tyczy tylko Was, moje drogie Panie
tweetuś_18 pisze:A czego Drodzy Panowie nie bylibyscie w stanie wybaczyć
Sir Charles pisze:Myślę, że bardziej niż Wy jesteśmy skłonni nie wybaczać upokorzeń...
Sir Charles pisze:tweetuś_18 napisał/a:
A czego Drodzy Panowie nie bylibyscie w stanie wybaczyć
Myślę, że bardziej niż Wy jesteśmy skłonni nie wybaczać upokorzeń...
Sir Charles pisze:jabłoń napisał/a:
Człowieka pewnego swojej wartości nie można upokorzyć - bowiem on nie pozwoli nikomu na to
Każdego można. Vide literatura obozowa...
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 269 gości