AMX pisze:Co do nachalność ,to oczywiście Ted przedstawił wam swoją okrojną wersję z której wynika to co wynika
nachalność zostaje nachalnością, moje zdanie znasz. Ja lubię wyzwania
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Moderator: modTeam
AMX pisze:Co do nachalność ,to oczywiście Ted przedstawił wam swoją okrojną wersję z której wynika to co wynika
AMX pisze:Zresztą, ludzie zadurzeni raczej nie są zdolni do takich czynów,które ona zrobiła.
Dzindzer pisze:Ludzie sa rózni daj im do tego prawo
TedBundy pisze:kiedyś mówiło się nachalna, dziś to "kobieta z inicjatywą"
TedBundy pisze:ał tego, że nie potrafię przewidzieć, co zrobi,a w razie mojej odmowy ożeni mi kosę w plecy, bo może być nieobliczalna
TedBundy pisze:wolę swój szeroko pojęty konserwatyzm
TedBundy pisze:To domena faceta.
Dzindzer pisze:bo on widzi tylko jedna droge a inne sa be
pani_minister pisze:olympiq pisze:Otóż zauważyłem, się nastały czasy swoistego "censored" płci pięknej (bez obrazy).matsquad pisze:Tez mam 19 lat i widze to samo [...] Świat opanowało złooo
Dwóch dziewiętnastoletnich Katonów się znalazło![]()
Ja proponowałabym zostawić im ich własny świat i nie wgłębiać się w niego za bardzomessiah pisze:Po prostu tak już jest.
Nie wszędzie na szczęście, choć w łepkach Panów cytowanych wyżej na pewnoSkoro z takim przekonaniem wygłaszasz podobne sądy, to zakładam, że w Twoim otoczeniu, messiah, jest podobnie.
A ja tam nie mam nic przeciwko ładnym kobietom "z incjatwą".
taktoznowuja:) pisze:Musi to być odważna cywilnie ta Twoja kobieta. Wyznać mężczyźnie że się go kocha... to jest COŚ
TedBundy pisze:Wówczas taka panienka pewnie dostanie naraaaa, bo i nie rokuje za dobrze, jak za szybko facet to osiąga
sadi pisze:Bo co to za impreza jak sie widzi proste kobiety, ktorym postawisz drinka, albo bedziesz tylko mily i sie usmiechniesz, a one sa juz chetne na pojscie do lozka, albo na zrobienie ci loda?
sadi pisze:Dlatego tez nigdy nie bylem z panna ktora lubila chodzic na dyskoteki [szczegolnie takie wiejskie]
TedBundy pisze:Błażej, nie zachowuj się jak desperat
runeko pisze:Skad wy ten, cholera jasna, klimat bierzecie, ze kobieta jak chodzi na dyskoteki to od razu wszystkim dupy daje i to zapewne co najmniej pieciu roznym facetom w ciagu jednej nocy...
runeko pisze:Ale takich desperatow sa miliony
jabłoń pisze:ale pisanie do faceta smsów i mówienie mu, że się go kocha ? Jaka w tym jest nachalność
jabłoń pisze:to naprawdę już wtedy nie ma znaczenia kto kogo WCIĄGNĄŁ W
no ten ..... WIR MIŁOŚCI
Dzindzer pisze:jabłoń napisał/a:
ale pisanie do faceta smsów i mówienie mu, że się go kocha ? Jaka w tym jest nachalność
no to zalezy jakie pisanie. Mój brat ma taka przylepe, spotykał sie z nia 3 miesiacer, ale uznał, ze nic z tego nie bedzie, nic nie obiecywał, chce sie kulturalnie wycofac a panna zarzuca go smsami i wyznaniam, nie rozumie nie, błaga o jakies szanse, to jest nachalnosc jednak.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 152 gości