Facet fajtłapa czy ze mną coś nie tak????
Moderator: modTeam
-
- Bywalec
Wczoraj sie widzialam z Lukim a przedtem odbylismy rozmowe na ten temat i ustalilismy ze nie bedziemy dązyc do seksu. po prostu samo kiedyś wyjdzie i że narazie damy sobie z tym spokój. Skutek był idealny
Najpierw sie całowaliśmy delikatnie poźniej namiętnie aż wkońcu nie wytrzymaliśmy i przeszlismy do pieszczot oralnych. Oboje mieliśmy ochote i wszystko było cacy. Nie odczuwaliśmy jakiegolkwiek stresu. po prostu robiliśmy to spontanicznie. Potem rozmawialiśmy i oboję stwierdziliśmy że mieliśmy wtedy ochote na seks ale dobrze że nie zaczęlismy znow probowac. Tak narazie jest chyba lepiej. Wkońcu przyjdzie i na nas pora
mysle że nadejdzie ten piękny dzień i zrobimy to 
-
- Bywalec
- Weteran
zrezygnujcie z kolacji i wykluczcie wszystkie czynniki stresogenne , zrobcie to spontanicznie, wtedy kiedy naprawde jestescie podnieceni. Nie kazdy seks musi miec otoczke jak z romantycznego filmu, u Was sie to nie sprawdza - nie na tym etapie. Wiesz to taki mechanizm "rozowego slonia" -ze tak przytocze Reda - "nie mysl o rozowym sloniu, nie mysl o rozowym sloniu, nie mysl o rozowym sloniu . O czym myslisz ? o rozowym sloniu
"
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Andrew pisze:tylko ciekawi mnie co by było gdybyscie same znalazły sie w podobnej sytuacji która trwała by powiedzmy z 6 miesiecy ?
obawiam sie, że bym odeszła. Nigdy nie czekałam na miłosc idac do lózka, wiec nie łaczyło by mnie wielkie uczucie. Jesli wspieranie go, podniecanie i robienie dobrze nic by nie dało, to ja dała bym sobie spokój. ale to w sytuacji kiedy bym nie kochała
Andrew pisze:zapewniam cie , ze pewne zniechecenie by cie dopadlo
no pewnie, że by dopadło, tak słodko miłosnie i rózowo to wyglada tylko w teorii
-
- Bywalec
A nie lepiej przeczekać owulację (poobserwować śluz) i napaść faceta w chwili, kiedy się akurat podnieci (jak sugeruje Andrew)?
Gumka nie każdemu służy... a z przebiciem błony, to może być i tak, że Ty jesteś tak strasznie spięta, że on mimo tego, że się stara, to nie jest w stanie wejść.
Miałem kiedyś za partnerkę dziewicę, próbowaliśmy ładne pare razy (a ja już doświadczenia za sobą miałem)... i wyszło nam całkiem przypadkiem, spontanicznie... po 5ciu czy 6ciu "planowanych próbach"
Gumka nie każdemu służy... a z przebiciem błony, to może być i tak, że Ty jesteś tak strasznie spięta, że on mimo tego, że się stara, to nie jest w stanie wejść.
Miałem kiedyś za partnerkę dziewicę, próbowaliśmy ładne pare razy (a ja już doświadczenia za sobą miałem)... i wyszło nam całkiem przypadkiem, spontanicznie... po 5ciu czy 6ciu "planowanych próbach"
Wraz z końcem ostrzeżenia, niski poziom moderacji uprawiany przez użytkownika Maverick będzie napiętnowany w delikatniejszej już formie.
Moim zdaniem to wina stresu jaki działa na Twoego Lukasza. Zróbcie sobie małą przerwe nie myślcie juz o tym , albo szczerze porozmawiajcie tylko delikatnie, sprawe członka to dla facetów wielkie Ego. jak uż odpoczniecie , odbudujecie związwk , to spróbujcie ale nic na siłe niech to samo od was wypłynie. tedy jest najlepiej, spontanicznie. Wiem bo sam tak miałem .. pozdrawiam
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”