Własne Soki
Moderator: modTeam
Własne Soki
Witam
Ponieważ o masturbacji już było to dałem inny tytuł ale do rzeczy.
Chciałem zapytać Panie i Panów, czy po masturbacji prubowaliście swych soków?.
Ja odrazu mówie że po masturbacji bezpośrednio wlałem sobie sperme do ust i było.... ciekawie.
Zapytacie jak mogłem bezpośrednio wlać sobie sperme do ust?
Już wyjaśniam, to jest nowa technika masturbacji.
Położyłem się na plecach i podniosłem nogi do góry i za siebie tak iż członka ( w czasie erekcji) miałem nad twarzą i masturbowałem się aż do osiągnie wytrysku, i za pierwszym razem wziąłem sobie na twarz (i miałem pewien obraz co mogą czuć dziewczyny jak przyjmą na twarz) a za drugim razem zrobiłem wszystko to samo tylko "celowałem" penisem w otwarte usta i wszystko poszło do buźki.
"Do administratowa i moderatora jeśli temat był to prosze go zamknąć i podać linka" (za żadko jestem a na forum też żadko się wypowiadam i jeśli jest coś nie tak to przepraszam)
Ponieważ o masturbacji już było to dałem inny tytuł ale do rzeczy.
Chciałem zapytać Panie i Panów, czy po masturbacji prubowaliście swych soków?.
Ja odrazu mówie że po masturbacji bezpośrednio wlałem sobie sperme do ust i było.... ciekawie.
Zapytacie jak mogłem bezpośrednio wlać sobie sperme do ust?
Już wyjaśniam, to jest nowa technika masturbacji.
Położyłem się na plecach i podniosłem nogi do góry i za siebie tak iż członka ( w czasie erekcji) miałem nad twarzą i masturbowałem się aż do osiągnie wytrysku, i za pierwszym razem wziąłem sobie na twarz (i miałem pewien obraz co mogą czuć dziewczyny jak przyjmą na twarz) a za drugim razem zrobiłem wszystko to samo tylko "celowałem" penisem w otwarte usta i wszystko poszło do buźki.
"Do administratowa i moderatora jeśli temat był to prosze go zamknąć i podać linka" (za żadko jestem a na forum też żadko się wypowiadam i jeśli jest coś nie tak to przepraszam)
ja jako dziewczyna sie nie moge do tego przekonac, moze po pewnym czasie zrobie i sprobuje soki sojego chlopaka ale poki co sie powstrzymuje:p swoja droga ciekawa pozycje wybrales:d aaa jak myslisz co czuja dziewczyny ktore od razu przyjmuja na twarz? skoro juz mniej wiecej wiesz co czuja?:P
pozdrawiam
pozdrawiam
Miłość jest najbardziej dzwieczna ze wszystkich harmonii:)
<ANiołku>
wiesz jak robi się ćwiczenie "świece?"
ja tak zrobiłem tylko że jeszcze przechyliłem się bardziej na plecy i dałem nogi jak najdalej za siebie i wtedy tak jak mówiłem mam członka nad twarzą.
a jeśli chodzi o drugie pytanie to mnie i połknięcie i przyjęcie nie sprawiło większych problemów a odczucie jest ciekawe i sympatyczne.
Wiesz ja łykałem to co moje ty tak nie możesz więc jak będziesz się czuć kiedy będziesz łykać chłopakowi tego ja nie będe wiedział.
wiesz jak robi się ćwiczenie "świece?"
ja tak zrobiłem tylko że jeszcze przechyliłem się bardziej na plecy i dałem nogi jak najdalej za siebie i wtedy tak jak mówiłem mam członka nad twarzą.
a jeśli chodzi o drugie pytanie to mnie i połknięcie i przyjęcie nie sprawiło większych problemów a odczucie jest ciekawe i sympatyczne.
Wiesz ja łykałem to co moje ty tak nie możesz więc jak będziesz się czuć kiedy będziesz łykać chłopakowi tego ja nie będe wiedział.
Zapewniam, że można.... i nie uważam jakoby było coś w tym strasznie dziwnego. Owszem, takie zabawy jakie opisał Feniks, zakrawają już troszeczkę o paranoję- ale w samym próbowaniu nasienia nie ma nic zdrożnego.surykat4 pisze:jak tak mozna??
Feniks, W którymś temacie o seksie oralnym toczyła się podobna dyskusja- tylko nie pamiętam w którym

Ale moge podsumować abyś nie musiał szukać: to nic dziwnego.
"(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
surykat4 pisze:i mowisz ze bylo bardzo przyjemne??
Uwież mi że było to przyjemne
Jawka pisze:Ale moge podsumować abyś nie musiał szukać: to nic dziwnego.
Jawka dziękuje Ci, ale wole żeby ten temat dalej się rozwijał
bo chce wiedzieć co forumowicze mają mi do powiedzenia
surykat4 pisze: jak tak mozna??
Uwiesz mi że można, i nie trzeba z tego powodu wymiotować.
Nieźle. Niemal sam se loda zrobił. Kaskader... <boje_sie>
Na poważnie: Niepotrzebne mi jakies tam eksperymenty z własnymi sokami. Wolę OBCIĄGAĆ wino własnej roboty. To jest ciekawe przeżycie.
A dziewczęta raczej nie podkładają szklaneczki podczas masturbacji. No chyba, że dolewają potem swoim facetom do herbaty, żeby ich zachęcić do działania.
Feniks - co tam będziesz eksperymentował i udowadniał, że sperma nie jest taka ohydna. Moim zdaniem niepotrzebne takie akcje. Lepiej poeksperymentować z jakąś samiczką. To jest dopiero przyjemny eksperyment.

Na poważnie: Niepotrzebne mi jakies tam eksperymenty z własnymi sokami. Wolę OBCIĄGAĆ wino własnej roboty. To jest ciekawe przeżycie.

A dziewczęta raczej nie podkładają szklaneczki podczas masturbacji. No chyba, że dolewają potem swoim facetom do herbaty, żeby ich zachęcić do działania.
Feniks - co tam będziesz eksperymentował i udowadniał, że sperma nie jest taka ohydna. Moim zdaniem niepotrzebne takie akcje. Lepiej poeksperymentować z jakąś samiczką. To jest dopiero przyjemny eksperyment.

Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Feniks pisze:wiesz jak robi się ćwiczenie "świece?"
tak wiem i rouzmiem cala Twoja technike:p
Feniks pisze:a jeśli chodzi o drugie pytanie to mnie i połknięcie i przyjęcie nie sprawiło większych problemów a odczucie jest ciekawe i sympatyczne.
bynajmniej tyle ze sprawilo ci to przyjemnosc
Feniks pisze:Wiesz ja łykałem to co moje ty tak nie możesz więc jak będziesz się czuć kiedy będziesz łykać chłopakowi tego ja nie będe wiedział.
mi chodzilo tylko i wylacznie o Twoje odczucia, o moje odczucia raczej trudno bo w najblizszym czasie sie do sprobowania soków nie przekonam, odraza mnie to, sama nie wiem dlaczego ale to takie moje psychiczne urojenie, ktore jak na razie nie przeszkdza mojemu chlopakowi choc wiem ze poprzednia jego dziewczyna uwilebiala to robic dzieki czemu on mial wieksza rozkosz:p
Miłość jest najbardziej dzwieczna ze wszystkich harmonii:)
Ale już o tym pisano, więc po co dublować temty: lepiej tam sie dopisz- powielenie tematów robisz syf z forum.Feniks pisze:Jawka dziękuje Ci, ale wole żeby ten temat dalej się rozwijał
bo chce wiedzieć co forumowicze mają mi do powiedzenia
Jawka pisze: powielenie tematów robisz syf z forum.
Chyba masz racje ale póki co żaden administrator tak nie uznał więc możemy rozmawiać dalej.
Jawka pisze:Ale już o tym pisano
Żadko jestem na tym forum i nie wiem jakie były tytuły poprzednich tematów,
jak były będe ci wdzięczny jak dasz jakiegoś linka, ale po co jeśli temat powoli się rozkręca?
Jak wyżej pisałam: zakrawa conajmniej o małą paranoję.TFA pisze:to co kolega opisuje to dla mnie conajmniej.
Dyskusja na ten tamat była w którymś z tematów o miłości oralnej- bodajże w temacie o zakończeniu w ustach partnerki.TFA pisze:taa tylko ciekawe co wpisac "walenie konia ustami" , "zjadanie wlasnego nasienia" ?
- Wstreciucha
- Weteran