Cynik pisze:Problemem pozostaje więc czemu hormony górują nad rozumem.
nie goruja , po prostu nie kazdy nad nimi panuje
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
TFA pisze:Czlowiekowi potrzebne jest zamieszanie w glowie, co by nie popasc w monotonnie zycia, a niestety pierwotne instykty kaza nam szukac najmocniejszych genow.
TFA pisze:Bo nie da sie zapanowac nad instynktami pierwotnymi, a kazda proba zapanowania powoduje frustracje itd
TedBundy pisze:Ale aż takimi bezrozumnymi zwierzątkami nie jesteśmy. Nie jesteśmy, prawda?
Wstreciucha pisze:doskonaly argument na usprawiedliwianie zdrady " Kochanie "TO" bylo silniejsze ode mnie ""Wysoki Sadzie , to nie jaaaaaaaaaaaaaa, to moj qqqquuuuuutaaaaassssssss"
Andrew pisze:Rany !a odpowiedz jest taka prosta ! i nie powiem .... sami na to wpadniecie <browar>
TFA pisze:Beatko ale czy tak nie jest w wiekszosci przypadkow ?
Cynik pisze:Ludzie słabi mogą rzeczywiście nie być w stanie opanować odzwierzęcych zachowań.
TFA pisze:W tym problem ze niektorych nie trzeba naklaniac,tylko niechcacy oczarowac spojrzeniem, czy calym soba.
Dzindzer pisze:masz dziwne pojecie, a może to on dał, albo dali sobie oboje. Co twoim zdaniem gobieta nie może miec takich potrzeb jak facet.
Dzindzer pisze:masz dziwne pojecie, a może to on dał, albo dali sobie oboje.
TedBundy pisze:A prawda jest taka, że takie zachowanie faceta może również być pewnego rodzaju testem. Wy tylko macie monopol na teściki?
Sir Charles pisze:Wujka W przemawiającego do Robaczków
Qzik pisze:Jesli takie zachowanie ma byc testem, to w chwili gdy kobieta sie zgadza facet, ktory sie szanuje powinien odwrocic sie na piecie i wrocic do domu. Skoro wzial, to nie lepszy jest od tej co dala
TedBundy pisze:wiem , to był złośliwy post
TedBundy pisze:A prawda jest taka, że takie zachowanie faceta może również być pewnego rodzaju testem.
TedBundy pisze:Osobiście i w najbliższym otoczeniu nie spotkałem się sytuacją, że szczęśliwy związek ktoś zaczął budować od łóżka na jednym z pierwszych spotkać.
Dzindzer pisze:masz dziwne pojecie, a może to on dał, albo dali sobie oboje.
TedBundy pisze:Różnicę widaćJak by nie dała, by nie wziął. Przyczyna - skutek
Wstreciucha pisze:Odstawiacie caly ten cyrk, pindrzycie sie cale sobotnie popoludnie jak ksiezniczki, a potem dennymi tekstami staracie sie cos wyrwac.
Wstreciucha pisze:90% facetow chce wygladac jak kopia Beckhama, wyglada to jak konkurs na najstaranniej ulozone wloski na zeliku.
W wyniku roznicy zdan powiedzialam komus "pomysl nastepnym razem kto tu kogo przelecial " - slyszalam brzdek szczeki o podloge "cooo yyyyyyy aaaa jak to ,yyyyy " - smiertelenie powazna to ja nie bylam, bo raczej zostalam wyprowadzona z rownowagi , ale sama reakcja mowi za siebie
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 288 gości