THRIVIA THREAD
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Student pisze:To po co w ogóle napisales tego posta?? Chciales zwrócic na siebie uwage?? Popisujesz sie czy chciałes zwiekszyc ilosc swoich postów??
Nie skumałeś żartu... wybaczam Ci

Chodziło o ubranie się w...!
(tłumaczenie dla Studenta)...Chciałem zwrócić na siebie uwagę, popisywałem się i chciałem zwiększyć ilość swoich postów!!! Ufff...
1.A (tak jak Łun to zrozumiał... aby wątek nie zaginął) ja wole... wolę nóżki ubrane w pończochy nie samo- rzadziej samonośne.
2.Jakie majtki? Koronkowe, przeźroczyste, stringi, nad kolanka, bez
KOCHAJ...i rób co chcesz!
- taka_jedna
- Maniak
poł nocy. myslałam ze nie wstanę na drugi dzien, kolana pozdzierane i obolałe a pozniej jeszcze w ciągu dnia kilka razy jak lezelismy w łozku i ogladalismy tv, wypoczywajac w niedzielny poranek 
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
Q: najdłuższa orgia (sex z małymi przerwami na regenarację lub inne pieszczoty)?
A: 3 godziny. Najdłuższe i zarazem najprzyjemniejsze 3 godziny mojego życia. Potem niestety na drugi dzień byłam okropnie zmęczona, niewtajemniczeni myśleli że to od nauki

Q: Macie prezent który wam się nie podoba? Jeśli tak to co to jest
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
- lord dream
- Entuzjasta
:506: jak mija ? wstałem dopiero niedawnio , teraz pije kawe , potem załatwiem sprawy , i zastanawiam sie nad wyjazdem do Lubina , nie mam z kim jechać ! , ale to sie zmieni , samopoczucie jakies takie ... ja wiem
? musze tez poubezpieczas samochody , bo sie OC pokonczyło ! :567:
Kiedy lepiej sie żenic /wychodzic za mąż , wczesniej , czy puzniej , i to samo tyczy sie mienia dzieci
? macie to swoje pytanie !!! :547:
Kiedy lepiej sie żenic /wychodzic za mąż , wczesniej , czy puzniej , i to samo tyczy sie mienia dzieci
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- taka_jedna
- Maniak
- Uzależniony
kiedy ludzie zaczna myslec. Na oko 10-15 lat
pytanie do facetow: nosicie stringi?

pytanie do facetow: nosicie stringi?
0101010001101111011011010110010101101011001000000100011101100101011100100110101101100101
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”