Skopany nastrój
Moderator: modTeam
Skopany nastrój
No tak... Powoli kończą się studenckie wakacje. 3 miechy podróży, odwiedzin, wyjazdów i przyjazdów znajomych i przyjaciół. Było rewelacyjnie, cały czas w gronie osób, które się lubi, cały czas w ruchu. A teraz to się skończyło i totalnie nie mogę sobie znaleźć miejsca w domu. Po 3 miechach nagle zostałam sama (nie licząc rodziny z którą mieszkam) i po prostu nosi mnie maxymalnie. Nie mogę usiedzieć w domu, jak w nim jestem to łażę cała wściekła, na wszystkich warczę. Najchętniej bym coś rozwaliła.
Do tego dochodzi taki drobiazg, że się zauroczyłam, a z gościem nie mam jeszcze w sumie kontaktu, zobaczymy się dopiero za jakiś czas i w ogóle nie wiadomo, czy to ma szanse powodzenia.
Ech, może macie jakieś pomysły, jak wyluzować? Uspokoić się? Cokolwiek, bo to wszystko za dużo emocji i nerwów - tych negatywnych - mnie kosztuje.
Do tego dochodzi taki drobiazg, że się zauroczyłam, a z gościem nie mam jeszcze w sumie kontaktu, zobaczymy się dopiero za jakiś czas i w ogóle nie wiadomo, czy to ma szanse powodzenia.
Ech, może macie jakieś pomysły, jak wyluzować? Uspokoić się? Cokolwiek, bo to wszystko za dużo emocji i nerwów - tych negatywnych - mnie kosztuje.
Afro mi nie przeszkadza 

- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
sami pisze:Cokolwiek, bo to wszystko za dużo emocji i nerwów - tych negatywnych - mnie kosztuje.
ale skad te nerwy , emocje itd , nie widze w Twoim temacie zadnego problemu , sytaucja jak tysiace innych osob wokol mnie
a w ogóle - to bylo - ban <zmieszany>
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
- Black007_pl
- Uzależniony
Picie daje efekt tylko tymczasowy, chcesz, to sie napij, ale jak wytrzeźwiejesz, to problemy wrócą. Wiem co mówię.
Do poniedziałku niedaleko, a od poniedziałku znowu gonitwa, wtedy będzie "fajnie", też nie mogę się doczekać mimo tego, że wiszę z dwóch projektów i jednego egzaminu.
Zobaczysz, jak zaczni się ten cały bur.del na uczelni, to będzie lepiej.
Pozdrawiam.
Do poniedziałku niedaleko, a od poniedziałku znowu gonitwa, wtedy będzie "fajnie", też nie mogę się doczekać mimo tego, że wiszę z dwóch projektów i jednego egzaminu.
Zobaczysz, jak zaczni się ten cały bur.del na uczelni, to będzie lepiej.
Pozdrawiam.
"I save all the bullets from ignorant minds
Your insults get stuck in my teeth as they grind
Way past good taste, on our way to bad omens
I decrease, while my symptoms increase "
Wlasnie. Osobiscie jak zaczynaja sie nawarstwiac projekty i eseje do zrobienia to przestaje myslec o innych sprawach i czlowiek jakos mimowolnie zaczyna wskakiwac w wir szkolnych obowiazkow <mysli z przerazeniem o poczatku semstru w styczniu>
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
- Black007_pl
- Uzależniony
runeko pisze:czlowiek jakos mimowolnie zaczyna wskakiwac w wir szkolnych obowiazkow
Ja wtedy zaczynam myśleć, czy nie lepiej było iść na inny kierunek studiów
"I save all the bullets from ignorant minds
- Wstreciucha
- Weteran
Black007_pl pisze:Ja wtedy zaczynam myśleć, czy nie lepiej było iść na inny kierunek studiów
Ja juz to zrobilam (nastapilo pod koniec semestru co prawda ale coz -__-' )
Grunt, ze pojde na to, co chce. Well, na poczatku tez poszlam na co chcialam ale mnie odrzucilo.
A fakt, temat mozna by bylo przeniesc do offtopow.
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Picie nie pomorze, my się wczoraj zegnaliśmy i do dzisiaj nie mgę dojśc do siebie. Nie wiem w czym problem jak zaraz pójdziesz na studia zacznie się nauka i wtedy będziesz tęsknić do tych błogich nudów. polecam książke poczytać...
... każda dziewczyna powinna nosić głowę wysoko, z tego powodu, że jest kobietą, że była dla Stwórcy doskonale skończoną poprawką do spartaczonego Adama.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”